Maldive

Cum ar fi daca…

…ai termina anul 2016 cu picioarele adanc infipte intr-un nisip alb si fin?

…daca in locul unul parfum scump ai mirosi a apa de mare?

…daca vei renunta la sarmale in schimbul unui platou cu peste si fructe de mare proaspete?

…daca singura muzica ascultata va fi zgomotul valurilor?

…daca ai uita cum se numeste ziua in care te afli?

…daca ai incepe anul 2017 complet relaxat?

Iti spunem noi? AR FI MINUNAT!

Iti propunem, asadar, sa incepi noul an intr-un paradis tropical, printre palmieri, plaje cu nisip alb si apa turcoaz cristalina, care cu greu mai pot fi gasite in alta parte a lumii.

Maldive este o tara insulara formata din 26 de atoli in Oceanul Indian si casa unde se gasesc probabil cele mai frumoase plaje din lume. Le intalnesti pe fiecare insula din cele aproximativ 1.190. Toate insulele sunt inconjurate de lagune binecuvantate cu apa cristala limpede, care-ti dezvaluie lumea subacvatica spectaculoasa si diversa. Ziduri de corali, pesteri magnifice si bancuri de pesti tropicali vii colorati te asteapta cand ajungi la recif. In ape mai adanci pandesc calcani, broaste testoase, rechini si chiar si cel mai mare peste din lume, rechinul-balena. In plus, Maldive ascunde si plaja Vaadhoo, care straluceste noaptea chiar mai puternic decat stelele de pe cer. Spectacolul se datoreaza fitoplanctonului bioluminescent din apa.

Acum doar viseaza cum ciocnesti un pahar de sampanie si te bucuri de peisajul de vis luminat de artificii in noaptea de Revelion.

Adaaran Club Rannalhi 5*

Adaaran Club Rannalhi

Adaaran Club Rannalhi 4* este un resort incantator din Maldive, situat pe nisipurile albe ale unui paradis tropical recunoscut in ultimii ani drept unul dintre cele mai placute refugii idilice de la Oceanul Indian. Hotelul este incadrat de o laguna si un recif de corali cu pesti colorati si creaturi marine fascinante. Fiind aproape de centrul orasului Male, poti ajunge foarte usor la cele mai importante atractii turistice si monumente din Maldive, printre care Centrul Islamic, cladirea istorica Mulee Aagee sau Palatul Prezidential.

Petrece aici 7 nopti all inclusive, avion si transferuri la 2.447 euro/persoana. Rezerva aici –> http://bit.ly/2bV9cn1

Sun Island Resort & Spa 4*

Sun Island Resort & Spa

Considerata insula paradisului, atolul Sud Ari (cunoscut si sub numele de Alifu Dhalu Atoll sau Dhekunuburi) este format din zeci de insulite imprastiate ca niste lacrimi la vest de capitala Maldivelor, Male. In plus, Sud Ari este cel mai bun loc din Maldive in care poti sa admiri rechinii-balena sau rechinii-ciocan.

Petrece aici 7 nopti, mic dejun, avion si transferuri la 2.681 euro/persoana. Rezerva aici –> http://bit.ly/2bVa4I9

Kuredu Island Resort & Spa 4*

Kuredu Island Resort & Spa

La Kuredu Island Resort & Spa 4* poti sa petreci intreaga zi pe plaja superba cu nisip alb, matasos, inotand in apele golfului sau relaxandu-te la centrul Spa al statiunii. Resortul situat in nordul atolului ofera oaspetilor conditii si servicii excelente in regim all-inclusive, fiind recomandat cu caldura familiilor cu copii, tinerilor casatoriti sositi in luna de miere si in special iubitorilor de sporturi acvatice. In atolul Lhaviyani exista aproape 50 de zone ideale pentru scufundari – Kuredu Prodivers’ PADI 5 Star este unul dintre cele mai mari si mai vechi centre de snorkelling si diving din insula.

Petrece aici 7 nopti, all inclusive, avion si transferuri la 3.137 euro/persoana. Rezerva aici –> http://bit.ly/2bV9dHz

Photo credit prima imagine:Konstantin Kopachinsky/shutterstock