Ziua nunții tale se apropie cu pași repezi, emoțiile sunt din ce în ce mai mari, iar pregătirile sunt aproape gata? Poate că ai omis ceva, destinația petrecerii burlacilor/burlăcițelor! Nu ar trebui să sari peste acest pas! De cele mai multe ori, evadarea cu băieții / fetele chiar înainte de a scăpa de burlăcie se dovedește a fi una dintre cele mai reușite și memorabile petreceri din viața cuiva! Prin urmare, am decis să alcătuim o listă cu cele mai bune destinații în care să ai parte de această ultimă distracție alături de cei mai buni prieteni înainte de a-ți lega destinul de persoana iubită.

Iată, așadar, care sunt cele mai bune destinații pentru petrecerea burlacilor sau a burlăcițelor:

Ibiza, Spania. De la plajele exotice la autobuzul disco ce te plimbă în jurul orașului spre cluburile de noapte populare precum Pacha sau Space, Ibiza te va face să experimentezi muzica electronică mai frenetic ca niciodată, tocmai de aceea această insulă din Spania este văzută ca fiind una dintre cele mai bune destinații din Europa și chiar din întreaga lume pentru petrecerea burlacilor. Mai mult, aici poți participa la concertele extraordinare ale celor mai buni DJ din lume, poți închiria alături de prieteni o barcă de croazieră privată pentru o petrecere pe mare sau poți face karting, parasailing și te poți da cu skijet-ul.

Amsterdam, Olanda. Capitala Olandei este una dintre cele mai populare destinații în care se îndreaptă petrecăreții burlaci, în mare parte datorită renumitului Red Light District. De asemenea, Amsterdamul este cunoscut pentru localnicii săi open minded (foarte deschiși), pentru viața de noapte vibrantă și pentru cafenelele unde se poate consuma în legalitate marijuana. În timpul zilei, există o mulțime de activități distractive, cum ar fi excursiile cu bicicleta în jurul canalelor pitorești, vizitarea muzeelor de clasă mondială Van Gogh sau Rijksmuseum sau vizitarea unor muzee mai puțin obișnuite precum Muzeul de Prostituție, care îți va deschide ochii asupra istoriei uneia dintre cele mai vechi meserii din lume.

Găsește aici oferte de vacanță în Amsterdam.

Cancun, Mexic. Pentru cei care doresc să se aventureze pe meleaguri mai îndepărtate, dincolo de ocean, noi recomandăm Cancun, una dintre cele mai exotice și frumoase destinații de pe planetă, grozave nu numai pentru petrecerea burlacilor, ci și pentru luna de miere. Aici vei găsi cluburi de noapte, tequila nelimitată, mâncare picantă și apa azur ca nicăieri altundeva! În plus, vremea în Cancun este caldă pe tot parcursul anului, iar oportunitățile de distracție sunt extrem de variate!

Click aici pentru oferte de vacanță în Mexic.

Bangkok, Thailanda. La fel ca în cazul destinației din Mexic, dacă nu te deranjează un zbor mai lung, poți alege Asia de Sud-Est, mai exact capitala Thailandei! Bangkok este una dintre cele mai interesante destinații în care să îți iei la revedere de la burlăcie! De la a mânca scorpioni și păianjeni prăjiți la a asista la unele dintre cele mai spectaculoase meciuri de Muay Thai, acest oraș libertin îți va garanta o vacanță pe cinste! În timpul zilei, te poți relaxa la hotel sau poți explora orașul plin de viață cu ale sale piețe colorate, iar când cade seara, te poți îndrepta spre străzile cu lumini intermitente din zona Sukhumvit pentru a petrece într-unul dintre vibrantele cluburi de noapte.

Mykonos, Grecia. Dacă nu vrei să te îndepărtezi prea mult de România, îți recomandăm cu toată încrederea Mykonos, superba insulă a morilor de vânt din Grecia. Cu o atmosferă foarte asemănătoare cu cea a Ibizei, Mykonos are o sumedenie de cluburi și baruri de plajă, cum este și Nammos, loc renumit pentru dansurile pe mese ale petrecăreților. În plus, frumoasa insulă are o mulțime de atracții turistice care așteaptă să fie explorate pe timp de zi, cum ar fi Mica Veneție și Delos.