Creta

*Sursa foto: el lobo / Shutterstock.com

Creta este un loc ideal pentru petrecerea concediului, deoarece aici vei gasi plaje cu nisip fin, locuri exceptionale care merita descoperite, unitati de cazare pentru toate buzunarele, parcuri de distractie etc.

Vremea calda din Creta atrage an de an turistii inca din lunile de primavara si pana tarziu in toamna, numai zile de concediu sa ai la dispozitie pentru ca distractia si voia buna sunt garantate. Iti recomandam sa nu ratezi celebra plaja Balos.

Iata mai jos 5 oferte early booking pentru Creta:

Aquila Rithymna Beach*****Aquila Rithymna Beach

Este un hotel grandios si luxos, cu o binemeritata reputatie pentru conditiile excelente oferite turistilor. Un hotel recomandat ca fiind TUI Best Family. Face parte din lantul AQUILA – un brand hotelier cretan ce a castigat foarte multe premii, cel mai recent fiind cel acordat de Tripadvisor – „Certificate of Excellence 2014”.

Inconjurat de gradini amenajate ce se intind pe 8 hectare, acest hotel de 5 stele include 4 piscine si 4 restaurante, fiind situat pe o plaja de nisip de 500m lungime. Aflat la doar 10 minute cu masina de centrul vechi al orasului Rethymnon, ofera numeroase facilitati pentru copii.

Profita de reducerea de 20% si petrece aici 7 nopti, demipensiune, bilet de avion, transferuri si toate taxele incluse, de la 820 euro/persoana.

Rezerva aici: http://bit.ly/1Pm6Ju4

Hersonissos Central***Hersonissos Central

Hotelul este amplasat foarte aproape de plaja si de oras. Un hotel decorat simplu, dar care ofera oaspetilor sai o atmosfera de familie si o locatie foarte avantajoasa. A fost construit in 1988 si renovat in anul 2013 (camerele superioare au fost renovate in 2014).

Profita de reducerea de 15% si petrece aici 7 nopti cu mic dejun, bilet de avion, transferuri si toate taxele incluse, de la 425 euro/persoana.

Rezerva aici: http://bit.ly/21Dc0EI

Vantaris Beach****Vantaris Beach

Complexul de 170 de camere este compus dintr-o cladire principala si 6 anexe de cate doua etaje. Toate dispun de aer conditionat, balcon sau terasa cu vedere la mare, munte sau gradina, TV cu ecran plat, programe satelit, mini-frigider, zona de relaxare, baie proprie cu uscator de par si cada, articole de toaleta gratuite, seif (contra cost), telefon.

In incinta hotelului exista piscina exterioara, restaurant tip bufet, taverna, snack bar, internet wireless gratuit in intregul hotel, bar la piscina, cafenea, loc de joaca pentru copii, teren de tenis, biliard (contra cost), tenis de masa, minimarket, presa, camera de jocuri, rent-a-car, parcare privata gratuita, inchirieri de biciclete.

Profita de reducerea de 10% si petrece aici 7 nopti cu demipensiune, bilet de avion, transferuri si toate taxele incluse, de la 657 euro/persoana.

Rezerva aici: http://bit.ly/1ScEAKw

Halepa***Halepa

Situat convenabil la doar cateva minute de centrul orasului Chania, acest paradis al relaxarii este amplasat in districtul Halepa. Fie ca sunteti in vizita de afaceri sau in concediu, acest hotel va asteapta cu aceeasi ospitalitate calda tipic cretana. Pentru facilitatile pe care le ofera, hotelul a fost rasplatit cu Certificatul de Excelenta 2014 oferit de TripAdvisor.

Profita de reducerea de 10% si petrece aici 7 nopti cu mic dejun, bilet de avion, transferuri si toate taxele incluse, de la 589 euro/persoana.

Rezerva aici: http://bit.ly/1Zjyjj7

Santa Marina Beach****Santa Marina Beach

Hotelul Santa Marina Beach este situat pe o plaja lunga cu nisip, in satul Agia Marina, in cea mai frumoasa regiune din vestul Cretei si la 8km de renumitul oras pitoresc Chania. Santa Marina Beach Hotel face parte din Giannoulis Hotels and Resorts, lantul de boutique hoteluri caracterizate prin stil si eleganta.

Profita de reducerea de 10% si petrece aici 7 nopti cu demipensiune, bilet de avion, transferuri si toate taxele incluse, de la 705 euro/persoana.

Rezerva aici: http://bit.ly/1LAKTID