Sfaturi si recomandari pentru calatorii

Tag: vacanta exotica

Top 5 locuri de vizitat în Mauritius

Sursa foto: mbrand85/Shutterstock.com

Una dintre cele mai populare destinații pentru luna de miere și unul dintre locurile de vacanță preferate ale celebrităților de la Hollywood, Mauritius este un paradis insular luxuriant, cu plaje exotice, ce propune servicii de top în numeroasele sale hoteluri de lux și bungalouri de poveste. 

Situată la aproximativ 2400 de kilometri de coasta de sud-est a Africii, aproape de Madagascar, această insulă tropicală de origine vulcanică este perfectă pentru călătorii cu gust pentru aventură, pentru cei care doresc să se relaxeze toată ziua pe plajă sau pentru pasionații de sporturi nautice și viață marină.

Citeste in continuare »

Top 5 hoteluri perfecte pentru un Revelion exotic

 

Unde plănuiești să-ți petreci noaptea dintre ani? Știm, încă e devreme să te gândești la asta. Primăvara e încă în floare, dar planurile bine făcute duc întotdeauna la vacanțe reușite. Dacă nu ai găsit încă destinația perfectă, dar știi că vrei să scapi de zăpadă și de vremea mohorâtă, avem noi câteva sugestii.

Iată ce hoteluri trebuie să iei în considerare pentru un Revelion exotic:

Citeste in continuare »

Cele mai fascinante temple din insula Bali

By aaabbbccc/shutterstock

Cultura din Bali este în contrast puternic cu ceea ce suntem obișnuiți să vedem în România sau în țările occidentale. Un mare procent din populație este încă dependent de agricultură pentru a trăi, oamenii folosesc mai puțini bani într-o zi decât am cheltui noi pe benzină pentru a ajunge la locul de muncă și, mai presus de toate, majoritatea populației este profund spirituală și superstițioasă. Dacă dorești să cunoști cât mai multe despre cultura balineză și să te conectezi cu ea, o călătorie în Bali este modalitatea perfectă de a face acest lucru.

Citeste in continuare »

Cele mai frumoase insule și plaje din Maldive

Maldive

Maldive – Sursa foto: Akugasahagy/Shutterstock.com

Situat în Oceanul Indian, aproape de Sri Lanka, arhipelagul Maldive este alcătuit din peste 1000 de insule (cele mai multe dintre ele sunt nelocuite), ce formează 26 de atoli cu recife de corali.  Citeste in continuare »

Ce trebuie să știi dacă vrei să-ți petreci concediul în Seychelles?

Sursa foto: SOUTHERNTraveler/Shutterstock.com

O vacanță pe o insulă exotică, cu ape transparente, nisip fin și alb, natură impresionantă și o vreme perfectă tot timpul pentru plajă este unul dintre visurile comune ale majorității oamenilor. Singurii care nu visează la o astfel de escapadă sunt, probabil, cei care locuiesc pe aceste insule exotice.

Dacă nu faci parte din această norocoasă categorie de oameni și ești în căutarea insulei care să te impresioneze, îți recomandăm Seychelles.

Citeste in continuare »

7 motive grozave sa vizitezi provincia Krabi din Thailanda

Sursa foto: Akugasahagy/Shutterstock.com

Considerata cea mai relaxanta provincie din toata Thailanda, Krabi se mandreste cu o multime de peisaje uimitoare, plaje albe ce se intind pe kilometri intregi, o jungla luxurianta si cu mai bine de 200 de insulite foarte aproape de coasta. Populara astazi in randul turistilor doritori de o vacanta exotica, provincia Krabi avea sa fie in trecut o regiune populata de pirati si negustori de mare.

Cu atractii ce includ izvoare calde, un sanctuar al animalelor salbatice, pesteri marine, recife de corali multicolori, o sumedenie de specii de pesti si de mamifere ce traiesc in mare, stanci de calcar ce atrag pasionati de alpinism din toate colturile lumii si cu parcuri nationale incantatoare, cum sunt paradisurile insulare Koh Phi Phi si Koh Lanta, Krabi are, cu siguranta, cu ce se lauda. 

Citeste in continuare »

© 2024 Blog Dertour