Singapore 2, foto Kanuman

*Sursa foto: Kanuman / Shutterstock.com

Inceputul fiecarui an trebuie sa ne prinda facandu-ne planuri pentru urmatoarele 12 luni, de la cariera, sanatate si pana la calatorii. Acestea din urma sunt foarte importante deoarece prin calatorii putem cunoaste culturi noi, istorie si nu in ultimul rand ne relaxam si ne detasam de tot ceea ce este stresant in vietile noastre.

Fie ca urmeaza sa ne facem planuri de calatorie in tara ori peste hotare, Europa sau alte continente, important este ca acestea sa fie facute din timp pentru a beneficia de preturi cat mai mici la cazare sau transport.

Si pentru ca luna ianuarie este luna reducerilor in randul companiilor aeriene, am selectat 5 oferte Qatar Airways catre  destinatii care, dupa parerea noastra, merita luate in calcul pentru concediile din 2017.

DubaiDubai, foto Dmitry Birin Shutterstock

*Sursa foto: Dmitry Birin / Shutterstock

Dubaiul este un oras al superlativelor, un oras in care cu siguranta vei gasi ceva pe placul tau. Fie ca vorbim despre cel mai mare mall din lume, de luxosul hotel Burj Al Arab, Burj Khalifa – cea mai inalta cladire din lume, plaja Jumeirah, partia de schi din mall sau cartierele traditionale, Dubaiul este un oras care cu siguranta te va face sa exclami WOOOW prima data cand il vei vedea.

Un bilet dus-intors incepe de la 243 euro/persoana*.

ShanghaiShanghai, foto mihaiulia

*Sursa foto: mihaiulia / Shutterstock.com

Nici nu trebuie sa ajungi in oras ca sa spui ca Shanghaiul parca este din alta lume, iar prima impresie este de multe ori cea care conteaza cel mai mult. Drumul de la aeroport catre oras se face cu Maglev-ul, cel mai rapid tren din lume care poate atinge o viteza de peste 400 km/h, calatoria durand numai 7 minute.

Shanghaiul este cu siguranta un oras cosmopolit in care milioanele de oameni care il tranziteaza zilnic isi fac simtita prezenta la orice pas. Vechiul oras Qibao, gradina Yuyuan, strada Xin Tian Di, turnul TV, centrul financiar sau templele sunt doar cateva dintre obiectivele turistice care merita mentionate.

Un bilet dus-intors incepe de la 384 euro/persoana*.

BeijingBeijing, foto zhu difeng

*Sursa foto: zhu difeng / Shutterstock.com

Beijing este foarte diferit de tot ce ai putea gasi in Europa, iar asta e un lucru bun. Diversitatea culturilor stranse pe Pamant este unul dintre cele mai fascinante aspecte ale vietii. Orasul este unul extrem de ordonat si cei peste 20 de milioane de locuitori sunt foarte ospitalieri si amabili.

Aflat in apropierea orasului, Marele Zid Chinezesc reprezinta principalul motiv pentru care turistii viziteaza Beijingul. Cu o lungime de peste 6.000 de kilometri, zidul este parte din Patrimoniul UNESCO alaturi de alte obiective turistice din Beijing precum Orasul Interzis.

Un bilet dus-intors incepe de la 404 euro/persoana*.

MumbaiMumbai, foto saiko3p

*Sursa foto: saiko3p / Shutterstock.com

India este cu siguranta o destinatie ravnita de orice calator curios, cu spirit de aventura. Mumbai este cel mai populat oras din India si ocupa locul trei in topul celor mai mari zone metropolitane din lume. Diferentele culturale dintre India si tarile europene te vor surpinde inca de la primul contact pe care il vei avea in aeroport.

India are multe de oferit turistilor veniti in vizita, iar Mumbaiul este unul dintre cele mai bogate orase in obiective turistice din tara. Aici poti vizita gara din Mumbai, Poarta Indiei si pesterile Elephanta.

Un bilet dus-intors incepe de la 418 euro/persoana*.

SingaporeSingapore, foto Kanuman

*Sursa foto: Kanuman / Shutterstock.com

Singapore este un oras-stat in care majoritatea locuitorilor sunt de origine chineza. Frumusetea orasului este data de zgarie norii prezenti la orice pas, spectaculoasele Gardens by the Bay si arhitectura deosebita a cladirilor.

Pentru a vizita orasul Singapore ai nevoie de cel putin o saptamana pentru a-i descoperi toate secretele, asa ca nu rata nicio sansa sa ajungi in acest taram de poveste.

Un bilet dus-intors incepe de la 489 euro/persoana*.

*Oferta este valabila pentru biletele cumparate pana la data de 16.01.2017, iar perioada de calatorie este valabila pana la 15.12.2017 (cu exceptia urmatoarelor perioade: 10.04-20.04.2017, 15.06-01.07.2017 si 15.08-10.09.2017). Mai multe oferte puteti gasi aici.