Sfaturi si recomandari pentru calatorii

Oferte Dertour (page 1 of 15)

Cipru, una dintre cele mai bune destinații de vacanță pentru vara aceasta

Sursa foto: MarinaDa/Shutterstock.com

Când vine vorba de destinații de vacanță de vară, de cele mai multe ori tindem să ne gândim la Grecia, Spania, Italia sau Bulgaria, locuri binecuvântate de soare, pe care românii s-au obișnuit să le viziteze în ultimii zece ani. Pentru un pic de variație, de ce să nu vizitezi Ciprul în această vară? Vremea este la fel de plăcută ca în celelalte țări menționate mai sus, țara are o cultură foarte bogată, iar peisajele sale sunt, pur și simplu, impresionante. 

Citeste in continuare »

Algarve, regiunea cu cele mai frumoase plaje din Portugalia

Sursa foto: DaLiu/Shutterstock.com

Algarve este mai mult decât o zonă însorită din sudul Portugaliei, unde turiștii merg să se încălzească în lunile cele mai reci. Este o regiune unică a Peninsulei Iberice, cu un relief spectaculos, ce pare a fi parte din altă lume. 

Cu o populație de aproape 420 000 de locuitori și cu o suprafață totală de 5 411 kilometri pătrați, Algarve este relativ mic. Cu toate acestea, vara aduce un val de călători, ridicând populația până la aproape un milion de oameni.

Citeste in continuare »

De ce să îți rezervi concediul de vară în ianuarie?

Turcia

Plaja din Turcia

Odată cu începutul noului an, planurile de vacanță încep să ți se rotească prin minte. Abia aștepți acele zile în care te poți relaxa într-o piscină la umbra unui palmier, îți poți savura băutura rece și te poți bucura de peisajele din jur.

Deși mulți oameni visează la vacanțele exotice din timpul verii, puțini știu că perioada cea mai bună pentru a cumpăra pachetele de vacanță este în Ianuarie.

Citeste in continuare »

Descopera Heraklion – perla insulei Creta

Sursa foto: phillus / Shutterstock.com

Heraklion, cel mai mare oras si port de pe insula Creta reprezinta o destinatie foarte iubita in randul turistilor de pretutindeni, mai ales in lunile de vara. Heraklion atrage exploratori straini, care doresc sa viziteze siturile arheologice, sa se bucure de flora si fauna zonei, dar si de viata de noapte activa. Aici, localnicii sunt deosebit de ospitalieri, mereu pregatiti sa te indrume prin imprejurimi si sa-ti recomande cele mai interesante obiective turistice. Asa vom face si noi. Iata cateva dintre minunile orasului Heraklion: Citeste in continuare »

Rezerva online cele mai avantajoase oferte charter cu doar 99 de euro avans!

Porneste vara aceasta catre cele mai insorite destinatii, unde vei intalni cultura, istoria si gastronomia locala! Toate acestea, dar si localnicii prietenosi iti vor transforma vacanta intr-o experienta de neuitat. Profita de ofertele noastre Early Booking si rezerva-ti online vacanta cu doar 99 de euro avans! Citeste in continuare »

Charter Antalya: Ofera-ti o vacanta de 5* cu ofertele Dertour

Daca ai inclus Antalya pe lista dorintelor tale turistice, venim in intampinarea acestora cu cele mai apreciate unitati de cazare, pentru ca vacanta urmatoarea sa devina preferata ta! In Antalya ai posibilitatea sa te relaxezi, profitand de plajele paradisiace, dar si sa vizitezi si sa te distrezi, practicand oricare dintre sporturile nautice ale verii. Citeste in continuare »

Super oferta: vacanta all inclusive in Antalya, la 299 euro/persoana

*Sursa foto: Tatiana Popova / Shutterstock.com

Vara pare mult mai aproape cu ofertele Dertour in destinatii insorite! Daca abia astepti sa iti faci bagajele si sa fugi intr-o vacanta binemeritata, noi iti sarim in ajutor cu o super oferta all inclusive in Antalya, de la 299 euro/persoana! Citeste in continuare »

City break 2018: 5 atractii turistice de neratat in Haga

*Sursa foto: Ankor Light/Shutterstock.com

Haga se situeaza in topul oraselor turistice din Olanda, fiind supranumit “Orasul Pacii”, intrucat acesta gazduieste Curtea Internationala de Justitie. Extrem de bogat in ceea ce priveste incarcatura culturala si istorica, incursiunea in Haga trebuie sa porneasca chiar din inima sa, respectiv de la Binnenhof. Citeste in continuare »

Experimenteaza Japonia intr-un circuit marca Dertour

*Sursa foto: Sean Pavone/Shutterstock.com

Tara minunilor naturale, a festivalurilor surprinzatoare, a contrastelor dintre zgarie-norii care iti fura rasuflarea si ritualurile traditionale reprezinta destinatia ideala atunci cand vrei sa experimentezi noi trairi. Porneste in circuitul catre Japonia cu Dertour si descopera cele mai frumoase taramuri: Tokyo, Hakone, Kyoto, Himeji si Osaka. Citeste in continuare »

Last minute luck: 4 obiective turistice de neratat in Tenerife

*Sursa foto: Olena Tur/Shutterstock.com

Odata ajuns pe cea mai mare insula din arhipeleagul Insulelor Canare, vei fi rapus de frumusetea cadrului natural, compus din petice nesfarsite de plaja, valuri dantelate si vegetatie luxurianta. Dincolo de contextul ideal pentru relaxare, Tenerife ofera numeroase obiective turistice si posibilitati de distractie. Citeste in continuare »

Articole mai vechi

© 2024 Blog Dertour