*Sursa foto: turtix / Shutterstock.com

Pentru o vacanta de vara pe sufletul tau, trebuie sa incepi sa aduni vremelnic informatii si oferte despre destinatia cea mai potrivita. Iar cum razele soarelui si briza marii fac parte din tabloul unei escapade perfecte de vara, iti recomandam insulele elene pentru a redescoperi frumusetea naturii si placerea relaxarii.

Iata 4 insule din Grecia unde vei avea parte de cele mai frumoase momente:

1. Corfu

Daca esti in cautarea unei insule grecesti care sa aiba suficiente plaje incat sa ai de unde o alege pe cea mai potrivita pentru tine, Corfu este locul ideal. Pe insula se afla un numar impresionant de 119 plaje, iar intinderile de apa care o inconjoara imbraca zeci de nuante de albastru. Laudata ca ar intruni intreaga frumusete a Europei medievale, insula se infatiseaza ca un labirint de stradute imaculate si cochete, intesate cu vile traditionale, gradini luxuriante si capele fermecatoare.

*Sursa foto: Cristian Balate / Shutterstock.com

Descopera ofertele Dertour in Corfu: https://www.dertour.ro/early-booking/grecia/corfu

2. Zakynthos

Insula Zakynthos este recunoscuta pentru frumusetea plajelor sale si pentru broastele testoase Caretta Caretta – o specie protejata prin lege. Cu un decor impresionant compus din formatiuni stancoase, imbracate in vegetatie luxurianta si apa azurie, Zakynthos este una dintre cele mai cautate destinatii grecesti pentru vacanta de vara. Capitala insulei te va face sa o indragesti si vei fi cucerit de cladirile in stil neoclasic, de falezele impecabile, reprezentand locul de promenada al turistilor, de terasele cu preparate specifice si de atmosfera pozitiva care inunda strazile.

*Sursa foto: Samot / Shutterstock.com

Descopera ofertele Dertour in Zakynthos: https://www.dertour.ro/early-booking/grecia/zakynthos

3. Rhodos

Se spune ca Rhodos reprezinta prima intindere de pamant, nascuta din dragoste pentru soare. Este cea mai mare insula din grupul de insule Dodecanese si a gazduit una dintre cele sapte minuni ale lumii – Colosul din Rodos. Amestecul rafinat de plaje, situri arheologice, leandrii si trandafiri, contureaza un taram pe care il vei iubi si mai mult cu fiecare privire. Viziteaza Valea Fluturilor, manastirile de tip bizantin, Acvariul si orasul vechi.

*Sursa foto: turtix / Shutterstock.com

Descopera ofertele Dertour in Rhodos: https://www.dertour.ro/early-booking/grecia/rhodos

4. Mykonos

Mykonos te va surprinde prin diversitatea plajelor, adaptate oricarui profil turistic – familii, tineri, pasionatii sporturilor acvatice, cupluri, iubitorii de petreceri sau de camping. Este o destinatie cocheta, innobilata cu intinderi de nisip imaculat, case traditionale, biserici si mori de vant. Recunoscuta pentru viata de noapte, Mykonos va pune la dispozitie numeroase terase, restaurante si baruri, unde va puteti delecta cu preparate mediteraneene sau puteti avea parte de o seara pe cinste, cu muzica live si multe dansuri populare elene.

*Sursa foto: Aetherial Images / Shutterstock.com

Descopera ofertele Dertour in Mykonos: https://www.dertour.ro/destinatie/Grecia/Mykonos


Consulta toate ofertele Dertour in Grecia pe www.dertour.ro sau in agentiile Dertour: http://agentii.dertour.ro/