Creta (5)Creta este un adevarat paradis pentru cei care viseaza la o insula cu plaje curate si albe, cu apa extrem de limpede si cu o clima perfecta. Situata intre Europa, Asia si Africa, Creta este una dintre bijuteriile marii Mediterane, oferindu-i oricarui turist experiente de neuitat.

Pe langa frumusetile naturale, aceasta insula greceasca de dimensiuni foarte mari reuseste sa puna la dispozitia tuturor celor care pun piciorul pe ea si servicii de cea mai buna calitate. De la hoteluri deosebite, pana la restaurante cu mancaruri fine, cele 4 districte ale Cretei se bat pentru aprecierea oricarui client.

Daca vrei o vacanta completa, pe langa plaja, peisaje si relaxare vei avea nevoie si de un hotel care sa reuseasca sa te uimeasca. Din acest motiv, iti prezentam o lista cu 5 hoteluri din Creta care merita toata atentia.

Hotel Seafront

Este un hotel care merita toata atentia datorita pozitiei sale deosebite. Este situat peste drum de plaja din orasul Rethymnon si ofera atat o priveliste deosebita din camera in care vei fi cazat, cat si servicii excelente. O camera in acest hotel are preturi decente si prezinta facilitati excelente, cum ar fi dotarea cu un frigider, cu seif sau cu televizor prin satelit. Toate aceste dotari au pus deasupra usii hotelului nu mai putin de 3 stele.

Un lucru care iese in evidenta este faptul ca la receptie pot sa fie inchiriate biciclete, ceea ce iti va da o noua perspectiva asupra intregii localitati. Vei avea ce sa vezi intr-o plimbare cu bicicleta, in conditiile in care Rethymnon combina intr-o armonie perfecta cladirile istorice, cu plajele moderne si fine cu hotelurile aparute parca din viitor. Este al 3-lea cel mai mare oras din intreaga Creta, insa spre deosebire de Heraklion sau Chania, ii transmite turistului un aer provincial, pe care cu greu il gasesti in alta parte.

Hotel Seafront, Creta 2 Hotel Seafront, Creta

Hotel Chryssana Beach

Este un hotel de 3 stele situat intr-o localitate mica, denumita Kolymbari, care intampina turistul cu servicii impecabile. Acesta este dotat cu o piscina in aer liber si cu restaurant, pentru petrecerea timpului liber de la hotel intr-un mod cat mai placut iar in ceea ce priveste camerele, dispune de unitati de cazare cu vedere la Marea Cretei, la gradina si la piscina si cu facilitati precum seiful sau minifrigiderul.

Cei care isi doresc o relaxare completa, se pot bucura de servicii de masaj, chiar de la personalul hotelului.
Kolymbari, localitatea in care este situat hotelul, este o asezare turistica de mici dimensiuni, care ofera totusi imagini deosebite. Se afla in proximitatea orasului Chania si a localitatii Platanias, renumita pentru baruri si cafenele.

Hotel Chryssana Beach (1) Hotel Chryssana Beach 2

Hotel Palatia Village

Perfectiunea acestui hotel este demonstrata prin numarul de stele. Cele 4 stele definesc serviciile de o calitate superioara de care te vei bucura odata ce ai ajuns aici. Situat in statiunea Hersonissos, o localitate cu o varietate uriasa de lucruri de facut. Desi nu este mare, Hersonissos ofera parcuri naturale, un parc acvatic, activitati outdoor deosebite si chiar muzee si gradini zoologice. Este un loc perfect pentru vacantele in familie, dar si pentru vacantele destinate cuplului.

Revenind la hotel, Palatia Village ofera un restaurant a la carte, piscine destinate atat adultilor, cat si copiilor, si camere cat se poate de sigure. Spre deosebire de alte hoteluri, in Palatia Village vei gasi o chicineta, alaturi de frigider, aer conditionat si TV. Desi, cel putin teoretic, nu ar trebui sa te plictisesti in Hersonissos, in cazul in care ramai in hotel, iti poti ocupa timpul cu jocuri video sau cu un joc de biliard.

Palatia Village (1) Palatia Village (2)

Hotel Minos Village

Situat la 8 km de orasul Chania, hotelul Minos Village este un hotel de 3 stele care intampina turistul cu liniste si cu relaxare totala. Ca mai toate hotelurile care se respecta din Creta, Minos Village ofera o piscina exterioara, un restaurant si camere complete, dotate cu chicineta, frigider si chiar cuptor cu microunde.

Marele avantaj al hotelului este faptul ca este destul de departe de oras, in asa fel incat sa fie extrem de linistit si in acelasi timp, foarte aproape de acesta, in asa fel incat turistul sa poata ajunge in cel mai scurt timp si sa se poata distra pe cinste. Minos Village este situat la doi pasi de plaja, asadar, daca vacanta ta este una de relaxare, aceasta este locatia perfecta.

In zilele in care ai chef de calatorii si de vizite, orasul Chania iti poate oferi foarte multe variante de petrecere a timpului. Acesta are un muzeu maritim, un muzeu arheologic, un parc de distractie acvatic si stradute inguste, perfecte pentru plimbari lungi, care ofera un farmec aparte.

Hotel Minos Village (1) Hotel Minos Village (2)

Hotel Iolida Beach

Este un alt hotel care merita toata atentia in momentul in care te hotarasti sa iti petreci vacanta in Grecia. Situat in localitatea Agia Marina, Iolida Beach este un hotel care a reusit de-a lungul timpului sa atraga numeroase aprecieri din partea clientilor.

Aprecierile au un fundament cat se poate de solid, in conditiile in care fiecare aspect al hotelului este unul deosebit. Cele 4 stele sunt concretizate intr-o piscina in aer liber, un restaurant a la carte, unitati de cazare dotate cu internet, televizor si chicineta si locuri de joaca pentru copii. Proprietatea mai este dotata si cu mese de biliard si un centru de fitness, in asa fel incat turistii sa se poata mentine in forma maxima, chiar si atunci cand sunt in vacanta.

Localitatea Agia Marina este o localitate mica, insa acest lucru nu prezinta niciun impediment pentru distractie. Plaja localitatii are 1 km lungime si este foarte fina si placuta, iar zona de promenada este intesata cu restaurante, baruri si taverne, care mai de care mai interesante.

Hotel Iolida Beach (1) Hotel Iolida Beach (2)

Aici puteti gasi oferta Dertour pentru insula Creta.