Sursa foto: Merydolla/Shutterstock.com

Provincia Phuket este unul dintre cele mai vizitate locuri de pe planeta la sfarsit de an, aici organizandu-se cele mai extravagante petreceri de Revelion si unele dintre cele mai spectaculoase focuri de artificii. Plaja Patong devine arhiplina in zilele de 30 si 31 decembrie, cand concertele muzicale ce au loc pe o scena masiva plutitoare sunt ca un magnet pentru turistii veniti din toate colturile lumii. Pentru cei care isi doresc o petrecere de sfarsit de an mai fastuoasa, Regent Phuket, un hotel uimitor de 5 stele din Cape Panwa reprezinta, probabil, cea mai buna optiune, acesta oferind oaspetilor sai o gala festiva impresionanta.

Dar cel mai cautat loc din aceasta provincie situata in sudul Thailandei este orasul Phuket, care organizeaza de Revelion o sumedenie de evenimente speciale ce se intind pe o durata de 3 nopti, incepand din data de 29 decembrie si terminandu-se in dimineata zilei de 1 ianuarie. Printre cele mai interesante evenimente se numara concertele sustinute de artisti internationali si locali, concursurile de cantat, fascinanta expozitie “Light Wonderland”, tarabele cu street food si, desigur, spectacolul de artificii care incepe in prima secunda in care pasim in noul an.

Care sunt, mai exact, locurile din Phuket care promit cele mai memorabile petreceri pentru Revelionul 2020?

Paradise Beach. Superba plaja tropicala cu nisip alb se transforma intr-un mare ring de dans in noaptea dintre ani, cand muzica techno, multitudinea de lumini colorate si DJ-ii internationali asigura vizitatorilor o atmosfera incendiara si o petrecere de Revelion care le va ramane in suflet pentru totdeauna. Celebra pentru petrecerile Full Moon, Insula Paradisului nu se lasa mai prejos cand vine vorba de cea mai asteptata petrecere a anului, cea de Anul Nou, insa trebuie sa stii ca pentru a participa, trebuie sa achiti o taxa. Practic, intreaga plaja devine un club in aer liber, inconjurat de palmieri si cocotieri.

Bangla Road. Celebra strada din apropierea plajei Patong este intr-o petrecere continua pe tot parcursul anului, fiind una dintre atractiile principale ale turistilor ce vin pe insula Phuket. Daca nu ai niciun plan pentru Anul Nou, plimba-te pe aceasta strada si, cu siguranta, vei gasi un local in care sa petreci asa cum iti doresti. Nu vei gasi nimic sofisticat sau romantic pe Bangla Road. Aici totul este colorat, cool si promite multa distractie. Daca ai chef de o noapte salbatica, acesta este, cu siguranta, cel mai bun loc in care sa petreci!

Xana Beach Club. Cine nu si-ar dori sa sarbatoreasca intrarea in Anul Nou intr-un club de plaja? Xana Beach Club, amenajat intr-un cadru tropical, mai putin agitat decat cluburile de noapte din Patong, dar totusi un loc excelent in care sa petreci si sa dansezi pana la rasaritul soarelui, ar putea fi o optiune grozava pentru tine daca vrei sa petreci Revelionul pe o plaja din Phuket.

Rooftop Party in Phuket, o experienta unica! Din ce in ce mai populare in ultimii ani, petrecerile colorate de pe acoperisurile cladirilor sunt cu adevarat deosebite. Cele mai bune localuri de acest tip din Phuket care organizeaza petreceri de Revelion le gasesti la Royal Paradise Hotel, Patong Tower si Centara Tower din Karon.


Vrei sa petreci Revelionul in Phuket, cea mai mare insula din Thailanda? Intra pe acest link pentru a gasi cele mai bune oferte de vacanta catre aceasta destinatie: https://www.dertour.ro/revelion/thailanda/phuket