Sfaturi si recomandari pentru calatorii

Tag: creta (page 1 of 2)

Top 5 insule din Grecia pentru concediul de vară

Sursa foto: Hartmut Albert/Shutterstock.com

Cu o mulțime de plaje uimitoare, linii de coastă spectaculoase și un climat mediteranean, nu este de mirare că insulele grecești sunt printre destinațiile de vacanță preferate ale românilor. Mai mult, Grecia este casa unora dintre cele mai vechi civilizații europene, iar siturile arheologice unice și tradițiile locale fascinante sunt mărturie a acestui fapt.

Citeste in continuare »

Plaje pe care trebuie să le vizitezi în Creta

Sursa foto: Herakles Kritikos/Shutterstock.com

Dacă te gândești să te îndrepți spre insulele grecești, pentru a-ți petrece vacanța de vară, îți recomandăm un sejur pe insula Creta.  O facem motivat, pentru că insula, cea mai sudică și mai mare a Greciei, este aflată la mijlocul a trei continente (Europa, Asia și Africa). De asemenea, Creta are atât de multe plaje splendide încât poate deveni copleșitoare atunci când îți planifici călătoria.

Citeste in continuare »

Descopera Heraklion – perla insulei Creta

Sursa foto: phillus / Shutterstock.com

Heraklion, cel mai mare oras si port de pe insula Creta reprezinta o destinatie foarte iubita in randul turistilor de pretutindeni, mai ales in lunile de vara. Heraklion atrage exploratori straini, care doresc sa viziteze siturile arheologice, sa se bucure de flora si fauna zonei, dar si de viata de noapte activa. Aici, localnicii sunt deosebit de ospitalieri, mereu pregatiti sa te indrume prin imprejurimi si sa-ti recomande cele mai interesante obiective turistice. Asa vom face si noi. Iata cateva dintre minunile orasului Heraklion: Citeste in continuare »

Descopera regiunea Heraklion din centrul insulei Creta

creta, foto Georgios Tsichlis

*Sursa foto: Georgios Tsichlis / Shuttertock.com

Heraklion este un oras situat pe insula Creta, la malul marii, si este considerat un centru urban important. Pentru turisti, Heraklion are de oferit o multime de atractii de renume mondial. Plimbandu-te prin oras, vei descoperi atat fata din trecut a acestuia, in care portul si zidurile venetiene sunt in centrul atentiei, cat si partea vibranta de azi, cu piete si alei pietonale pline cu o energie tinereasca, raki (bautura locala), ouzo, restaurante si hoteluri de lux. Citeste in continuare »

Defileul Samaria – minunea naturala a Cretei

Creta, Defileul Samaria 2

*Sursa foto: KasperKay / Shutterstock

Defileul Samaria este unul dintre principalele obiective turistice ale insulei Creta. Fiecare turist care a fost in Creta trebuie sa fi auzit de acest defileu spectaculos si, probabil, l-a si vizitat. Citeste in continuare »

Oferte Dertour – pana la 20% reducere pentru Creta

Creta

*Sursa foto: el lobo / Shutterstock.com

Creta este un loc ideal pentru petrecerea concediului, deoarece aici vei gasi plaje cu nisip fin, locuri exceptionale care merita descoperite, unitati de cazare pentru toate buzunarele, parcuri de distractie etc. Citeste in continuare »

Oferte Dertour: zambeste din Creta!

Hotel Fodele Beach 2Peisaje exotice, plaje cu nisip fin, ape limpezi de culoarea turcoazului… nu este greu deloc sa te indragostesti de Creta! De aceea, venim in intampinarea ta cu oferte Early Booking cu reducere de pana la 20%, pentru a petrece un sejur de vis aici. Citeste in continuare »

Balos Beach din Creta, un adevarat paradis

Creta (2)

sursa foto: Vladimir1984/shutterstock

Celebra plaja Balos, denumita si laguna Balos, este situata in partea de nord-vest a Cretei, la aproximativ 56 de kilometri nord-vest de Chania si la 17 kilometri nord-vest de Kissamos, fiind formata intre Cape Gramvousa si Cape Tigani. Locatia exacta a plajei Balos este in partea de sus a Peninsulei Gramvousa. Citeste in continuare »

Informatii despre Aquaworld Aquarium din Creta

*Sursa foto: cybervelvet / Shutterstock.com

Vrei sa iti petreci vacanta pe frumoasa insula Creta din Grecia si nu stii cum sa iti petreci timpul atunci cand nu esti pe un sezlong in vreuna dintre plajele exotice ale insulei? Creta iti ofera nenumarate posibilitati de a-ti petrece timpul liber, fie ca esti pasionat de istorie, cultura, arheologie, distractie sau viata animalelor. Citeste in continuare »

5 hoteluri perfecte pentru un sejur de vis in Creta

Creta (5)Creta este un adevarat paradis pentru cei care viseaza la o insula cu plaje curate si albe, cu apa extrem de limpede si cu o clima perfecta. Situata intre Europa, Asia si Africa, Creta este una dintre bijuteriile marii Mediterane, oferindu-i oricarui turist experiente de neuitat. Citeste in continuare »

Articole mai vechi

© 2024 Blog Dertour