Sfaturi si recomandari pentru calatorii

Tag: early booking

Cipru, una dintre cele mai bune destinații de vacanță pentru vara aceasta

Sursa foto: MarinaDa/Shutterstock.com

Când vine vorba de destinații de vacanță de vară, de cele mai multe ori tindem să ne gândim la Grecia, Spania, Italia sau Bulgaria, locuri binecuvântate de soare, pe care românii s-au obișnuit să le viziteze în ultimii zece ani. Pentru un pic de variație, de ce să nu vizitezi Ciprul în această vară? Vremea este la fel de plăcută ca în celelalte țări menționate mai sus, țara are o cultură foarte bogată, iar peisajele sale sunt, pur și simplu, impresionante. 

Citeste in continuare »

Ce poți face vara aceasta în Monastir, Tunisia

Sursa foto: meunierd/Shutterstock.com

Chiar dacă suntem la început de an, iar vara se simte încă departe, planurile de vacanță pentru sezonul cald ar fi bine să fie făcute încă de acum. De fapt, cele mai bune oferte de călătorie pentru perioada verii se găsesc acum, în luna ianuarie, când reducerile pentru locurile de cazare și pentru biletele de avion sunt mai mari decât în orice lună a anului.

Iar una dintre destinațiile care au parte de cele mai bune oferte de călătorie este Monastir din Tunisia, un oraș care nu numai că are o plajă superbă ce pare a fi desprinsă din paradis, dar are în spate și o istorie bogată, o cultură impresionantă și o arhitectură ce ne duce cu gândul la poveștile cu Aladin.

Citeste in continuare »

Vizitează Nessebar, Perla Bulgariei de la malul Mării Negre

Lyudvig Aristarchovich/Shutterstock.com

Probabil că atunci când te gândești la o destinație de city break sau de vacanță într-un orașel minunat în apropiere de România, îți vine în minte orice altceva în afară de Nessebar. La urma urmei, este un loc relativ mic și destul de necunoscut în comparație cu altele. Cu toate acestea, Nessebar este unul dintre cele mai frumoase orașe vechi care se găsesc de-a lungul coastei Mării Negre, motiv pentru care a și fost poreclit Perla Mării Negre.

Situat în provincia Burgas, la circa 350 de kilometri depărtare de București, Nessebarul este destul de ușor de accesat, având chiar și un aeroport superb situat în apropiere de orașul Burgas. Odată ajuns acolo, vei vedea că mai toate semnele sunt scrise atât în limba bulgară cât și în limba engleză, astfel ca sejurul turiștilor străini să fie cât mai ușor și mai plăcut.

Citeste in continuare »

5 Locuri de vizitat în Rhodos, Insula Soarelui

Sursa foto: Philippos Philippou/Shutterstock.com

Rhodos, a patra insulă ca mărime din Grecia, este plină de plaje frumoase, păduri luxuriante, localități încărcate de istorie și obiective turistice extem de interesante. Având parte de 300 de zile cu soare pe an și fiind casa Colosului din Rhodos, una dintre cele 7 minuni ale lumii antice, această insulă vibrantă situată lângă coasta anatolică a Turciei este un loc ce te va impresiona nespus, te va cuceri cu peisajele sale spectaculoase și îți va încărca bagajul emoțional cu amintiri pentru tot restul vieții.

Pentru a-ți usura treaba în compunerea itinerariului de călătorie atunci când plănuiești să vizitezi insula Rhodos, îți oferim o listă cu cele mai bune 5 locuri de vizitat pe acest tărâm:

Citeste in continuare »

De ce ar trebui sa alegi Gran Canaria ca destinație pentru următoarea ta vacanță

Sursa foto: Aleksandar Todorovic/Shutterstock.com

Cu mai bine de 2700 de ore de soare pe an, temperaturi ce rareori scad sub 20 de grade Celsius și cu plaje suficiente încât să te mențină ocupat pe întreaga durată a sejurului, este lesne de înțeles de ce Gran Canaria a devenit o destinație de vacanță atât de populară. Iar dacă ești o persoană mai dinamică sau dacă îți dorești mai multă aventură și distracție, există o mulțime de activități interesante pe care le poți face în acest colț al lumii.

Parte a Insulelor Canare, care sunt situate în nord-vestul Africii, Gran Canaria este un tărâm fascinant, cu coaste albe de nisip și cu peisaje montane uluitoare ce par a fi desprinse dintr-o altă lume.

Citeste in continuare »

Cele mai frumoase locuri de vizitat în Phuket

Sursa foto: VarooK/Shutterstock.com

Phuket este cea mai turistică destinație din Thailanda. Este locul în care vei descoperi turismul thailandez în toate formele ei, bune și rele –  de la plaje exotice, turism sexual, până la orășele autentice și temple budiste vechi de sute de ani. Sigur, minunatele plaje cu ape turcoaz și palmieri imenși sunt principalul motiv pentru care străinii sunt atrași de această destinație. Însă dacă dorești să te bucuri cu adevărat de Phuket, vizitează templele, mergi într-o croazieră pentru a explora insulele din apropiere și aventurează-te prin rezervațiile naturale din zonă, admirând îndeaproape animalele sălbatice și flora diversificată.

Dintre cele mai frumoase locuri de vizitat în Phuket, noi ți le recomandăm pe următoarele:

Citeste in continuare »

Vara asta te poarta in Santorini cu oferte de la 430 euro/persoana

*Sursa foto: Sven Hansche / Shutterstock.com

Arhipeleagul Santorini este situat la aproximativ 200 de kilometri sud-est de teritoriul continental al Greciei. Grupul circular de insule vulcanice este cunoscut indeosebi pentru peisajele de vis pe care le poti admira pe cea mai mare insula din arhipeleag.  Citeste in continuare »

Vara 2018 – Cele mai potrivite statiuni pentru cei mici

Desi mai e suficient timp in care poti sa planifici vacanta de vara, cine stie deja cam ce isi doreste anul viitor poate profita de reduceri de pana la 30% pentru vacanta de vara daca iti achizitioneaza acum sejurul respectiv. Daca visezi la plaje insorite cu nisip fin si valuri joase care sa-l netezeasca din cand in cand, ai venit unde trebuie. Dertour iti prezinta oferta EARLY BOOKING pentru vacantele de anul viitor, sectiunea “vacante cu cei mici”.

Citeste in continuare »

Oferte Dertour: pregateste-te de concediul din Turcia cu reduceri Early Booking de pana la 22%

Xanadu IslandSuntem in ultima luna de iarna, afara deja a inceput sa se incalzeasca iar tu nu te poti gandi decat la concediul din vara? Nu este nicio problema. Mai ai putin de asteptat iar noi ne-am gandit sa iti dam o veste buna: poti beneficia de reduceri Early Booking de pana la 22% pentru unele destinatii din Turcia. Ofertele sunt valabile pana pe data de 29 februarie. Citeste in continuare »

Prinde ofertele Early Booking!

Rezervarile timpurii sau early booking sunt cea mai buna metoda de a te asigura ca vei avea o vacanta de vis, fara griji si emotii. Chiar daca vara a venit deja, inca mai exista reducerile la pachete de vacanta pentru toata perioada sezonului estival. Daca nu te-ai hotarat inca unde vei merge in concediu, specialistii Dertour iti propun cateva destinatii de vacanta, care includ reducerea early booking. Insa va trebui sa te grabesti, pentru ca locurile sunt limitate si “dispar” pe zi ce trece. Iata mai jos cateva recomandari pentru vara 2012…

Citeste in continuare »

© 2024 Blog Dertour