*Sursa foto: icemanphotos / Shutterstock.com

Vara aceasta te poarta spre cele mai frumoase destinatii, unde vei descoperi cum bogatia culturala, istorica si naturala iti vor transforma vacanta intr-o aventura de neuitat! Profita de ofertele Early Booking si rezerva-ti online vacanta cu numai 99 de euro!

Descopera cele mai avantajoase oferte si alege destinatia potrivita pentru dorintele tale de vacanta:

  1. Charter Corfu

Akti Panela 3* este situat la 50 de metri de centrul orasului Kos si ofera o priveliste de vis asupra plajei.

Beneficiezi de 7 nopti de cazare, mic-dejun, baruri, restaurante, obiective turistice situate in proximitate, transport cu avionul si toate taxele incluse la doar 369,50 de euro/persoana.

Rezerva acum si profita de reducerea de 10% à http://bit.ly/2Dk90IO

  1. Charter Santorini

Anthea Villas 2* este un complex cu accente arhitecturale traditionale, situat in Perissa, la doar 30 de metri distanta de plaja. Dispune de o piscina cocheta, facilitate pentru sporturi nautice, bar si bufet pentru mic-dejun.

Beneficiezi de 7 nopti de cazare, self catering, transport cu avionul si toate taxele incluse la doar 410 euro/persoana.

Rezerva acum si profita de reducerea de 10% à http://bit.ly/2ribtC8

  1. Charter Larnaca

Hotelul Amorgos Boutique 3* este situat central, la doar 50 de metri distanta de celebrul Palm Tree Promenada.

Beneficiezi de 7 nopti de cazare, mic-dejun, complexul fiind situat intr-o zona inconjurata de numeroase restaurante, baruri, cluburi de noapte. Mai mult, ai transport cu avionul si toate taxele incluse la doar 562 de euro/persoana.

Rezerva acum si profita de reducerea de 10% à http://bit.ly/2BeAcXx

  1. Charter Creta-Chania

Hotelul KouKouras 3* este amplasat intr-o zona naturala spectaculoasa in Kato Stalos, la doar  100 de metri  de plaja privata si la 10 kilometri de pitorescul oras Chania.

Beneficiezi de 7 nopti de cazare, self catering, baruri, spatiu de joaca pentru copii, piscina, unitati de cazare mobilate modern, la 434,50 de euro/persoana.

Rezerva acum si profita de reducerea de 10% à http://bit.ly/2rmQhe1

  1. Charter Mallorca

Reina del Mar este situat la doar 300 de metri de plaja de Palma, fiind optiunea perfecta pentru cei indragostiti de plaja, distractie si confort.

Beneficiezi de 7 nopti de cazare, demipensiune, doua piscine, restaurante si baruri, zona de agrement, transport cu avionul si toate taxele incluse la 654,50 de euro/persoana

Rezerva acum si profita de reducerea de 12% à http://bit.ly/2EX39cX

Consulta toate ofertele Dertour si descopera destinatii ideale de vacanta: https://www.dertour.ro/early-booking