Sfaturi si recomandari pentru calatorii

Tag: revelion (page 1 of 2)

Sărbătorește Revelionul în Dubai

Sursa foto: Pajor Pawel/Shutterstock.com

Dacă îți dorești să sărbătorești Revelionul la superlativ, cu greu vei găsi o destinație mai bună decât Dubai, orașul superlativelor. Gazdă a numeroase recorduri cu adevărat impresionante, a unei combinații inedite între tradiții și modernism și a unei culturi cu totul și cu totul diferită de cea Europeană, Dubai are capacitatea de a-ți transforma Revelionul într-o petrecere de neuitat.

Citeste in continuare »

Top 5 hoteluri perfecte pentru un Revelion exotic

 

Unde plănuiești să-ți petreci noaptea dintre ani? Știm, încă e devreme să te gândești la asta. Primăvara e încă în floare, dar planurile bine făcute duc întotdeauna la vacanțe reușite. Dacă nu ai găsit încă destinația perfectă, dar știi că vrei să scapi de zăpadă și de vremea mohorâtă, avem noi câteva sugestii.

Iată ce hoteluri trebuie să iei în considerare pentru un Revelion exotic:

Citeste in continuare »

Revelion de vis pe tărâmul exotic al Antalyei

Sursa foto: muratart/Shutterstock.com

Vrei să scapi de gerul din România alegând o destinație mai călduroasa de Revelion? Ce zici de Antalya, un loc nu foarte departe de noi, însă extrem de atrăgător, exotic, cu plaje frumoase, peisaje spectaculoase conturate de Munții Taurus și, nu în ultimul rând, cu mâncare excelentă? Sigur, lunile decembrie și ianuarie în Antalya nu sunt chiar de vară, temperaturile în această perioadă a anului fiind de circa 15 grade Celsius, însă acest tip de vreme este numai bun dacă vrei să explorezi orașul și împrejurimile.

Citeste in continuare »

Afla care este destinatia de Revelion potrivita pentru tine

Se spune ca daca in primele zile din an esti inconjurat de voie buna si distractie, asa vei fi tot anul. Tocmai de aceea, ne preocupam in fiecare an de gasirea celor mai bune variante pentru vacanta de Revelion, care sa iti aduca zambetul pe buze. Le-ai vazut pe cele de anul acesta? Arunca o privire pe http://www.dertour.ro/revelion Citeste in continuare »

Plaja de Revelion? 7 idei de calatorii de la 835 euro de persoana

Vacanta de Revelion este unul dintre cele mai asteptate momente din an, iar pentru cei care viseaza la o destinatie exotica pentru perioada de la sfarsitul anului, Dertour are o veste buna: s-a dat startul promotiilor early-booking! Daca ti-ai dorit dintotdeauna ca noul an sa te prinda pe o plaja pustie, inconjurat de palmieri, apa cristalina si nisip fin, acum este sansa ta! Iata 7 destinatii superbe unde te poti relaxa pe plaja in perioada Revelionului:

Citeste in continuare »

Echipa Dertour va ureaza “La multi ani!”

revelion-2-foto-melisEchipa Dertour va ureaza sa aveti parte numai de lucruri bune in anul ce urmeaza, sa fiti sanatosi, plini de entuziasm si sa bifati cat mai multe destinatii turistice la care visati. Citeste in continuare »

Revelion 2019 in Dubai

revelion-in-dubai-foto-katiekkDe cele mai multe ori, Craciunul se face acasa iar Revelionul se face la o cabana la munte sau intr-un restaurant. Ce ar fi ca anul acesta sa iesi putin din rutina si sa faci revelionul intr-un loc cald si diferit. Dubaiul este un loc de poveste, care te intampina cu sute de obiective de neratat, cu petreceri memorabile si cu foarte multa culoare. Citeste in continuare »

Revelion 2017 in Austria

revelion-in-austria-foto-a2l

*Sursa foto: a2l / Shutterstock.com

Trecerea dintre ani se sarbatoreste, de regula, intr-un loc deosebit, in care poti descoperi maretia iernii. Daca statiunile montane din Romania ti se par prea aglomerate, prea scumpe si prea comune, o optiune pe care nu ai cum sa o neglijezi este Austria. Citeste in continuare »

Unde sa iti petreci Revelionul in Romania?

Poiana BrasovRevelionul este sarbatoarea care bifeaza trecerea dintre ani, ne ofera ocazia de a contempla asupra anului ce a trecut si de a ne face planuri pentru anul viitor. Este ocazia perfecta pentru o noapte de distractie alaturi de prieteni si de familie, pentru mancaruri delicioase si pentru cunoasterea unor locuri noi. Citeste in continuare »

[REVELION 2017] Sejururi in Dubai

revelion-in-dubai-foto-naufal-mq

*Sursa foto: Naufal MQ / Shutterstock.com

Vrei sa iti petreci noaptea dintre ani in cel mai inalt turn si cel mai luxos hotel din lume? Sau ai vrea mai bine sa te simti ca un beduin, sa faci o plimbare cu camila si sa fumeazi o narghilea asezat pe un covor persan, intr-o atmosfera orientala? Citeste in continuare »

Articole mai vechi

© 2024 Blog Dertour