Sfaturi si recomandari pentru calatorii

Tag: maldive (page 1 of 2)

Destinații exotice pentru un Revelion călduros

Sursa foto: Tatiana Gordievskaya/Shutterstock.com

Cu scăderea tot mai mare a temperaturilor tindem să ne gândim din ce în ce mai intens la modul în care vom petrece sărbătorile de iarnă. Și, în timp ce Crăciunul nu este nicăieri mai magic decât acasă, în sânul familiei, Revelionul pare a fi mai spectaculos în anumite destinații ale lumii și, totodată, mai atrăgător dacă are loc într-o țară care este caldă în lunile de iarnă.

Citeste in continuare »

Cele mai frumoase insule și plaje din Maldive

Maldive

Maldive – Sursa foto: Akugasahagy/Shutterstock.com

Situat în Oceanul Indian, aproape de Sri Lanka, arhipelagul Maldive este alcătuit din peste 1000 de insule (cele mai multe dintre ele sunt nelocuite), ce formează 26 de atoli cu recife de corali.  Citeste in continuare »

7 hoteluri de lux din Maldive

Pentru cei care inca n-au descoperit paradisul si-l cauta undeva pe pamant, avem o veste excelenta: l-am gasit noi si il impartim cu toata lumea! Maldive este un tinut de poveste care te face sa visezi la sejururi relaxante, la o viata fara griji si la sesiuni indelungate de scufundari.  Citeste in continuare »

Ce poti face in Republica Dominicana intr-un concediu?

republica-dominicana-foto-mafasmoniz

*Sursa foto: mafasmoniz / Shutterstock.com

Vacantele in Republica Dominicana nu sunt asemanatoare cu vacantele din celelalte locatii din Caraibe. Exista o sumedenie de lucruri interesante de facut in aceasta tara, lucruri pe care, pur si simplu, nu le poti face in alte locuri. Citeste in continuare »

Ghidul tau pentru un concediu exotic in Maldive

maldive-foto-andrey-armyagovMaldive, sau Insulele Maldive, este o insula din Oceanul Indian, care dispune de 26 de atoli. Binecuvantata cu ape albastre adanci cu recifuri mari, cu plaje superbe cu nisip alb si cu o vegetatie diversa, insula Maldive este un adevarat paradis pe Pamant, unde oamenii vin sa isi petreaca vacantele, sa se relaxeze si sa practice diferite sporturi de apa. Citeste in continuare »

Maldive – paradisul pe Pamant

maldive-foto-brian-kinneyExista putine locuri in lume care se pot lauda cu frumusetea de neegalat pe care Maldive o are de oferit. Denumita, de multe ori, “rai” sau “paradis”, acest arhipelag nu numai ca este frumos, dar este, de asemenea, unic. Citeste in continuare »

[Revelion 2017] Sejururi in Maldive

Maldive

Cum ar fi daca…

…ai termina anul 2016 cu picioarele adanc infipte intr-un nisip alb si fin?

…daca in locul unul parfum scump ai mirosi a apa de mare? Citeste in continuare »

Mergi intr-o vacanta in Maldive? Iata ce obiective nu trebuie sa ratezi.

MaldiveMaldive este o tara insulara din Oceanul Indian, ce dispune de 26 de atoli. Citeste in continuare »

Maldive – care sunt cele mai bune locuri in care sa faci snorkeling?

Maldive (3)Maldive este o tara renumita pentru decorul sau acvativ conservat, de care sunt atrasi foarte multi scafandri care vin aici frecvent pentru a se bucura de scuba diving. Citeste in continuare »

Activitati inedite in Maldive

*Sursa foto: Sven Hansche / Shutterstock.com

Planuiesti o vacanta de vis in Maldive? Esti un norocos! Locatia este absolut superba, vremea este perfecta, iar timpul pe care il vei petrece acolo va fi unul de neuitat! Citeste in continuare »

Articole mai vechi

© 2024 Blog Dertour