Vacanta de Revelion este unul dintre cele mai asteptate momente din an, iar pentru cei care viseaza la o destinatie exotica pentru perioada de la sfarsitul anului, Dertour are o veste buna: s-a dat startul promotiilor early-booking! Daca ti-ai dorit dintotdeauna ca noul an sa te prinda pe o plaja pustie, inconjurat de palmieri, apa cristalina si nisip fin, acum este sansa ta! Iata 7 destinatii superbe unde te poti relaxa pe plaja in perioada Revelionului:

1. Revelion in Maldive

Localizata la aproximativ 700 de kilometri de Sri Lanka, in Marea Laccadive, Maldive este cea mai mica tara din Asia si una dintre cele mai exclusiviste destinatii de pe glob.  Cu apele azurii si nisipul fin, plajele din Maldive atrag in fiecare an foarte multi turisti instariti din intreaga lume. Din pacate, la fel ca  orasul italian Venetia, Maldive are o problema reala iscata de cresterea nivelului apei.

*Sursa foto: Patryk Kosmider/Shutterstock.com

Pe langa peisajele spectaculoase care te vor fascina inca din primele clipe, Maldive este recunoscuta si pentru experientele unice de care poti sa ai parte aici. Daca vreodata te-ai gandit ca ti-ar placea sa inoti cu rechinii sau sa vezi delfinii si broastele testoase in timp ce faci scufundari, Maldive este locul ideal pentru tine.  O vacanta in paradisul exotic din sudul Asiei intr-unul dintre cele mai exclusiviste resorturi din arhipeleag incepe de la 2550 de euro de persoana intr-un bungalow superior de doua persoane pe plaja. Pretul vacantei include zborul cu avionul in perioada Revelionului, 7 nopti de cazare la Holiday Island Resort and Spa, transferul de la aeroport la resort si micul dejun.

Mai multe detalii si rezervari –  http://bit.ly/2sUshht

2. Revelion in Cuba

Cuba este una dintre destinatiile pe care trebuie sa le vezi cel putin o data in viata. Un mix interesant de culori, arome si culturi te vor face sa te indragostesti de acest teritoriu ce a trait mult timp in umbra comunismului. Desi ai crede ca in “tara romului” ar vrea sa dea la o parte aceasta etapa din istorie, cubanezii fac bani multi din turismul cu elemente comuniste, promovand imaginile fostilor lideri. Chiar si asa, istoria si politica nu se vor intersecta prea mult cu vacanta ta daca decizi sa iti petreci majoritatea timpului pe plaja. Pe plajele din Varadero singurele griji vor fi sa te intorci de pe o parte pe alta sa nu cumva sa te bronzezi prea tare.

*Sursa foto:  possohh/Shutterstock.com

Daca iti doresti o vacanta exotica si vrei sa cunosti cultura cubaneza, Dertour iti propune un sejur inedit de 5 stele in perioada Revelionului la numai 2195 de euro de persoanaIBEROSTAR Playa Alameda este unul dintre cele mai luxoase si mai frumoase resorturi din Varadero, situat intr-o zona privilegiata intr-un cadrul natural luxuriant cu o priveliste splendida asupra golful Cardenas.  Pretul unui sejur la IBEROSTAR Playa Alameda include bilete de avion, 7 nopti de cazare in regim all inclusive si transportul de la aeroport la resort.

Mai multe detalii si rezervari – http://bit.ly/2rFW4Hd

3. Revelion in Mauritius

Dintre toate locurile de pe acest pamant si dintre toate cele care or exista in alte galaxii, noi indraznim sa spunem ca nu-i niciunul la fel de edenic ca Mauritius. Despre plajele din Mauritius nu exista niciun dubiu ca au fost desprinse din paradis, insa ceea ce nu stiu foarte multi este ca un sejur in aceasta destinatie poate fi mult mai palpitant decat s-ar crede. Cascade spectaculoase, gradini incantatoare si temple impunatoare, pe toate le gasesti in Mauritius si crede-ne pe cuvant ca n-ai sa regreti nicio clipa daca renunti la o zi de plaja in favoarea explorarii insulei.

