Sfaturi si recomandari pentru calatorii

Tag: bali

Scurt ghid de călătorie în Bali

Sursa foto: DavideAngelini/Shutterstock.com

Supranumită și „ Insula Zeilor”, Bali este o insulă din Indonezia care te poate influența prin frumusețea sa. Pozele de acolo îi fac pe majoritatea oamenilor să viseze cu ochii deschiși, iar realitatea, odată ce ai ajuns pe insula Indoneziană, este de cele mai multe ori superioara așteptărilor. 

Citeste in continuare »

Cele mai frumoase locuri pe care le poți vizita în Indonezia

Sursa foto: Davide Angelini/Shutterstock.com

Indonezia este cea mai mare țară din Asia de Sud-Est și, cu peste 17 000 de insule, cel mai mare arhipelag din întreaga lume. Așadar, nu ar trebui să te surprindă faptul că oferă o diversitate copleșitoare de atracții celor care o vizitează. Este un tărâm înzestrat cu plaje curate, vile exotice, insule cu ape cristaline, vulcani cvasi-activi, triburi vibrante, o faună sălbatică incredibilă și cu o bogăție culturală uluitoare. 

Deși aceasta nu este o listă completă cu toate locurile de vizitat în Indonezia, cu siguranță poate fi considerată un început excelent pentru planificarea călătoriei.

Citeste in continuare »

Descoperă Nusa Penida, una dintre cele mai frumoase destinații din Bali

Nusa Penida este una dintre cele mai de preț bijuterii din Bali! Insula Penida face parte din Insulele Nusa, este cea mai mare dintre cele trei, dar până acum cea mai puțin dezvoltată. Și tocmai pentru că turismul pe insulă încă nu a explodat, acest loc are un farmec aparte ce te va cuceri de la prima vedere. Vizitând Nusa Penida, vei găsi plaje cu nisip alb, cu apă albastră, cu stânci de coastă de 200 de metri înălțime și o natură luxuriantă. Citeste in continuare »

5 hoteluri pentru un concediu relaxant în Bali, Insula Zeilor

Sursa foto: Guitar Photographer/Shutterstock.com

De la munți înalți, la dealuri vulcanice, până la plaje cu nisip negru, nu este o surpriză faptul că insula Bali mai este denumită și Insula Zeilor. Situată între Java și insula Lombok, Bali se mândrește cu o cultură bogată și diversă. Arhitectura nu se lasă mai prejos, fiind o insulă ce cuprinde mii de temple hinduse.

Aici, fiecare dimineață face loc atmosferei spirituale, întreruptă fiind pe alocuri de câte un cocoș ce anunță începutul unei noi zile. Femeile își încep religios ziua cu rugăciuni, fie la temple, fie acasă. Dacă vii pe Insula Zeilor, atunci trebuie să te simți și tu la înălțime. De aceea, am selectat 5 hoteluri pe care nu trebuie să le ratezi.

Citeste in continuare »

Cele mai fascinante temple din insula Bali

By aaabbbccc/shutterstock

Cultura din Bali este în contrast puternic cu ceea ce suntem obișnuiți să vedem în România sau în țările occidentale. Un mare procent din populație este încă dependent de agricultură pentru a trăi, oamenii folosesc mai puțini bani într-o zi decât am cheltui noi pe benzină pentru a ajunge la locul de muncă și, mai presus de toate, majoritatea populației este profund spirituală și superstițioasă. Dacă dorești să cunoști cât mai multe despre cultura balineză și să te conectezi cu ea, o călătorie în Bali este modalitatea perfectă de a face acest lucru.

Citeste in continuare »

Top 5 plaje în Bali, Indonezia

Bali, Indonezia

Bali, Indonezia – Sursa foto: zephyr_p/Shutterstock.com

Una dintre cele mai renumite destinații de vacanță din lume, Bali, mica insulă tropicală din Indonezia situată între insulele Java, Lombok și Sumatra, este zugrăvită în imagini paradisiace, având o sumedenie de plaje exotice de o frumusețe rar întâlnită, culturi terasate de orez pitorești, peste 10 000 de temple hinduse și oameni minunați.

De mai bine de un secol, plajele acestei remarcabile provincii indoneziene își fascinează vizitatorii, unele dintre ele având nisip fin și alb asemănător cu cel din Maldive, în timp ce altele au un nisip negru ce indică trecutul vulcanic al insulei.

Citeste in continuare »

Petrece Revelionul 2018 pe o plaja exotica din Bali! Preturi incepand de la 1685 EUR/persoana

*Sursa foto: Igor Tichonow/Shutterstock.com

Bali. Destinatia de poveste in care turistii par sa uite de tot si de toate este acum mai accesibila ca oricand. Iti doresti un Revelion pe cinste petrecut pe una dintre plajele exotice din Bali? Vrei sa intri in noul an mai relaxat, mai linistit si mai zen ca niciodata? Rezerva acum unul dintre ultimele locuri ramase pentru Bali si bucura-te de cea mai memorabila excursie din acest an! Citeste in continuare »

7 experiente de neratat in Bali

Bali este una dintre destinatiile exotice care se afla in topul preferintelor tuturor turistilor pasionati de culturile asiatice si dornici sa descopere lucruri noi. Daca pana acum nu te-ai gandit ca Bali ar merita o vizita, echipa Dertour iti garanteaza ca dupa ce vei vedea cate lucruri interesante poti face aici, te vei razgandi si vei pune Bali pe lista urmatoarelor destinatii. Citeste in continuare »

Singapore, maretie si lux. Bali si plajele spectaculoase! Vacanta in Asia de SE!

Daca visezi de ceva timp sa pleci intr-o vacanta exotica, plina de aventura, dar la preturi bune, atunci Asia de SE este recomandarea noastra. Pentru a descoperi cu adevarat frumusetea acestei zone a lumii, iti propunem doua destinatii total diferite: Singapore – un oras-stat maret si luxuriant si Bali – o insula tropicala din Indonezia, cu plaje spectaculoase.

Iata mai jos cateva detalii… Citeste in continuare »

© 2024 Blog Dertour