Unde plănuiești să-ți petreci noaptea dintre ani? Știm, încă e devreme să te gândești la asta. Primăvara e încă în floare, dar planurile bine făcute duc întotdeauna la vacanțe reușite. Dacă nu ai găsit încă destinația perfectă, dar știi că vrei să scapi de zăpadă și de vremea mohorâtă, avem noi câteva sugestii.

Iată ce hoteluri trebuie să iei în considerare pentru un Revelion exotic:

1. Casa del M Resort 3* – Patong Beach

Situat într-o zonă liniștită, în centrul stațiunii Patong, Casa del M Resort îți oferă toate condițiile pentru o vacanță reușită.

Piscina exterioară cu zonă specială pentru copii îți va oferi un moment de respiro: cei mici se vor bălăci în voie, iar tu vei putea savura un cocktail în timp ce răsfoiești revista preferată. Dacă te-ai săturat de prea multă forfotă, retrage-te la terasa ce te invită la zăbovit.

Pachetul nostru cuprinde:

  • 9 nopți de cazare în camera dublă superioară
  • Mic dejun
  • Bilete de avion, cu taxe și transferuri incluse

Pentru mai multe detalii, intră aici!

 2. Naina Resort Spa 4* – Phuket, Thailanda

Complexul de vacanță Naina Resort & Spa este situat în Patong. Aici vei beneficia de servicii de îngrijire a bebelușilor, room service și un centru de afaceri.

Paturile comode te invită la lenevit, dar dacă vrei să te odihnești în mod activ, hai la piscină și bălăcește-te, sau tonifiază-ți mușchii la sala de fitness. Mâncarea delicioasă îți completează armonios programul de sport, iar micul dejun îți va da energie pentru întreaga zi.

Pachetul nostru curprinde:

  • 12 nopți de cazare în camera dublă
  • Mic dejun
  • Bilet de avion cu taxe și transferuri incluse

Află mai multe aici!

3. Ocean Paradise Resort & Spa – Zanzibar

Situat pe plaja de pe Coasta de Nord-Est a insulei Zanzibar, pe plaja din Pwani Mchangani, Ocean Paradise Resort and Spa este un complex hotelier de 4*. Înconjurat de grădini tropicale luxuriante, aici te poți plimba cu aparatul foto în mână și vei întâlni cadre perfecte la orice pas.

Dacă ești gurmand, te poți delecta cu mâncare delicioasă la cele 3 restaurante, inspirate din bucătăria tradițională cu influențe asiatice și occidentale. După ce ai mâncat, tolănește-te la soare pe marginea piscinei sau pe plaja privată.

De asemenea, în cadrul hotelului vei întâlni un centru Spa, unde poți opta pentru saună, baie cu aburi, jacuzzi, masaj, tratamente de înfrumusețare sau fitness. Dacă ești mai activ, află că la acest resort poți face windsurfing, navigație, caiac și plimbări cu barca.

Oferta noastră curprinde:

  • 7 nopți de cazare în cameră dublă
  • Demipensiune
  • Bilete de avion, cu taxe și transferuri incluse

Pentru mai multe detalii, intră aici!

4. Neptune Pwani Beach Resort and Spa 5* – Zanzibar

Un complex hotelier de 5 stele, situat pe plaja din Kiwengwa, în nord-estul arhipelagului Zanzibar, Neptune Pwani Beach Resort and Spa te așteaptă. Hotelul se află la 1,7 kilometri de Plaja Mapenzi, 50 kilometri de Aeroportul Internațional Zanzibar și la 30 de minute de Insula Mnemba.

Complexul se bucură de 154 de camere spațioase, într-un decor inspirat din stilul tradițional al insulei. Aici, ai toate facilitățile necesare unui sejur relaxant. Cele 5 restaurante, dintre care 4 la carte, oferă o gamă variată de preparate delicioase, din bucătăria locală sau internațională.

Dacă vrei, te poți relaxa la barurile situate pe plajă, la centrul Spa, dotat cu saună, baie cu aburi, piscină, masaj și tratamente de înfrumusețare. Pentru animarea turiștilor, complexul oferă programe de divertisment ce constau în exerciții de stretching, lecții de dans, volei sau polo pe apă.

Ofertele noastre cuprind:

  • 7 nopți de cazare în Deluxe Garden Side
  • All Inclusve
  • Bilete de avion cu taxe și transferuri incluse

Află mai multe de aici!

5. Sea Cliff Resort and Spa 5* – Zanzibar

Hotelul Sea Cliff Resort & Spa 5* este situat direct lângă Oceanul Indian, pe Coasta de Vest. Cazarea oferă vedere spre Oceanul Indian, fiind dotate cu aer condiționat, televizor, internet Wi-Fi, minibar și uscător de păr.

Cele 2 restaurante îți oferă o gamă savuroasă de preparate din bucătăria locală și internațională, pregătite de bucătari iscusiți. La bar, poți gusta cele mai crazy cocktail-uri răcoritoare, în timp ce asculți muzica preferată și faci fotografii.

Pentru copii, hotelul pune la dispoziție piscină specială și un loc de joacă.

Oferta noastră cuprinde:

  • 7 nopți de cazare în camera dublă cu vedere la grădină
  • Mic dejun
  • Bilete de avion, cu taxe și transferuri incluse

Vezi oferta aici!

Spune-ne, unde îți vei petrece Revelionul? 😊