Desi mai e suficient timp in care poti sa planifici vacanta de vara, cine stie deja cam ce isi doreste anul viitor poate profita de reduceri de pana la 30% pentru vacanta de vara daca iti achizitioneaza acum sejurul respectiv. Daca visezi la plaje insorite cu nisip fin si valuri joase care sa-l netezeasca din cand in cand, ai venit unde trebuie. Dertour iti prezinta oferta EARLY BOOKING pentru vacantele de anul viitor, sectiunea “vacante cu cei mici”.

Pentru cei care decid sa se bucure de o vacanta la malul marii alaturi de cei mici, intotdeauna exista cateva aspecte logistice suplimentare care trebuiesc indeplinite. Pe langa facilitatile hotelului, siguranta locatiei si atmosfera in sine, parintii trebuie de cele mai multe ori sa aleaga locatia respectiva si in functie de specificul meniului oferit si activitatile ce pot fi desfasurate in incinta hotelului.

Pare o munca titanica sa stai sa iei fiecare statiune, si mai apoi fiecare hotel. la rand sa vezi care ti se potriveste, insa stai fara griji: Dertour a facut deja acest lucru pentru tine si iti prezinta top 3 unitati de cazare potrivite pentru cei mici.

1.IC Santai Family Resort *****

Complexul de 5 stele este situat in Belek, Antalya si dispune de aproape 500 de camere. Toate camerele sunt dotate cu  aer conditionat, baie cu cada, uscator de par, halat si papuci, TV, telefon, minibar (bauturile racoritoare si berea se suplimenteaza zilnic – gratuit), seif (gratuit), balcon, room service (24 de ore, contra cost) si internet Wi-Fi. Curatenia in camere se efectueaza zilnic, iar lenjeria se schimba de 3 ori pe saptamana.

Printre facilitatile de care se pot bucura atat cei mici, cat si cei mari in timpul sederii se numara facilitatile de babysitting, piscina pentru copii, tobogane, sezlonguri si umbrele, jacuzzi, jocuri video, pictura pe fata, program de animatie, seri tematice si multe altele.

Pretul pentru un sejur de 7 nopti in regim ulta all inclusive este de 562 EUR/persoana. Mai multe detalii si rezervari pe – http://bit.ly/2mZeKUA

2. Royal Taj Mahal *****

Amplasat intr-o zona de poveste, Royal Taj Mahal ***** este unul dintre cele mai luxoase si mai bine dotate hoteluri din regiune. Situat in Side, aproximativ la jumatatea distantei din Antalya si Alanya, resort-ul de 5 stele este tot ce ti-ai putea dori pentru o vacanta relaxanta in perioada verii.

Printre facilitatile oferite se afla o piscina exterioara, o piscina dedicata celor mici, tobogane, sezlonguri, sala de jocuri, o discoteca, o baie turceasca, o sala de conferinte si un miniclub.

Pretul pentru un sejur de 7 nopti in regim ultra all inclusive este de 642 EUR/persoana. Mai multe detalii si rezervari pe http://bit.ly/2zzmClv.

3.  Nana Beach *****

Parasim taramurile orientale pentru fabuloasa si minunata Grecie. Intr-una dintre cele mai cautate locatii din Grecia se gaseste o unitate de cazare ideala pentru vacantele petrecute alaturi de cei mici. Nana Beach este situata la numai 25 de kilometri de aeroportul international Heraklion, pe insula Creta.

Amplasat in mijlocului unei gradini cu plante meditaraneene, hotelul Nana Beach ***** te va uimi cu frumusetea peisajelor ce-l inconjoara si cu facilitatile de top oferite. Printre cele mai importante se numara cele trei restaurante cu specific grecesc, italienesc si pescaresc, cele 7 piscine, dintre care 3 dotate cu jacuzzi, sauna si baia turceasca.

Pretul pentur un sejur de 7 nopti in regim all inclusive este de 726 EUR/persoana. Mai multe detalii si rezervari pe http://bit.ly/2AsqapJ


Descopera toate ofertele disponibile pe www.dertour.ro/pentru-copii