mexic-foto-jose-ignacio-sotoPe „Anul viitor” punem intotdeauna o mare presiune: dorinte de mai bine, responsabilitati noi, succese la care visam, experiente pe care vrem sa le traim si calatorii pline de inspiratie. Iti propunem ca de data aceasta sa astepti Noul An relaxat, pe o plaja de vis din Mexic cu o Margarita in mana, iar cand pleci sa lasi grijile anului trecut la umbra unui palmier.

Ti-am pregatit oferte avantajoase in Cancun si Riviera Maya, doua destinatii din Mexic aflate la Marea Caraibelor si apreciate pentru frumusetea cu care rasplatesc turistii.

Riviera Maya este cea mai noua statiune de pe coasta mexicana din Caraibe. Poate fi definita ca un paradis tropical de ape limpezi cristaline, unde se gasesc unele dintre cele mai frumoase plaje din lume cu nisip alb si o padure tropicala bogata cu fauna salbatica rara. Riviera Maya este locul perfect pentru un refugiu romantic, asezonat cu sporturi extreme si viata de noapte vibranta. Vei fi inconjurat de locuri magice, cum ar fi rezervatia naturala Sian Ka’an, situl arheologic Tulum si sute de grote naturale in care poti inota.

Insa Cancun nu este mai prejos. Se mandreste cu 22 km de plaje cu nisip alb, apa turcoaz cristalina, specifica Marii Caraibelor, si o ospitalitate debordanta. Este cel mai popular resort mexican si poarta catre vacanta ta de vis. Insula ofera ceva pentru toata lumea, de la petreceri pe plaja si distractie toata ziua la locuri izolate si linistite.

Exploreaza Mexic cu ofertele Dertour:

Grand Bahia Principe Tulum 5* – Playa Del Carmen, Riviera Maya

Hotelul Grand Bahia Principe Tulum 5* este situat la sud de Cancun, pe faimoasa Riviera Maya, la o ora distanta fata de aeroport si la 20 minute de statiunea Tulum. Resortul este o oaza de relaxare pentru familii, se afla la marginea padurii tropicale a Rivierei Maya si beneficiaza de o plaja privata cu nisip alb la superba Mare a Caraibelor, in imediata apropiere a ruinelor mayase.

Petrece un sejur de 7 nopti all inclusive, avion si transferuri incluse la 2.104 euro/persoana. Rezerva aici –> http://bit.ly/2e0POES

Platinum Yucatan Princess All Suites 5* – Playa Del Carmen, Riviera Maya

Hotelul Platinum Yucatan Princess All Suites and Spa 5* se afla chiar pe plaja cu nisip alb, la 60 km fata de aeroport si numai 15 minute de mers pe jos fata de statiunea Playa del Carmen. Resortul luxos si exclusivist, destinat doar adultilor, aflat chiar pe plaja, este ideal pentru escapade romantice intr-un peisaj paradisiac, cu panorama asupra Marii Caraibelor.

Petrece un sejur de 7 nopti all inclusive, avion si transferuri incluse la 2 359 euro/persoana. Rezerva aici –> http://bit.ly/2dNLDue

Riu Palace Peninsula 5* – Cancun

Hotelul de 5* RIU Palace Peninsula, membru al lantului hotelier RIU Hotels&Resorts, este situat in inima uneia dintre cele mai frumoase destinatii turistice din Mexic, Cancun. Proprietatea este situata in zona hoteliera, pe o portiune de plaja cu nisip alb orbitor, fiind incadrata de vegetatie tropicala si de ape de culoarea turcoazului.

Petrece un sejur de 7 nopti all inclusive, avion si transferuri incluse la 2.980 euro/persoana. Rezerva aici –> http://bit.ly/2eFhUJc

Hotel Riu Palace Las Americas 5* – Cancun

Cancun este una dintre destinatiile de top din intreaga lume, pe plan local fiind considerata perla peninsulei, care atrage anual milioane de turisti. Complexul elegant de 5* Hotel Riu Palace Las Americas, construit in stil art-deco, este situat in zona hoteliera a orasului, chiar pe plaja cu nisip fin si alb.

Petrece un sejur de 7 nopti all inclusive, avion si transferuri incluse la 3.173 euro/persoana. Rezerva aici –> http://bit.ly/2ek992G

Toate ofertele Dertour pentru Revelion le gasiti aici.

Pentru mai multe detalii, te asteptam pe site-ul Dertour sau in agentiile noastre.

*SUrsa foto: Jose Ignacio Soto / Shutterstock.com