Halkidiki

„Inca imi incarc bateriile pe malul marii! Mandru ca sunt Out of office!” Asa ar trebui sa ii intampini pe cei care te cauta cu treaba in luna septembrie. Nu ai auzit?! Vara nu s-a terminat! Septembrie este chiar luna indicata pentru iubitorii de mare, care prefera vremea frumoasa si calda, insa fara aglomeratie. Asadar, pregateste-ti bagajele, caci te trimitem la mare cu super-oferte last minute.Lasa-i pe altii sa se intoarca la birou, iar tu fa cale intoarsa catre litoralul din Romania, Bulgaria sau Grecia. Sejururile de 7 nopti incep de la 99 euro/persoana. Daca decizi sa ni te alaturi (felicitari!) te ajutam noi sa pui putina culoare in mesajul automat pentru e-mailul tau de birou!

Buna ziua,

Cu bucurie va informez ca pana la sfarsitul lunii nu voi fi la birou. Cel mai probabil voi citi e-mailul de la dvs. de pe plaja, bucurandu-ma de ultimele zile de vara.

Va astept la mare!

————————————————————————————————————————–

Buna ziua,

Pana pe data de 30 Septembrie sunt in vacanta asa ca nu voi raspunde la e-mailuri. Daca tot v-ati gandit la mine, tin sa va spun ca vremea aici este absolut superba, apa marii este ideala, iar bronzul meu nu a aratat niciodata mai bine.

Va doresc o saptamana productiva!

————————————————————————————————————————–

Buna,

Sunt in vacanta pana pe 30 septembrie. Teoretic voi raspunde la e-mailuri cand ma intorc, dar in realitate le voi sterge pe toate in timp ce-mi astept cheesecake-ul cu zmeura la terasa de pe plaja.

Si ce briza…

Te-am pupat!

————————————————————————————————————————–

Buna,

Nu sunt la birou in aceasta perioada. Nu mi-am luat concediu de 2 ani de zile gandindu-ma ca trebuie sa imi termin treaba sau ca va veni sfarsitul lumii daca lipsesc o zi de la birou. Acum recuperez toate zilele de munca lenevind la plaja si balacindu-ma in mare la apusul soarelui. Stiu ca ma invidiezi.

Pupici!

————————————————————————————————————————–

Buna,

Sunt in concediu la mare si nu am fost niciodata mai relaxat si mai fericit. Sper ca problema cu care m-ai cautat sa se rezolve cat mai repede, ca sa te relaxezi si tu putin.

Ne auzim peste o luna!

————————————————————————————————————————–

Buna,

Nu voi fi la birou pana la sfarsitul lunii, dar iti voi raspunde la e-mail cat de repede pot. Trebuie doar sa gasesc taria de a ma ridica de pe sezlong, in timp ce soarele primitor si briza racoroasa a marii se opun cumplit.

O zi insorita si tie!

————————————————————————————————————————–

Salut!

Voi lipsi de la birou in aceasta perioada. Le-am spus colegilor ca m-am imbolnavit si stau la pat, dar, de fapt, sunt pe litoral si beau un delicios frappe pe sezlong, langa piscina. Daca ii contactezi pe colegii mei cu vreo problema, te rog ca asta sa ramana intre noi.

Cu sinceritate,

————————————————————————————————————————–

Buna ziua!

Pana la finalul lunii voi lipsi de la birou. Intre timp va rog sa vizitati contul meu de Facebook, unde am pus cateva poze absolut superbe cu mine relaxandu-ma la plaja, facand ski nautic si mancand fructe de mare.

As aprecia daca ati putea sa-mi dati cat mai multe “Like”-uri pentru ca, sincer, contul meu de Facebook nu a aratat niciodata mai bine.

Voi reveni si e-mail-urile dvs. mai tarziu.

O zi buna!

————————————————————————————————————————–

Toate ofertele last minute le puteti gasi aici. Vacanta frumoasa va dorim!

Copyright fotografie: Galyna Andrushko