Miami, Florida

Miami, Florida

Cel mai bun lucru legat de plajele din Miami este ca toate acestea sunt deschise publicului.

Indiferent ca esti in cautarea unei destinatii izolate sau doresti sa iti petreci o zi pe o plaja turistica mai aglomerata, Miami satisface toate gusturile si ofera o gama extrem de variata de plaje din care sa alegi.

Unele dintre aceste plaje sunt amenajate cu palmieri ce ofera umbra pentru a te mai feri din cand in cand de soare, in timp ce altele sunt perfecte pentru bronzul auriu de vara pe care probabil ca speri sa il obtii. Singurul lucru pe care toate aceste plaje il au in comun este frumusetea naturala uimitoare.

Cele mai multe dintre plajele din Miami sunt pazite de salvamari profesionisti, care au grija ca toata lumea sa fie in siguranta. Vanturile puternice si mareele pot deveni destul de periculoase, astfel ca turistii trebuie sa fie mereu foarte atenti. In principiu, salvamarii au o metoda de a-i instiinta pe oameni daca este permis sau nu inotatul in mare.

La foisoarele salvamarilor va exista mereu un steag: unul rosu, care interzice complet inotatul, unul galben, care indica faptul ca marea este agitata, iar inotatul este permis doar celor experimentati si unul rosu cu galben, care spune ca scaldatul este permis.

Iata care sunt cele mai bune plaje din Miami:

Bahia Honda

 Florida Keys

Florida Keys

Bahia Honda State Park se gaseste la mila 37 in Florida Keys, in apropiere de Marathon. Acest parc incredibil gazduieste una dintre cele mai spectaculoase plaje din Florida si, din moment ce se gaseste intr-un parc al statului, este lasat intr-o stare naturala.

Parcul are, de fapt, doua zone de plaja, fiecare avand directii opuse, astfel ca aproape intotdeauna una dintre ele nu va fi afectata de valuri si de vant. Cea mai frumoasa sectiune se afla pe tarmul exterior, unde plaja pare sa se intinda la nesfarsit, iar apa este incredibil de limpede.

Cealalta plaja, cea din interior, este si ea de vizitat, mai ales ca ofera vederi minunate ale vechiului pod de cale ferata.

Miami Beach 

Miami Beach, Florida

Miami Beach, Florida

De cele mai multe ori, Miami Beach nu este prima alegere pentru cautatorii celor mai bune plaje din acest oras, insa pentru cei care cauta “scena completa” de plaja, acesta este locul cel mai potrivit. In zilele fierbinti, insa, plaja poate deveni extrem de aglomerata, astfel ca se poate simti usor sufocanta pentru unii turisti.

Fort DeSoto 

Favorita celor care prefera naturalul, Fort DeSoto State Park se lauda cu o plaja exceptionala, lasata intr-o stare pur naturala. Ca urmare, acest loc nu este doar un loc minunat pentru inot si plimbari pe nisip, dar este, de asemenea, o zona grozava in care sa admiri pasarile exotice si animalele salbatice.

Clearwater Beach

Clearwater Beach

Clearwater Beach

Pe coasta golfului, Plaja Clearwater te invita sa evadezi din agitatul oras Tampa din apropiere si sa ii vizitezi una dintre cele mai bune plaje pe care le poti gasi de-a lungul tarmurilor de vest din Florida.

Aceasta intindere larga de nisip moale si auriu este excelenta pentru plimbarile in picioarele goale, dar si pentru a te relaxa intins pe un sezlong, sub umbra unei umbrelute din bambus.

Fort Lauderdale Beach 

Fort Lauderdale Beach 

Fort Lauderdale Beach

Asemanatoare in unele privinte cu Miami Beach, Plaja Fort Lauderdale se mandreste cu o faleza incantatoare situata in fata unor hoteluri de lux. Oamenii vin aici pentru a se bucura de soare, pentru plimbari, pentru a se da cu rolele, dar si pentru a juca volei pe plaja.

In plus, in cele mai multe seri, Fort Lauderdale Beach gazduieste fel si fel de spectacole si evenimente de divertisment.

Venice Beach

Venice Beach

Venice Beach

Plaja Venetia are o caracteristica unica. Este cunoscuta pentru faptul ca aici se pot gasi, prin nisipul fin, mici dinti ai rechinilor preistorici.

Multi dintre turistii care poposesc aici vin, de fapt, cu acest gand, de a cauta dintii rechinilor si de a-i lua cu ei ca suvenir. Acesti dinti provin de la o specie de rechini ce traiau acum cateva zeci de mii de ani si care s-au descompus pe fundul marii.

Panama City Beach

Panama City Beach

Panama City Beach

Situata in Florida Panhandle, Plaja Panama City este o destinatie populara in timpul lunilor mai calde.

Binecuvantata cu un nisip alb si extrem de fin, intins pe o distanta de 27 de mile, aceasta plaja ofera turistilor o gama larga de activitati si de sporturi de apa.


Alegeti vacanta mult visata si hai cu Dertour in Miami, Florida!