Sfaturi si recomandari pentru calatorii

Tag: qatar

Vizitezi Doha pentru prima dată? Iată 5 lucruri pe care să le faci acolo

Sursa foto: Sven Hansche/Shutterstock.com

Doha, capitala Qatarului, este un oraș modern situat pe coasta Golfului Persic, care s-a bucurat de o dezvoltare intensă și rapidă în ultimii 25 de ani, devenind unul dintre cele mai bogate orașe din lume pe cap de locuitor (conform Forbes).

Mai mult decât atât, este unul dintre cele mai sigure orașe de pe planetă și își tratează vizitatorii cu multă ospitalitate. Vacanțele în Doha presupun o bogată varietate de bunătăți culinare, aventură, plaje exotice, dune de nisip și, desigur, soare și temperaturi de vară pe tot parcursul anului.

Citeste in continuare »

5 oferte de la Qatar Airways sub 500 euro

Singapore 2, foto Kanuman

*Sursa foto: Kanuman / Shutterstock.com

Inceputul fiecarui an trebuie sa ne prinda facandu-ne planuri pentru urmatoarele 12 luni, de la cariera, sanatate si pana la calatorii. Acestea din urma sunt foarte importante deoarece prin calatorii putem cunoaste culturi noi, istorie si nu in ultimul rand ne relaxam si ne detasam de tot ceea ce este stresant in vietile noastre. Citeste in continuare »

3 oferte Qatar Airways perfecte pentru a fugi la plaja

zanzibar-foto-iuliia-bondarenko

*Sursa foto: Iuliia Bondarenko / Shutterstock.com

Luna ianuarie este ideala pentru planificarea unui concediu intr-o destinatie mult visata, pentru ca la inceput de an majoritatea companiilor aeriene ofera promotii la cumpararea biletelor de avion. Citeste in continuare »

Promotie Qatar Airways: 3 destinatii exotice sub 400 euro

Abu Dhabi, foto Aleksander KarpenkoMai sunt doar cateva zile in care poti profita de reducerile QATAR AIRWAYS. Discount-urile ajung pana la 30%, iar perioada de calatorie poate fi oricand in perioada 15 septembrie 2016 – 31 iulie 2017.

Am gasit pentru voi cateva destinatii exotice al caror bilet de avion costa sub 400 euro (zbor dus intors, cu toate taxele incluse). Biletele de avion pot fi rezervate pana pe 5 septembrie. Citeste in continuare »

© 2024 Blog Dertour