Alanya, TurciaA venit canicula, aproape s-au terminat scolile, copiii au serbarile de final de an, munca la birou se imputineaza si toate acestea nu ne determina decat sa ne gandim si mai mult la vacanta.

Stai putin, inca nu ti-ai rezervat vacanta de vara?! Te gandesti probabil ca acum este deja prea scump sa mai pleci undeva in afara tarii sau ca ofertele ramase sunt mai putin interesante.

Pentru ca avem parteneri externi foarte buni si o relatie extraordinara cu hotelierii, avem o veste foarte buna pentru tine: inca iti mai poti rezerva vacanta de vara in Spania,Turcia sau Grecia, la preturi accesibile si conditii de 3, 4 sau chiar 5 stele.

Iata cateva dintre cele mai atractive oferte. Lista completa a ofertelor o poti gasi pe site-ul nostru (aici) si in toate agentiile Dertour din Bucuresti si din tara.

Spania

Amoros***, Mallorcaamoros

Hotelul Amoros 3* este situat in centrul orasului Cala Ratjada, in apropiere de plajele din Cala Son Moll si Cala Agulla. Statiunea este animata de numeroasele restaurante si magazine existente; de altfel, este destinatia ideala atat pentru tineri, cat si pentru varstnici, in zona existand localuri pentru toate varstele.

Petrece aici 7 nopti, cazare in camera dubla cu mic dejun, transport cu avionul si transferuri, totul la pretul de 668 euro/persoana.

HM Alma Beach***, MallorcaHM Alma Beach

Hotelul este amplasat pe plaja Ca’n Pastilla, nu departe de centrul statiunii. La cateva minute distanta se afla si plaja cu nisip Playa de Palma, lunga de aproape un kilometru.

Petrece aici 7 nopti, cazare in camera dubla cu mic dejun, transport cu avionul si transferuri, totul la pretul de 773 euro/persoana.

Turcia

Orange Palace Side*****, SideOrange Palace Side

Orange Palace Side este un complex hotelier de 5*, amplasat la 7km de centrul statiunii Side, fiind situat in apropierea principalelor obiective turistice ale zonei: Amfiteatrul Side, Templul lui Apollo si Atena. Complexul ofera oaspetilor 180 de camere confortabile situate intr-o cladire cu 4 etaje.

Petrece aici 7 nopti, cazare in camera dubla cu all inclusive, transport cu avionul si transferuri, totul la pretul de 479 euro/persoana.

Galeri Resort*****, Alanya, AntalyaGaleri Resort

Hotelul Galeri Resort 5* este situat pe Riviera Turceasca a Marii Mediterane la doar 150m de plaja. Resortul a fost premiat de HolidayCheck.com in 2014, a fost distins cu premiul ”Fisher Award 2013” pentru cel mai popular hotel in randul turistilor si premiul pentru calitate din partea BestHotelInfo.com.

Petrece aici 7 nopti, cazare in camera dubla cu ultra all inclusive, transport cu avionul si transferuri, totul la pretul de 550 euro/persoana.

Grecia

Elounda Krini***, CretaElounda Krini

Complexul pune la dispozitia oaspetilor sai o receptie deschisa 24 de ore, gradina, restaurant, snack bar, piscina exterioara, bar la piscina, terasa amenajata cu sezlonguri si umbrele de soare la piscina, masaj (in camera, contra-cost), internet Wi-Fi, servicii de transfer (contra-cost), centru de afaceri.

Petrece aici 7 nopti, cazare in camera dubla cu mic dejun, transport cu avionul si transferuri, totul la pretul de 449 euro/persoana.

Mistral Bay****, CretaMistral Bay

Hotelul Mistral Bay 4* este situat in inima orasului Agios Nikolaos, la 80m distanta de plaja, acesta oferind o priveliste mirifica asupra Golfului Mirabello. Hotelul, renovat in 2014, detine o capacitate de 98 de camere decorate cu bun gust.

Petrece aici 7 nopti, cazare in camera dubla cu demipensiune, transport cu avionul si transferuri, totul la pretul de 624 euro/persoana.

Daca nu te-am convins cu ofertele de mai sus, arunca un ochi pe website-ul nostru (aici) sau mergi in orice agentie Dertour. Cu siguranta avem VACANTA PERFECTA pentru tine si familia ta.