Sfaturi si recomandari pentru calatorii

Tag: oferte (page 1 of 2)

5 hoteluri pentru un concediu relaxant în Bali, Insula Zeilor

Sursa foto: Guitar Photographer/Shutterstock.com

De la munți înalți, la dealuri vulcanice, până la plaje cu nisip negru, nu este o surpriză faptul că insula Bali mai este denumită și Insula Zeilor. Situată între Java și insula Lombok, Bali se mândrește cu o cultură bogată și diversă. Arhitectura nu se lasă mai prejos, fiind o insulă ce cuprinde mii de temple hinduse.

Aici, fiecare dimineață face loc atmosferei spirituale, întreruptă fiind pe alocuri de câte un cocoș ce anunță începutul unei noi zile. Femeile își încep religios ziua cu rugăciuni, fie la temple, fie acasă. Dacă vii pe Insula Zeilor, atunci trebuie să te simți și tu la înălțime. De aceea, am selectat 5 hoteluri pe care nu trebuie să le ratezi.

Citeste in continuare »

Descopera Heraklion – perla insulei Creta

Sursa foto: phillus / Shutterstock.com

Heraklion, cel mai mare oras si port de pe insula Creta reprezinta o destinatie foarte iubita in randul turistilor de pretutindeni, mai ales in lunile de vara. Heraklion atrage exploratori straini, care doresc sa viziteze siturile arheologice, sa se bucure de flora si fauna zonei, dar si de viata de noapte activa. Aici, localnicii sunt deosebit de ospitalieri, mereu pregatiti sa te indrume prin imprejurimi si sa-ti recomande cele mai interesante obiective turistice. Asa vom face si noi. Iata cateva dintre minunile orasului Heraklion: Citeste in continuare »

Rezerva online cele mai avantajoase oferte charter cu doar 99 de euro avans!

Porneste vara aceasta catre cele mai insorite destinatii, unde vei intalni cultura, istoria si gastronomia locala! Toate acestea, dar si localnicii prietenosi iti vor transforma vacanta intr-o experienta de neuitat. Profita de ofertele noastre Early Booking si rezerva-ti online vacanta cu doar 99 de euro avans! Citeste in continuare »

Rezerva-ti vacanta de vara cu doar 99 euro avans. Te asteptam la Targul de Turism 2017!

Dertour la Targul de Turism

Este acea perioada din an cand cei norocosi si organizati isi rezerva vacanta de vara la super – preturi.

Incepand de Joi, 16 februarie si pana Duminica, 19 februarie, te asteptam la Targul de Turism al Romaniei! Vei gasi la standul nostru cei mai buni specialisti Dertour si oferte pentru toate cerintele. Citeste in continuare »

Oferta Qatar Airways! Discount de pana la 30% la biletele de avion

Qatar Airways Travel FestivalAi visat vreodata sa mergi intr-un concediu intr-o tara exotica? Daca raspunsul este afirmativ avem o veste buna pentru tine: pana pe data de 5 septembrie 2016 poti profita de ofertele Qatar Airways. Sunt zeci de destinatii in oferta iar discount-urile ajung pana la 30%.  Puteti calatori oricand in perioada 15 septembrie 2016 – 31 iulie 2017. Citeste in continuare »

Super-preturi la vacanta de vara, pe ultima suta de metri. Last minute in Spania, Turcia si Grecia

Alanya, TurciaA venit canicula, aproape s-au terminat scolile, copiii au serbarile de final de an, munca la birou se imputineaza si toate acestea nu ne determina decat sa ne gandim si mai mult la vacanta. Citeste in continuare »

Rezerva-ti vacanta Dertour si primesti GRATUIT un troller Roncato!

160507-Speech_bubble_troller_afis_ok-page-001Iti doresti sa evadezi intr-un loc de vis, dar inca nu ai apucat sa iti rezervi sejurul mult dorit? Te asteptam pe Dertour cu numeroase oferte avantajoase si in plus, daca iti rezervi vacanta cu doar 99 euro avans, noi iti oferim CADOU un troller Roncato Ironik! Pe scurt, te pregatim de calatorie de la A la Z! Citeste in continuare »

Oferte Dertour – early booking in Corfu si Rhodos

EleaAtunci cand spui Grecia cu siguranta iti zboara gandul la soare, plaja si insule minunate. Fie ca vorbim despre Lefkada, Kefalonia, Santorini, Corfu, Creta, Rhodos sau Zakynthos, odata ajuns pe una dintre aceste insule vei fi intampinat de un adevarat paradis, iar fiecare peisaj care iti va aparea in fata ochilor te va face sa exclami “Wooow!”. Pentru ca stim cat de mult iti plac vacantele, ti-am pregatit 5 oferte early booking pentru doua insule din Grecia. Citeste in continuare »

Ultimele oferte Dertour cu pana la 45% reducere

Aquis Sandy BeachAm ajuns deja la sfarsitul lunii martie si este timpul sa te gandesti la vacanta de vara. Doar pana pe 31 martie poti profita de ofertele Early Booking care aduc reduceri de pana la 45% la vacantele charter. Poti rezerva online cu numai 99 euro avans. Citeste in continuare »

Oferte Dertour: reduceri de pana la 30% la vacante All Inclusive!

Sealight ResortVara aceasta singura ta grija va fi sa te bucuri din plin de marea superba, soarele care te imbratiseaza si nisipul fin. Pentru ca ne gandim la confortul tau, iti venim in intampinare cu oferte all inclusive reduse pana la 30%. Citeste in continuare »

Articole mai vechi

© 2024 Blog Dertour