Sfaturi si recomandari pentru calatorii

Tag: plaja

5 Locuri de văzut pe insula Skiathos, Grecia

Sursa foto: Cara-Foto/Shutterstock.com

Pitoreasca insulă grecească aparține grupului Sporadelor și se găsește în nordul Mării Egee. Skiathos este populară pentru plajele sale lungi cu nisip alb, pentru pădurile-i bogate de pini și pentru site-urile antice pe care le adăpostește.

Ghizii de călătorie spun că modalitatea perfectă de a te bucura de frumusețea acestei insule este pe jos sau cu bicicleta.

La fel ca majoritatea locurilor din Grecia, insula Skiathos are o sumedenie de trasee de trekking în natură, peșteri ce așteaptă să fie descoperite, porturi cu nave de toate mărimile, taverne cu fructe de mare și biserici ortodoxe vechi de sute de ani.

Citeste in continuare »

Petrece-ti vacanta pe plajele exotice ale insulei Zakynthos

Zakynthos

Zakynthos – Sursa foto: Krivosheev Vitaly/Shutterstock.com

Zakynthos, a treia insula ca marime de pe Marea Ionica, dupa Corfu si Kefalonia, este o destinatie turistica foarte populara in randul vizitatorilor din intreaga lume, inclusiv din Romania, laudandu-se cu o sumedenie de plaje exotice fermecatoare.

Desigur, cei mai multi turisti sunt atrasi de aceasta insula datorita celebrei plaje Navagio, insa Zakynthos are mult mai multe plaje care, cu siguranta, merita sa fie vizitate.

Cu o apa foarte albastra si clara a marii, cu nisip fin alb sau auriu si cu o diversitate de sporturi nautice disponibile, plajele din Zakynthos promit sa fie locul ideal in care sa-ti petreci vacanta de vara.

Citeste in continuare »

Vara in Tenerife: cele mai active cluburi de pe plaja

Sursa foto: simona pillola 2/Shutterstock.com

Cand vine vorba de viata de noapte, insula Tenerife este in topul destinatiilor de vacanta care sunt active si pe timp de noapte. Tinerii energici pot dansa pana dimineata in cluburile de pe plaja Las Americas, plaja considerata a fi “capitala” cluburilor din Tenerife: barurile de tip cabaret sau karaoke sunt deschise in fiecare noapte. Bineinteles, nici celelalte plaje din Tenerife nu se lasa mai prejos.

Citeste in continuare »

3 oferte Qatar Airways perfecte pentru a fugi la plaja

zanzibar-foto-iuliia-bondarenko

*Sursa foto: Iuliia Bondarenko / Shutterstock.com

Luna ianuarie este ideala pentru planificarea unui concediu intr-o destinatie mult visata, pentru ca la inceput de an majoritatea companiilor aeriene ofera promotii la cumpararea biletelor de avion. Citeste in continuare »

Revelion 2012 in Mauritius!

Daca iti doresti o vacanta exotica si vrei sa petreci noaptea dintre ani intr-unul dintre cele mai frumoase decoruri din lume, iti recomandam sa mergi in decembrie in Mauritius.

 

Republica Mauritius este alcatuita din mai multe insule, aflate in apropierea coastei de sud-est a Africii, in estul Madagascarului, in oceanul Indian. Insulele sunt renimite pentru a fi unicul loc din lume unde traiesc celebrele pasari dodo, care arata ca niste pescarusi cu ciocul mare si care nu zboara.

Citeste in continuare »

© 2024 Blog Dertour