Cauți să îți petreci un sejur plin de relaxare în Turcia, Antalya alături de persoana dragă sau de întreaga familie? Granada Luxury Hotels este cea mai bună alegere.

Grupul Granada Luxury Hotels are în portofoliul său 3 unități de cazare, fiecare cu atu-urile sale și potrivit pentru dorințele fiecăruia. Este vorba despre Granada Luxury Beach, Granada Luxury Resort și Granada Luxury Belek, toate având 5 stele și având un concept de tip Ultra All Inclusive.

Granada Luxury Beach – potrivit pentru iubitorii de natură

Hotelul Granada Luxury Beach situat într-o gradină verde luxuriantă este construit într-un stil aerisit. Camerele și echipamentele foarte moderne vor îndeplini toate dorințele chiar și ale celor mai pretențioși clienți. Complexul este situat chiar lângă o frumoasă plajă largă cu nisip și este recomandat tuturor categoriilor de vârstă.

Granada Luxury Beach mai dispune de 2 piscine exterioare, iar una dintre ele este pentru copii. Șezlongurile și umbrelele sunt gratuite.

Granada Luxury Resort – potrivit pentru iubitorii de sport

Acest hotel luxos de cinci stele este situat chiar lângă plaja cu nisip. Granada Luxury Resort are o arhitectură interesantă și un dig unic pe coastă. Oaspeții pot profita de un număr mare de activități sportive, animație și programe de seară. Hotelul găzduiește și spectacole de muzică live. Iubitorii de relaxare pot folosi baia turcească sau unul dintre celelalte servicii ale centrului SPA. În complex există mai multe magazine.

Granada Luxury Belek – potrivit pentru cei care iubesc distracția

Hotelul Granada Luxury Belek este situat în centrul orașului Belek într-un complex mare cu o suprafață de 100.000 m2. Acesta are opțiuni nesfârșite pentru divertisment zi și noapte, nenumărate restaurante și baruri, camere confortabile și servicii de înalt nivel vor satisface chiar și cei mai pretențioși clienți. Îl recomandăm celor care caută calitate și o selecție cu adevărat largă de divertisment, iar distanța până la mare nu este o prioritate pentru ei.

Dacă te-am făcut curios, te invităm pe site-ul Dertour.ro pentru a rezerva un sejur de vis în unul dintre hotelurile aflate in portofoliul Granada Luxury Hotels.