Sfaturi si recomandari pentru calatorii

Tag: recomandari

De ce Sri Lanka a fost una dintre cele mai vizitate țări din 2019?

Sursa foto: Sylvain B/Shutterstock.com

Conform celui mai important ghid de călătorie din lume, Lonely Planet, Sri Lanka a fost cea mai bună destinație de călătorie în anul 2019, urmată fiind de Germania și de Zimbabwe. Poate că te întrebi de ce o destinație care până recent nu a fost foarte populară a reușit să ocupe primul loc în acest top.

Citeste in continuare »

Cele mai frumoase locuri de vizitat în Myanmar

Cei mai mulți călători și pasionați de turism spun despre Myanmar ca este una dintre destinațiile cele mai misterioase din întreaga lume. În același timp, este una dintre destinațiile cele mai remarcabile din Asia, datorită localizării și caracteristicilor sale geografice distinctive. Dar acesta este doar un plus față de siturile istorice, templele și peisajele magnifice a căror frumusețe îi lasă fără grai pe vizitatorii acestui tărâm. Citeste in continuare »

Descoperă Nusa Penida, una dintre cele mai frumoase destinații din Bali

Nusa Penida este una dintre cele mai de preț bijuterii din Bali! Insula Penida face parte din Insulele Nusa, este cea mai mare dintre cele trei, dar până acum cea mai puțin dezvoltată. Și tocmai pentru că turismul pe insulă încă nu a explodat, acest loc are un farmec aparte ce te va cuceri de la prima vedere. Vizitând Nusa Penida, vei găsi plaje cu nisip alb, cu apă albastră, cu stânci de coastă de 200 de metri înălțime și o natură luxuriantă. Citeste in continuare »

Cele mai bune destinații pentru petrecerea burlacilor sau a burlăcițelor

Ziua nunții tale se apropie cu pași repezi, emoțiile sunt din ce în ce mai mari, iar pregătirile sunt aproape gata? Poate că ai omis ceva, destinația petrecerii burlacilor/burlăcițelor! Nu ar trebui să sari peste acest pas! De cele mai multe ori, evadarea cu băieții / fetele chiar înainte de a scăpa de burlăcie se dovedește a fi una dintre cele mai reușite și memorabile petreceri din viața cuiva! Prin urmare, am decis să alcătuim o listă cu cele mai bune destinații în care să ai parte de această ultimă distracție alături de cei mai buni prieteni înainte de a-ți lega destinul de persoana iubită. Citeste in continuare »

5 lucruri pe care trebuie să le faci într-o vacanță în Mykonos

Mykonos este, cu siguranță, răspunsul Greciei la Ibiza, dar mult mai confortabilă și, eventual, puțin mai costisitoare. Farmecul acestei insule este ca un magnet pentru turiștii din întreaga lume, chiar și pentru celebritățile de la Hollywood, care aleg să vină aici în fiecare vară pentru a petrece câteva zile de relaxare. Citeste in continuare »

El Camino de Santiago, miraculosul drum de 1.000 de kilometri

El Camino de Santiago sau Drumul Sfântului Iacob este un drum vechi de pelerinaj ce începe din St. Jean Pied de Port, Franța, și se termină la Catedrala din Santiago de Compostela, Spania, unde se găsește mormântul apostolului Iacob cel Mare, cel dintâi apostol martir al creștinătății. Citeste in continuare »

Top destinatii recomandate de weekend

Ce poate fi mai reconfortant decat un weekend intr-un oras european, plin de tentatii de toate felurile si pentru toate preferintele, care sa te faca sa uiti de vremea rece de afara si sa-ti incarce bateriile pana la primavara? Iti propun cateva destinatii de cucerit sau de “aprofundat” in aceasta perioada, indiferent daca esti pasionat de cultura, istorie, arta sau arhitectura, vrei doar sa te bucuri de un pic de exotism sau din toate cate putin. Citeste in continuare »

© 2024 Blog Dertour