Sursa foto: Guitar Photographer/Shutterstock.com

De la munți înalți, la dealuri vulcanice, până la plaje cu nisip negru, nu este o surpriză faptul că insula Bali mai este denumită și Insula Zeilor. Situată între Java și insula Lombok, Bali se mândrește cu o cultură bogată și diversă. Arhitectura nu se lasă mai prejos, fiind o insulă ce cuprinde mii de temple hinduse.

Aici, fiecare dimineață face loc atmosferei spirituale, întreruptă fiind pe alocuri de câte un cocoș ce anunță începutul unei noi zile. Femeile își încep religios ziua cu rugăciuni, fie la temple, fie acasă. Dacă vii pe Insula Zeilor, atunci trebuie să te simți și tu la înălțime. De aceea, am selectat 5 hoteluri pe care nu trebuie să le ratezi.

 

  • Hotel Natya 3*

 

Situat la 10 kilometri de capitala provinciei – Denpasar, hotelul te întâmpină cu piscină exterioară, grădină și centru Spa. Restaurantul oferă preparate atât din bucătăria locală, cât și din cea internațională, atent pregătită, pe gustul oricărui gurmand.

Pachetul nostru include 11 nopți de cazare în cameră dublă superioară, mic dejun, zboruri cu taxe și transferuri incluse și pornește de la 885 euro/persoană!

Vezi mai multe detalii aici: http://bit.ly/2FUee1I

 

  • Sun Island Spa Legian 4*

 

Hotelul este situat în partea de Sud a insulei Bali, în stațiunea Kuta. Plaja se află la o distanță de 700 de metri de hotel. Oferind servicii și facilități de 4*, cazarea ta se va transforma într-o experiență de neuitat. Cu un total de 107 spații de cazare, hotelul îmbină stilul tradițional cu dotările moderne necesare confortului oaspeților.

Hotelul dispune de 2 piscine în aer liber, amenajate cu șezlonguri și umbrele.

Pachetul include 10 nopți de cazare cu mic dejun și zboruri cu taxe și transferuri.

Pentru mai multe detalii, intră pe acest link: http://bit.ly/2UqS5jz

 

  • Hotel Novotel Bali Benoa 4*

 

Complexul Novotel Bali Benoa 4* este construit în stilul unui sat, în apropierea plajei Golden Beach din sudul peninsulei Tanjung Benoa. Dacă vrei să îți faci vacanța pe malul Oceanului Indian, acest hotel este alegerea perfectă. Locația este înconjurată de grădini cu plante tropicale și iazuri.

Camerele hotelului sunt spațioase și luminoase, cu mobilier elegant din lemn masiv și terase cu grădini luxuriante.

Pachetul include 11 nopți de cazare în camere dublă deluxe cu vedere la grădină, mic dejun și zboruri cu cazare și transferuri.

Pentru mai multe detalii, intră aici: http://bit.ly/2OGTrBr

 

  • Grand Balisani Suites 4*

 

Situat la doar 5 metri de plaja cu nisip, Hotelul Grand Balisani Suites 4* are o amplasare ideală pentru o vacanță de neuitat. Spațiile de cazare îmbină stilul tradițional cu dotările moderne, iar zona de restaurante include 2 localuri ce oferă o varietate de preparate din bucătăria locală și internațională.

Oaspeții au la dispoziție 2 baruri unde pot savura diverse băuturi răcoritoare și cocktail-uri. De asemenea, hotelul are o piscină exterioară, un centru spa și diverse programe de divertisment.

Pachetul include 10 nopți de cazare cu mic dejun + zboruri cu taxe și transferuri.

Pentru mai multe detalii, accesează acest link: http://bit.ly/2TSkjQ3

 

  • Inaya Putri Bali 5*

 

Aflat în Nusa Dua, personalul hotelului se va asigura că ai parte de o ședere confortabilă și relaxantă. Poți face cumpărături de la magazinul de suveniruri sau te poți plimba în grădinile luxuriante.

Cel mai apropiat aeroport este Bali Denpasar – Ngurah Rai. Piscina exterioară cu zonă specială pentru copii este perfectă pentru consumarea energiei și pentru un antrenament acvatic constant. Terasa însorită te va invita la zăbovit sub umbrelă cu o carte bună. Printre activitățile de petrecere a timpului liber la hotel se numără și o sală de fitness sau teren de golf.

Pachetul include 11 nopți de cazare cu mic dejun + zboruri cu taxe și transferuri.

Dacă vrei să afli mai multe, intră aici: http://bit.ly/2JYtnmy