Sfaturi si recomandari pentru calatorii

Tag: Oferte TUI travelcenter

Cele mai frumoase locuri de vizitat în Myanmar

Cei mai mulți călători și pasionați de turism spun despre Myanmar ca este una dintre destinațiile cele mai misterioase din întreaga lume. În același timp, este una dintre destinațiile cele mai remarcabile din Asia, datorită localizării și caracteristicilor sale geografice distinctive. Dar acesta este doar un plus față de siturile istorice, templele și peisajele magnifice a căror frumusețe îi lasă fără grai pe vizitatorii acestui tărâm. Citeste in continuare »

Descoperă Nusa Penida, una dintre cele mai frumoase destinații din Bali

Nusa Penida este una dintre cele mai de preț bijuterii din Bali! Insula Penida face parte din Insulele Nusa, este cea mai mare dintre cele trei, dar până acum cea mai puțin dezvoltată. Și tocmai pentru că turismul pe insulă încă nu a explodat, acest loc are un farmec aparte ce te va cuceri de la prima vedere. Vizitând Nusa Penida, vei găsi plaje cu nisip alb, cu apă albastră, cu stânci de coastă de 200 de metri înălțime și o natură luxuriantă. Citeste in continuare »

Top 10 hoteluri eco-friendly în #iuliefărăplastic

Cum efectele încălzirii globale sunt din ce în ce mai prezente în toată lumea, tot mai multe hoteluri au început să adopte un stil #plasticfree, încercând să minimizeze impactul activității lor asupra naturii. Sustenabilitatea și turismul sunt două concepte care nu s-au completat prea bine până acum puțin timp, având în vedere că atunci când călătorești impactul tău asupra mediului este mai mare decât în mod obișnuit, dar marile companii au început să acorde o importanță deosebită acestei probleme: biocombustibil folosit ca înlocuitor al kerosenului, alternativele biodegradabile sau sustenabile pentru plastic sau reducerea consumerismului prin promovarea unui stil de viață minimalist.

  Citeste in continuare »

5 lucruri pe care trebuie să le faci într-o vacanță în Mykonos

Mykonos este, cu siguranță, răspunsul Greciei la Ibiza, dar mult mai confortabilă și, eventual, puțin mai costisitoare. Farmecul acestei insule este ca un magnet pentru turiștii din întreaga lume, chiar și pentru celebritățile de la Hollywood, care aleg să vină aici în fiecare vară pentru a petrece câteva zile de relaxare. Citeste in continuare »

El Camino de Santiago, miraculosul drum de 1.000 de kilometri

El Camino de Santiago sau Drumul Sfântului Iacob este un drum vechi de pelerinaj ce începe din St. Jean Pied de Port, Franța, și se termină la Catedrala din Santiago de Compostela, Spania, unde se găsește mormântul apostolului Iacob cel Mare, cel dintâi apostol martir al creștinătății. Citeste in continuare »

5 oferte marca Dertour pentru luna august

Inca n-ai planuri de vacanta, dar plajele insorite iti fac cu ochiul? Echipa Dertour iti prezinta cele mai bune oferte pentru luna august. Citeste in continuare »

© 2024 Blog Dertour