Ibiza

*Sursa foto: Lukasz Janyst / Shutterstock.com

Fie ca esti in cautare de cultura, natura sau un amator de plaje exotice, vei ajunge sa te indragostesti iremediabil de Spania. Trei dintre cele mai cerute destinatii din Spania sunt insulele Ibiza, Mallorca si Tenerife. Ibiza este una dintre cele mai cunoscute destinatii de vacanta pentru cei care prefera distractia. Cu toate acestea, Ibiza iti poate oferi mult mai multe. Daca vii in Ibiza, este ideal sa explorezi intreaga insula, indiferent ca esti un petrecaret, un iubitor de natura sau un pasionat de istorie. Aici vei gasi de toate, iar amintirile cu care vei ramane in urma acestei experiente vor dainui profund in inima ta. In Tenerife gasesti tot ce iti poti dori: carnaval, parc acvatic, plaje minunate, munti, etc. Despre Mallorca nu iti spunem nimic, te lasam pe tine sa o descoperi.

5 oferte de cazare in Spania cu pana la 20% reducere:

HSM Atlantic Park****, MallorcaHSM Atlantic Park

Membru al lantului hotelier Saint Michel, HSM Atlantic Park a fost construit in 1972 si redeschis dupa ultima renovare totala din anul 2007. Complexul se evidentiaza in mod special prin pozitia sa aproape de plaja si de centrul de agrement din Magaluf, fiind in acelasi timp un loc linistit, fara zgomotul si agitatia vietii de noapte a statiunii. In apropierea lui exista doua parcuri tematice (Aquapark si Western) si terenurile de golf Poniente.

Profita de reducerea de 20% si petrece aici 7 nopti cu demipensiune, bilet de avion, transferuri si toate taxele incluse, de la 833 euro/persoana.

Rezerva aici: http://bit.ly/1pZPdqT

Fiesta Hotel Tanit***, IbizaFiesta Hotel Tanit

Fiesta Hotel Tanit este un loc minunat pentru o vacanta de familie. Amplasat pe coasta de nord a zonei San Antonio, hotelul este inconjurat de gradini luxuriante mediteraneene. Hotelul se afla la o scurta plimbare cu masina sau cu autobuzul de zona San Antonio, celebra pentru barurile si restaurantele sale, cluburi le faimoase si apusurile de soare de neuitat.

Profita de reducerea de 15% si petrece aici 7 nopti cu all inclusive, bilet de avion, transferuri si toate taxele incluse, de la 908 euro/persoana.

Rezerva aici: http://bit.ly/1XJRst8

Cleopatra Palace Hotel****, TenerifeCleopatra Palace Hotel

Construit in 1996, hotelul modern de 4* dispune de 431 camere repartizate pe cele 5 etaje ale cladirii, cu vedere la gradina subtropicala care se intinde in incinta complexului pe o suprafata de 600mp in jurul piscinei.

Profita de reducerea de 10% si petrece aici 7 nopti cu mic dejun, bilet de avion, transferuri si toate taxele incluse, de la 923 euro/persoana.

Rezerva aici: http://bit.ly/1Rdr4Hs

Dream Noelia Sur****, TenerifeDream Noelia Sur

Cele 416 camere sunt dispuse pe 4 etaje ale cladirii asezate in mijlocul unei gradini spatioase subtropicale si a unei terase amenajate in jurul piscinei. Toate spatiile de cazare dispun de aer conditionat (si incalzire centrala) si sunt echipate cu baie moderna cu dus si uscator de par, telefon, TV satelit si canale de muzica, seif (contra cost), minibar, balcon sau terasa. Majoritatea camerelor au vedere la piscina sau la gradina luxurianta.

Profita de reducerea de 10% si petrece aici 7 nopti cu demipensiune, bilet de avion, transferuri si toate taxele incluse, de la 978 euro/persoana.

Rezerva aici: http://bit.ly/1ZoaKWh

Gran Melia Palacio de Isora*****, TenerifeGran Melia Palacio de Isora

Membru al lantului hotelier Gran Meliá Hotels & Resorts, complexul de 5* de lux Gran Meliá Palacio de Isora se afla direct pe malul oceanului, in statiunea Alcalá. Farmecul acestui complex este asigurat inainte de toate de piscina cu vedere la insula La Gomera si Muntele Teide. Designul hotelului este in armonie perfecta cu natura, oferindu-le turistilor o adevarata oaza de liniste si relaxare. O vacanta petrecuta la acest hotel nu poate fi decat o alegere inspirata.

Profita de reducerea de 20% si petrece aici 7 nopti cu mic dejun, bilet de avion, transferuri si toate taxele incluse, de la 1280 euro/persoana.

Rezerva aici: http://bit.ly/1U4PoO7