zanzibar-foto-iuliia-bondarenko

*Sursa foto: Iuliia Bondarenko / Shutterstock.com

Luna ianuarie este ideala pentru planificarea unui concediu intr-o destinatie mult visata, pentru ca la inceput de an majoritatea companiilor aeriene ofera promotii la cumpararea biletelor de avion. Pana pe 16 ianurie la Qatar Airways gasiti preturi bune pentru diferite destinatii de pe glob, dar noi ne-am oprit la 3 locatii: Sydney, Zanzibar si Phuket. Pana la urma cine zice ca nu poti petrece iarna pe plaja?

Sydneysydney-foto-taras-vyshnya

*Sursa foto: Taras Vyshnya / Shutterstock.com

Opera din Sydney este simbolul orasului, aceasta cladire emblematica regasindu-se pe aproape toate vederile cu acest oras. Este una dintre cele mai celebre cladiri ale secolului XX, spectaculos fiind acoperisul care are forma unei scoici.

Un alt loc pe care nu trebuie sa il ratezi in Sydney este plaja Bondi, aceasta fiind cea mai cunoscuta si cea mai mare plaja din Sydney. Fiecare zi pe care o vei petrece aici va fi precum participarea la un carnaval, plaja avand cate ceva pentru toate gusturile: cafenele, restaurant, gelaterii, zone destinate familiilor sau surferilor, etc.

Un bilet dus-intors incepe de la 900 euro/persoana –> http://www.dertour.ro/qatar

Phuket, Thailandaphuket-foto-saiko3p

*Sursa foto: saiko3p / Shutterstock.com

Phuket este una dintre cele mai cunoscute destinatii din Thailanda, fiind o destinatie tot mai apreciata de romani. Hat Patong este cea mai dezvoltata plaja si se afla la doar 15km de orasul Phuket, lungimea ei fiind de aproximativ 3km. O alta plaja care merita sa fie luata in considerare este Hat Karon, aflata la 20km de Phuket, aceasta fiind populara printre cupluri si familii.

Pe langa plajele minunate din Phuket, ar fi pacat sa nu vedeti si templele budiste. Aici reamintim Wat Chalong, cel mai important din zona.

Un bilet dus-intors incepe de la 603 euro/persoana –> http://www.dertour.ro/qatar

Zanzibarzanzibar-foto-in-green

*Sursa foto: In Green / Shutterstock.com

Zanzibarul se identifica cu plajele superbe, oamenii calzi si prietenosi, precum si cu Freddy Mercury, orasul Stone Town fiind locul de nastere al marelui cantaret. In Stone Town merita sa vizitati casa in care s-a nascut artistul, pietele traditionale si stradutele inguste care dau un farmec aparte orasului.

Insa piesa de rezistenta a Zanzibarului sunt plajele, ideale pentru relaxare la soare, scaldat si snorkeling. Odata ajuns aici te vei simti precum in paradis: plajele cu nisip alb si fin, oceanul are o culoare turcoaz parca ireala, iar daca optezi pentru snorkeling o sa admiri pestii colorati si coralii din adancuri. Cel putin intr-o seara trebuie sa incercati cina pe plaja, la mesele puse pe nisip si umplute cu peste proaspat si fructe de mare.

Nu degeaba se spune ca nu iti poti da seama de frumusetea Africii decat dupa ce ai ajuns macar o data acolo, iar apoi iti vei dori sa te intorci.

Un bilet dus-intors incepe de la 557 euro/persoana –> http://www.dertour.ro/qatar

Oferta este valabila pentru biletele cumparate pana la data de 16.01.2017, iar perioada de calatorie este valabila pana la 15.12.2017 (cu exceptia urmatoarelor perioade: 10.04-20.04.2017, 15.06-01.07.2017 si 15.08-10.09.2017). Mai multe oferte puteti gasi aici.