Xanadu IslandSuntem in ultima luna de iarna, afara deja a inceput sa se incalzeasca iar tu nu te poti gandi decat la concediul din vara? Nu este nicio problema. Mai ai putin de asteptat iar noi ne-am gandit sa iti dam o veste buna: poti beneficia de reduceri Early Booking de pana la 22% pentru unele destinatii din Turcia. Ofertele sunt valabile pana pe data de 29 februarie.

Iata o selectie de 4 oferte avantajoase. Pentru a afla pretul exact al sejurului trebuie sa apesi pe butonul Verifica tariful, iar apoi sa completezi campurile.

Sealight Resort 5*, Kusadasi

Situat pe faleza din Kusadası, complexul Sealight ofera o plaja de 300m cu nisip. Complexul are un centru spa si 3 piscine in aer liber, care includ un tobogan de apa si o piscina cu apa de mare.

Hotelul dispune de un corp principal de 7 etaje (80% din camere au vedere la mare) si include 208 standard room (maximum 3 persoane, 25 mp), 39 family suite (2 camere standard, despartite de o usa, maximum 4+2 persoane, 50 mp); 8 junior suite room (dormitor cu usa, living, maximum 3 persoane, 43 mp); 22 honeymoon suite (maximum 2 persoane, jacuzzi, 35 mp). Resortul include si 3 camere pentru persoane cu dizabilitati (maximum 3 persoane, 25-54 mp).

Oferta include: 7 nopti cazare in camera dubla cu vedere laterala la mare, ultra all inclusive. Zbor cu avionul – toate taxele incluse. Tarifele incep de la 595 euro.

Sealight Resort

 Wow Bodrum Resort, Bodrum

WOW Bodrum Resort este situat in minunatul golf Gumbet, aproape de cosmopolita statiune cu acelasi nume, renumita pentru viata de noapte. Inca din primul moment veti fi intampinati de vederea magnifica asupra apelor cristialine ale golfului si va veti indragosti de imaginea pitoreasca a cladirilor din resort, de apusul de soare privit de la restaurant sau de petrecerile tematice organizate pe plaja. Wow Bodrum este locul ideal pentru va bucura de o vacanta de vis pe Riviera Turceasca.

Hotelul ofera 3 tipuri de concept diferite:

– Conceptul de honeymoon care include bauturile de primire, rezervare prioritara la restaurantele a l’a carte, decorarea camerei, vin si cos cu fructe in camera, mic dejun in camera o singura data pe sejur, cadou special pentru proaspatul cuplu, scrisoare de felicitare din partea hotelului.

– Conceptul VIP include bauturile de primire, flori in camera, vin si dulciuri turcesti, prioritate in rezervarea restaurantelor a l’a carte, scrisoare de intampinare.

– Conceptul ‘client fidela’ include bauturile de primire, vin si dulciuri turcesti, scrisoare de intampinare.

Oferta include: 7 nopti cazare in camera dubla standard, ultra all inclusive, zbor cu avionul – toate taxele incluse. Tarifele incep de la 729 euro.

Wow Bodrum Resort

Xanadu Island, Bodrum

Xanadu Island Bodrum 5* este un hotel high-class ce ofera servicii exclusiviste turistilor care-l viziteaza. Este amplasat pe o insula privata de pe coasta de vest a Turciei, recunoscuta pentru imensele sale paduri de pini, stanci si livezi de maslini. Complexul a fost construit in 2009, cu o suprafata totala de 45.000 mp si este alcatuit dintr-un corp principal de 3 etaje, cateva corpuri bungalow si 9 corpuri cu un etaj (Villa).

Spatiile de cazare sunt, pe cat de luxoase, pe atat de variate – diferite tipuri de apartamente cu 6 dormitoare si vile cu vedere la mare, proiectate elegant si dotate cu tehnologii de ultima ora. Fiecare apartament ofera un grad ridicat de confort si intimitate, dotat cu aer conditionat centralizat, baie cu cada si dus, telefon, minibar (bauturi racoritoare, zilnic, gratuit), seif, gresie, balcon sau terasa, internet wireless contra cost, room-service gratuit. Curatenia in camera se efectueaza zilnic, iar lenjeria se schimba tot zilnic.

Oferta include: 7 nopti cazare in Courtyard Suite, ultra all inclusive, zbor cu avionul – toate taxele incluse. Tarifele incep de la 927 euro.

Xanadu Island 2

Aqua Fantasy Aquapark Hotel, Kusadasi

Aqua Fantasy Aquapark Hotel & Spa 5* este un complex situat pe plaja cu nisip fin din Pamuçak, premiata cu ”Blue Flag”. Hotelul a primit mai multe premii si distinctii pentru calitatea si servicii oferite, unul dintre acestea fiind premiul pentru sustenabilitate in turism, acordat de Travelife Gold.

Optiunile de relaxare includ un centru SPA cu hamam turcesc si sauna (gratuit pentru oaspetii cazati in camerele club), centru de fitness, miniclub pentru copii de 4-12 ani si club junior pentru 13-16 ani, darts, fotbal, baschet, volei, canoe, minigolf, tir cu arcul, tenis de masa, spectacole de animatie, karaoke, aerobic, nopti turcesti si dans din buric. Contra cost, turistii pot opta pentru bowling, biliard, calarie, scufundari, sporturi nautice.

Oferta include: 7 nopti cazare in camera club, all inclusive, zbor cu avionul – toate taxele incluse. Tarifele incep de la 695 euro.

Aqua Fantasy Aquapark Hotel

Pentru mai multe detalii, te asteptam pe site-ul Dertour sau in agentiile noastre.