160507-Speech_bubble_troller_afis_ok-page-001Iti doresti sa evadezi intr-un loc de vis, dar inca nu ai apucat sa iti rezervi sejurul mult dorit? Te asteptam pe Dertour cu numeroase oferte avantajoase si in plus, daca iti rezervi vacanta cu doar 99 euro avans, noi iti oferim CADOU un troller Roncato Ironik! Pe scurt, te pregatim de calatorie de la A la Z!

Achizitioneaza un pachet turistic de minimum 1.000 euro, cu 99 euro avans si primesti CADOU un troller de cabina Roncato Ironik, in valoare de 100€, pentru a-ti fi de ajutor in vacanta.

Trollerul are o compartimentare spatioasa, buzunare pentru accesorii, un sistem de inchidere cu cifru TSA si 2 ani garantie.

Iata cateva oferte de care poti profita in campania noastra, pentru a primi AUTOMAT trollerul Roncato.

Miracle Resort 5*- Lara, AntalyaMiracle Resort 2

Miracle Resort 5* este un hotel deosebit din regiunea Lara, renumit pentru centrul sau Spa, pentru camerele spatioase, dar si pentru bucataria cu meniu foarte variat si multe preparate din peste.

Petrece aici 7 nopti in camera dubla, ultra all inclusive, transport cu avionul, transfeuri si toate taxele de aeroport incluse, la 536 euro/persoana. Profita de reducerea e 45%, rezerva vacanta cu numai 99 euro si trollerul Rocanto e al tau –> http://bit.ly/1Wu6CGc

Diana Palace 4*- Argassi, ZakynthosDiana Palace

Membru al grupului Diana Hotels, Diana Palace 4* este amplasat pe unul dintre cele mai cosmopolite domenii din Argassi, intr-o locatie superba.

Petrece aici 7 nopti in camera dubla, all inclusive, transport cu avionul, transfeuri si toate taxele de aeroport incluse, la 541 euro/persoana. Rezerva vacanta cu doar 99 euro avans si primesti garantat un troller Rocanto –> http://bit.ly/1UYdRVa

Riviera 3*- San Antonio, IbizaRiviera

Hotelul se afla intr-o statiune animata, la doar cativa pasi de plaja golfului San Antonio, la mica distanta da punctul de plecare al autobuzelor si feriboturilor care fac legatura cu capital insulei.

Petrece aici 7 nopti in camera dubla, transport cu avionul, transfeuri si toate taxele de aeroport incluse, la 541 euro/persoana.  Rezerva cu minimum 99 euro avans si primesti cadou un troller Rocanto–> http://bit.ly/24VhZM6

Campania se desfasoara pana pe 25 mai. Poti achizitiona vacanta de pe site-ul nostru sau din reteaua de agentii Dertour si Eurolines.