Daca ai inclus Antalya pe lista dorintelor tale turistice, venim in intampinarea acestora cu cele mai apreciate unitati de cazare, pentru ca vacanta urmatoarea sa devina preferata ta! In Antalya ai posibilitatea sa te relaxezi, profitand de plajele paradisiace, dar si sa vizitezi si sa te distrezi, practicand oricare dintre sporturile nautice ale verii.

Iata 4 unitati de cazare perfecte pentru asteptarile tale de vacanta:

1. Aska Lara Resort Spa 5*

Situat in statiunea Lara, la doar 300 de metri de plaja, Resortul dispune de o capacitate de 545 de camere luxos amenajate, combinand tonurile calde cu confortul si facilitatile necesare pentru o vacanta de neuitat.

Dispui de o plaja privata, doua piscine exterioare, un parc acvatic, sapte restaurante care combina gastronomiile lumii, sase baruri si o generoasa zona de divertisment, dotata cu un club de noapte, cinematograf, camera de jocuri si terenuri de tenis.

Consulta oferta Dertour: https://bit.ly/2XSudnI

2. Delphin Diva 5*

La Hotelul Delphin Diva beneficiezi de o plaja privata, o zona imensa de restaurante si baruri, precum si de o zona de entertainment si sport.

Hotelul detine o capacitate de 482 de spatii de cazare, dotate cu facilitati moderne, precum aer conditionat, TV, minibar, telefon si seif.  De asemenea, ofera numeroase posibilitati de distractie pentru cei mici, precum un mini-club, un cinematograf si terenuri de sport.

Consulta oferta Dertour: https://bit.ly/2F7uDiG

3. Papillon Ayscha 5*

Complexul de 5* din Belek a dobandit numeroase aprecieri datorita calitatii serviciilor pe care le ofera, ultima fiind acordata de TripAdvisor.

Dispune de o capacitate de cazare de 363 de camere, echipate cu aer conditionat, baie, uscator de par, balcon, TV, seif electronic si minibar.

In incinta exista restaurante si baruri care ofera diversitate culinara, trei piscine, cinematograf, sala de jocuri, internet cafe, zona SPA, baie turceasca, zona de fitness si terenuri de sport.

Consulta oferta Dertour: https://bit.ly/2EV0fqC

4. Royal Taj Mahal 5*

Amplasat la malul marii si parte a grupului hotelier Stone Group Hotels, Royal Taj Mahal beneficiaza de o pozitionare uimitoare si de o arhitectura impresionata.

Camerele detin mobilier modern, aer conditionat, TV, seif, mini-bar, iar in incinta complexului regasesti cinci restaurante si opt baruri, precum si un night club.  Alte facilitati sunt zona de SPA, zona de entertainment, teren de joaca pentru copii, piscine exterioare, tobogane si programe artistice pentru copii.

Consulta oferta Dertour: https://bit.ly/2JagdTh

Descopera oferta Early Booking aici.