Sfaturi si recomandari pentru calatorii

Tag: MALLORCA

Frumusețile insulei Mallorca, dincolo de plaje

Mallorca, Spania

Mallorca, Spania – Sursa foto: volcano/Shutterstock.com

Situată în partea de vest a Mării Mediterane, la aproximativ 170 de kilometri depărtare de coasta catalană, Mallorca, cea mai mare insulă spaniolă, este o destinație de vacanță foarte populară, având un număr impresionant de plaje, vreme caldă mai bine de 300 de zile pe an și nenumărate facilități pentru turiști. Citeste in continuare »

5 hoteluri din Spania perfecte pentru o vacanță reușită

Când auzi ”Spania”, care este primul lucru care îți vine în minte? Plaza Mayor din Madrid? Arhitectura unică din Barcelona? Sau multitudinea de plaje din Tenerife? Data viitoare când plănuiești o călătorie în Spania, vizitează și zonele mai puțin cunoscute, această țară are foarte multe de oferit.

Desigur, Madrid și Barcelona sunt orașe de clasă mondială, cu o gastronomie incredibilă, artă cât cuprinde și o viață de noapte activă. Ai putea petrece săptămâni întregi în aceste două orașe și nu te-ai plictisi niciodată. Nu uita de Insulele Canare, un arhipelag cu temperaturi plăcute pe tot parcursul anului.

Citeste in continuare »

Vacanta de vis in Mallorca, Spania

Sursa foto: Balate Dorin/Shutterstock.com

Mallorca este o insula mediteraneana superba, cu peisaje fascinante, bucatarie delicioasa si vreme insorita pe tot parcursul anului. Parte a Arhipelagului Insulelor Baleare, Mallorca este teritoriu spaniol, dar mereu plina de turisti straini veniti sa se bucure de palajele sale exotice si de arhitectura incantatoare ale asezarilor sale urbane si rurale. Cu un peisaj de vis, conturat de muntii stancosi si de dealurile impadurite ce cad abrupt in mare, insula Mallorca are o linie de coasta pitoreasca si golfuri cu ape turcoaz senzationale. Vizitatorii sunt incantati de orasele si de satele istorice ale insulei, incarcate cu fel si fel de atractii turistice precum biserici gotice, castele medievale si muzee de arta. Farmecul Mallorcai consta tocmai in combinatia aceasta dintre cultura si natura.

Citeste in continuare »

Descopera Mallorca: 5 obiective turistice pe care trebuie sa le vezi

*Sursa foto: pixelliebe / Shutterstock.com

Insulele Spaniei sunt cadrul idilic pentru iubitorii de valuri si soare, Mallorca dezvaluindu-se incantatoare si inepuizabila in posibilitati de relaxare sau distractie. Fiecare regiune atrage prin specificul ei, astfel ca vei experimenta zone istorice, intesate cu monumente-simbol, zone exotice si rustice, unde te vei indragosti de vegetatia si peisajele insulei. Citeste in continuare »

Vrei sa te bucuri in continuare de soare? Hai in Tenerife si Mallorca!

*Sursa foto: Olena Tur/Shutterstock.com

Pentru aceia dintre noi care nu s-au saturat de soare si inca viseaza la zile intregi petrecute pe o plaja indepartata, Dertour vine cu solutia ideala – oferte last minute pentru Tenerife si Mallorca. Nu stii pe care dintre ele s-o alegi? Iata cateva caracteristici ale fiecarei destinatii:

Citeste in continuare »

Top 5 plaje din Mallorca

Mallorca, foto holbox

*Sursa foto: holbox / Shutterstock.com

Insula Mallorca are peste 120 de plaje si golfuri de-a lungul coastelor sale. Fiecare plaja pare desprinsa din paradis iar apa cristalina, nisipul fin, posibilitatile de a practica sporturi nautice sau peisajele naturale fac din aceasta insula locul ideal pentru concediu.  Citeste in continuare »

Mallorca – o vara de poveste!

Mallorca face parte din Insulele Baleare si se afla in Marea Mediterana, in estul Spaniei. Capitala este la Palma, un oras exclusivist, elegant si care ofera numeroase atractii turistice. Daca Ibiza este cunoscuta ca insula distractiilor, Mallorca este mai linistita, boema si sofisticata, punand la dispozitie turistilor hoteluri luxoase, plaje cu nisip fin si terase de la care poti admira apusurile dramatice.

Iata detalii… Citeste in continuare »

© 2024 Blog Dertour