Sfaturi si recomandari pentru calatorii

Tag: vara 2018

Ce trebuie sa experimentezi in Estoril

Sursa foto: Thomas Haupt/Shutterstock.com

Estoril este o destinatie splendida de pe coasta Lisabonei, perfecta pentru turistii in cautarea unui loc variat in activitati si obiective turistice. In aria regiunii Estoril vei gasi zone istorice, provocari pe traseele de ciclism, cursuri de golf si, bineinteles, o viata de noapte foarte activa. Daca iti planifici o vacanta in acest oras minunat, iata ce locuri si activitati ar trebui sa ai in vedere:

Citeste in continuare »

Cele mai bune plaje din Florida, Miami

Miami, Florida

Miami, Florida

Cel mai bun lucru legat de plajele din Miami este ca toate acestea sunt deschise publicului.

Indiferent ca esti in cautarea unei destinatii izolate sau doresti sa iti petreci o zi pe o plaja turistica mai aglomerata, Miami satisface toate gusturile si ofera o gama extrem de variata de plaje din care sa alegi.

Unele dintre aceste plaje sunt amenajate cu palmieri ce ofera umbra pentru a te mai feri din cand in cand de soare, in timp ce altele sunt perfecte pentru bronzul auriu de vara pe care probabil ca speri sa il obtii. Singurul lucru pe care toate aceste plaje il au in comun este frumusetea naturala uimitoare.

Citeste in continuare »

Ce sa faci intr-o vacanta in Montego Bay, Jamaica

Sursa foto: Lucky-photographer/Shutterstock.com

Jamaica este una dintre cele mai exotice destinatii pe care le poti lua in considerare atunci cand iti planifici vacanta. Cu plaje impresionante, o istorie care a fost scrisa rand pe rand de spanioli, britanici si oameni ai locului, dar si cu peisaje montane deosebite, Jamaica are, fara doar si poate, ce sa iti ofere.

Analizand insula, vei descoperi ca Montego Bay este una dintre atractiile principale ale locului, in conditiile in care inglobeaza cu succes o multime de obiective turistice si de activitati interesante.

Citeste in continuare »

Santorini – Destinatia ideala in care sa-ti petreci luna de miere

Sursa foto: Patryk Kosmider/Shutterstock.com

Santorini, fermecatoarea insula cicladica din Marea Egee, este in esenta ceea ce a ramas in urma eruptiei unui vulcan masiv din secolul al XVI-lea i. Hr.. Este dovada vie ca paradisul se poate naste si in urma dezastrelor naturale. Arhitectura romantica si peisajul uimitor fac ca aceasta insula sa fie destinatia perfecta pentru cei proaspat casatoriti. Privelistile de basm ale satelor magnifice, stancile vulcanice cu vedere la albastra Mare Egee si apusurile de soare glorioase sunt alte motive pentru care Santorini este locul ideal in care sa-ti petreci luna de miere.

Cea mai buna perioada pentru care sa planuiesti o vacanta romantica in Santorini:

Citeste in continuare »

Descopera 4 insule grecesti cu peisaje paradisiace si istorii fascinante

*Sursa foto: turtix / Shutterstock.com

Pentru o vacanta de vara pe sufletul tau, trebuie sa incepi sa aduni vremelnic informatii si oferte despre destinatia cea mai potrivita. Iar cum razele soarelui si briza marii fac parte din tabloul unei escapade perfecte de vara, iti recomandam insulele elene pentru a redescoperi frumusetea naturii si placerea relaxarii. Citeste in continuare »

Descopera Lisabona, taramul mangaiat de soare, intr-un circuit marca Dertour!

*Sursa foto: TTstudio COVER / Shutterstock.com

Pastele acesta te poarta pe meleaguri insorite, in Lisabona, unde in aer domneste atmosfera boema si romantica, iar atractiile turistice iti vor castiga admiratia la fiecare pas. Cu Dertour, ai ocazia sa descoperi fiecare coltisor al capitalei Portugaliei, intr-un circuit incepand de la 569 euro/persoana. Citeste in continuare »

Rezerva-ti online vacanta cu doar 99 de euro avans! Descopera cele mai avantajoase oferte charter

*Sursa foto: icemanphotos / Shutterstock.com

Vara aceasta te poarta spre cele mai frumoase destinatii, unde vei descoperi cum bogatia culturala, istorica si naturala iti vor transforma vacanta intr-o aventura de neuitat! Profita de ofertele Early Booking si rezerva-ti online vacanta cu numai 99 de euro! Citeste in continuare »

Vara 2018 – Cele mai potrivite statiuni pentru cei mici

Desi mai e suficient timp in care poti sa planifici vacanta de vara, cine stie deja cam ce isi doreste anul viitor poate profita de reduceri de pana la 30% pentru vacanta de vara daca iti achizitioneaza acum sejurul respectiv. Daca visezi la plaje insorite cu nisip fin si valuri joase care sa-l netezeasca din cand in cand, ai venit unde trebuie. Dertour iti prezinta oferta EARLY BOOKING pentru vacantele de anul viitor, sectiunea “vacante cu cei mici”.

Citeste in continuare »

© 2024 Blog Dertour