Sfaturi si recomandari pentru calatorii

Tag: vacanta romania

Ce trebuie sa știi despre o vacanță pe litoral plătită cu vouchere de vacanță?

Sursa foto: Calin Stan/Shutterstock.com

Venirea verii înseamnă și venirea poftei de vacanță, mare și soare. Deși foarte mulți români aleg să petreacă în afara țării, pe plaje din Grecia, Turcia sau Spania, există un număr destul de mare de oameni care preferă litoralul românesc.

În ultimii ani, turismul pe litoralul românesc s-a dezvoltat extrem de mult, an de an ajungând la mare mai mulți oameni. Unul dintre motivele creșterii este apariția voucherelor de vacanță.



Ce sunt voucherele de vacanță? Citeste in continuare »

Vrei o vacanta altfel in Romania? Alege Valea Verde Resort

Sursa foto: Facebook Valea Verde

A trecut de mult vremea vacantelor in care cazarea era locul unde dormeai si atat. Acum sunt atatea optiuni de hoteluri si pensiuni speciale incat este pacat sa nu profiti de ceea ce au ele de oferit. Unul dintre aceste locuri recomandate de consultantii Dertour este Valea Verde Resort, situat in satul Cund din inima Transilvaniei. Este genul acela de loc initiatic unde ajungi dupa un drum lung, uneori chiar anevoios, dar care merita fiecare kilometru parcurs. Dupa ce lasi in urma satele sasesti din apropiere de Sighisoara, ultimii cativa kilometri ii parcurgi pe un drum care serpuieste printre dealurile Transilvaniei, in liniste deplina si cu trafic redus. Te pregateste de atmosfera din resort si iti induce starea de relaxare. Satul Cund apare dupa dealuri, cu cateva case inghesuite una in cealalta. Valea Verde Resort este chiar in marginea satului. Din exterior pare o suita de case din sat, asa cum sunt si altele. In interior se intampla magia.

Citeste in continuare »

© 2024 Blog Dertour