Preturi pentru un sejur in Mauritius incep de la 2624 de euro de persoana. In acest pret sunt incluse biletele de avion, 7 nopti de cazare la InterContinental Mauritius Resort*****, micul dejun si transferul de la aeroport la resort. Pai, ce mai astepti? Paradisul de asteapta! Rezerva acum un loc pe http://bit.ly/2txGDm7.

4. Revelion in Tenerife

Distractia atinge cote maxime in insula Tenerife in preajma Revelionului, asa ca daca esti un petrecaret innascut, Tenerife este locul in care trebuie sa fii de Anul Nou. Bucura-te de un sejur relaxant intr-una dintre cele mai accesibile insule dintre cele sapte Insule Canare si nu uita sa faci cat mai multe fotografii.

*Sursa foto: Balate Dorin/Shutterstock.com

Preturile pentru un sejur in Tenerife incep de la 910 euro de persoana. In pret sunt incluse biletele de avion, 7 nopti de cazare la hotelul Malibu Park*** si transportul de la aeroport la hotel.

Mai multe detalii si rezervari – http://bit.ly/2tS9X69

5. Revelion in Punta Cana

Republica Dominicana a fost si va ramane una dintre cele mai spectaculoase destinatii exotice din Caraibe. Pe langa plajele de vise peste care vei da in Punta Cana, este bine de stiut ca aici vei gasi si cateva feluri de mancare extraordinar de delicioase. Bucataria de aici imbina cu succes influentele Africane si Europene si reuseste sa dea nastere unor gusturi incredibile.

*Sursa foto: Maciej Czekajewski/Shutterstock.com

Climatul tropical, plajele nisipoase si valurile linistite fac din Punta Cana o destinatie ideala atat pentru cupluri cat si pentru familii cu copii. Acestia din urma se pot relaxa la locurile de joaca special amenajate sau se pot intrece in construirea celui mai frumos castel din nisip.

O vacanta in Punta Cana in perioada Revelionului are preturi incepand cu 2135 euro de persoana. In acest pret este inclus transportul cu avionul, 10 nopti de cazare la IFA Villas Bavaro Resort and Spa**** in regim all inclusive si transportul de la aeroport la resort.

Mai multe detalii si rezervari – http://bit.ly/2sUy86z

6. Revelion in Seychelles

Daca vrei sa te regasesti si sa te concentrezi pe dezvoltarea ta spiritula fa un sejur in Bali, daca vrei sa descoperi natura pura si peisajele incredibile fa o vizita in Sri Lanka sau in Mauritius, dar daca vrei sa vezi cele mai frumoase plaje de pe acest pamant rezerva-ti o vacanta in Seychelles. Frumusetea acestui loc te va incanta si te va face sa revii ori de cate ori vei avea ocazia. Desi este cunoscuta ca destinatie pentru luna de miere, Seychelles este potrivita pentru orice fel de ocazie.

*Sursa foto:  Matej Kastelic/Shutterstock.com

Preturile pentru un sejur in paradisul exotic din Seychelles incep de la 2210 euro de persoana pentru perioada Revelionului si includ biletele de avion, 7 nopti de cazare la hotelul Coral Strand ****, micul dejun si transferul de la aeroport la hotel.

Mai multe detalii si rezervari – http://bit.ly/2txoPqW

7. Revelion in Dubai

Destinatia care se afla la numai 5 ore de zbor cu avionul de Romania si care a cucerit toti milionarii planetei poate fi locul in care iti vei petrece primele zile din anul viitor. Spectaculosul foc de artificii organizat in fiecare an la hotelul Burj Khalifa este unul dintre motivele pentru care an de an sute de mii de turisti petrec Revelionul in Dubai. Descopera cultura arabeasca si fa cunostinta cu cel mai opulent oras al planetei intr-unul dintre cele mai memorabile sejururi de care vei avea parte.

*Sursa foto: Oleg_P/Shutterstock.com

Preturi pentru un sejur in Dubai incep de la 835 de euro de persoana. In acest pret sunt incluse biletele de avion, 7 nopti de cazare la Hotel President** si transportul de la aeroport la hotel.

Mai multe detalii si rezervari – http://bit.ly/2sUx02K