Aquis Sandy BeachAm ajuns deja la sfarsitul lunii martie si este timpul sa te gandesti la vacanta de vara. Doar pana pe 31 martie poti profita de ofertele Early Booking care aduc reduceri de pana la 45% la vacantele charter. Poti rezerva online cu numai 99 euro avans.

Iata o selectie de 5 oferte avantajoase. Pentru mai multe oferte, te asteptam pe site-ul Dertour sau in agentiile noastre.

1. Aydinbey Famous Resort*****, AntalyaAydinbey Famous Resort

Aydinbey Famous Resort 5* este un complex hotelier amplasat in regiunea Boğazkent la malul marii, pe o intindere care acopera 16.000 mp, mare parte din aceasta suprafata fiind acoperita cu verdeata: plante, flori, palmieri si arbusti exotici.

Profita de reducerea de 45% si petrece aici 7 nopti cu ultra all inclusive, bilet de avion, transferuri si toate taxele incluse, de la 435 euro/persoana.

Rezerva aici: http://bit.ly/1USofOG

2. Diana Palace****, ZakynthosDiana Palace

Membru al grupului Diana Hotels, Diana Palace 4* a primit certificatul de excelenta TripAdvisor in anul 2013. Superba locatie este amplasata pe unul dintre cele mai cosmopolite domenii din Argassi.

Profita de reducerea de 10% si petrece aici 7 nopti cu all inclusive, bilet de avion, transferuri si toate taxele incluse, de la 537 euro/persoana.

Rezerva aici: http://bit.ly/1XZSyB8

3. Aquis Sandy Beach****, CorfuAquis Sandy Beach

Parte a retelei grecesti Aquis Hotels and Resorts, hotelul Aquis Sandy Beach este situat pe una dintre cele mai frumoase plaje de nisip din Agios Georgios, fiind recomandat cuplurilor si familiilor care doresc o vacanta relaxanta, dar si cu distractie si animatie.

Profita de reducerea de 10% si petrece aici 7 nopti cu all inclusive, bilet de avion, transferuri si toate taxele incluse, de la 628 euro/persoana.

Rezerva aici: http://bit.ly/1RHfj8e

4. Georgioupolis Beach Hotel***, CretaGeorgioupolis Beach Hotel

Ani la randul, Georgioupolis a reprezentat o populara destinatie de vacanta recunoscuta pentru plajele lungi si frumusetile naturale. Construit in stil tipic cretan acesta ofera frumoase privelisti panoramice catre mare si micul port sau catre munti.

Profita de reducerea de 15% si petrece aici 7 nopti cu mic dejun, bilet de avion, transferuri si toate taxele incluse, de la 553 euro/persoana.

Rezerva aici: http://bit.ly/22JWWLk

5. Sealight Resort*****, KusadasiSealight ResortHotelul Sealight Resort 5* este amplasat pe un deal de-a lungul coastei Marii Egee, inconjurat de paduri de pin si gradini minunate. Construit in anul 2007 pe o suprafata totala de 38.000 mp, hotelul a fost renovat in 2012, astfel incat acum se bucura de un spatiu extins si foarte bine ingrijit, de camere moderne, elegante.

Profita de reducerea de 30% si petrece aici 7 nopti cu ultra all inclusive, bilet de avion, transferuri si toate taxele incluse, de la 558 euro/persoana.

Rezerva aici: http://bit.ly/1SPHQOG