Inca n-ai planuri de vacanta, dar plajele insorite iti fac cu ochiul? Echipa Dertour iti prezinta cele mai bune oferte pentru luna august.

Pentru ca vrem sa ai parte de o experienta incredibila, iti sugeram sa te apuci de impachetat pentru ca vara asta Grecia te asteapta!

Sejur de 7 nopti in Creta – 594,50 euro/persoana

*Sursa foto: Georgios Tsichlis/Shutterstock.com

Creta este una dintre destinatiile cu renume pentru turisti romani. Numeroasele statiuni ce se gasesc pe teritoriul insulei isi asteapta cu nerabdare vizitatorii in fiecare an. Fie ca decizi sa organizezi o vacanta linistita, cu membrii familiei sau o escapada exotica alaturi de prieteni, Creta este o alegere potrivita in ambele cazuri.

Datorita atmosferei relaxate si facilitatilor oferite de catre hotelurile din zona, Creta este destinatia ideala si pentru cei mici. Incurajeaza-i sa descopere frumusetile naturale grecesti intr-un super sejur in luna august.

Detalii oferta:

  • 7 nopti de cazare la Castello Village Resort****
  • demipensiune
  • bilete de avion Bucuresti – Heraklion

Rezerva aici: http://bit.ly/2uGSReX

Sejur de 7 nopti in Rhodos – 573,50 euro/persoana

*Sursa foto:  kerenby/Shutterstock.com

Insula Rhodos este cea de-a patra insula ca marime din arhipeleagul grecesc, iar datorita pozitionarii sale – mai aproape de teritoriul Turciei, decat de cel al Greciei – Rhodos s-a bucurat de un numar mare de influente venit din partea fostului Imperiu Otoman.

Capitala insulei este un oras interesant, divizat in 3 parti distincte – orasul modern, orasul antic si orasul medieval. Orasul modern se mandreste cu o arhitectura actuala, majoritatea cladirilor fiind construite in secolul XX. Orasul antic in schimb, abunda de obiective turistice istorice precum ruinele templelor lui Zeus, Atena si Apollo, Stadionul, Gymnasiumul si Teatrul, in vreme ce orasul medieval este delimitat de ziduri impresionante contruite de catre cruciati.

Descopera si tu  acest loc inedit, intr-un sejur de vis in luna august!

Detalii oferta:

  • 7 nopti de cazare la Hotel Lomeniz***
  • mic dejun
  • bilete de avion Bucuresti – Rhodos

Rezerva aici: http://bit.ly/2ugc8mS

Sejur de 7 nopti in Santorini – 597,50 euro/persoana

*Sursa foto: kavalenkava/Shutterstock.com

Despre Santorini s-au spus si scris atat de multe in ultima vreme, incat ne este tare greu sa credem ca mai exista vreo persoana pasionata de calatorii care sa nu fi auzit de faimoasa insula.

Cunoscuta pentru modul creativ in care sunt plasate constructiile de-a lungul coastei, insula Santorini este in principal o destinatie pentru cupluri, insa nu excludem nici posibilitatea unei vacanta de familie in Santorini.

Pai, ce mai astepti?! Ia-ti aparatul, bagajul si pregateste-te de fotografiat unul dintre cele mai pitoresti locuri din toata lumea!

Detalii oferta:

  • 7 nopti de cazare la Hotel Glaros***
  • mic dejun
  • bilete de avion Bucuresti – Santorini

Rezerva aici: http://bit.ly/2tv4YfF

Sejur de 7 nopti in Corfu – 455 euro/persoana

*Sursa foto: Balate Dorin/Shutterstock.com

Spre deosebire de celelalte insule grecesti, Corfu n-a cazut niciodata in mainile Imperiului Otoman, insa a primit puternice influente culturale din partea britanicilor si a francezilor.

Orasul Corfu era renumit in trecut pentru progresele sale, aici fiind deschisa prima universitate greceasca. Cu un rol extrem de important in sectorul educational si cel economic, Corfu s-a dezvoltat ca fiind unul dintre reperele de referinta pentru celelalte orase din arhipeleag.

Descopera centrul vechi al orasului Corfu – inclus in patrimoniul UNESCO – si “gusta” mai mult din cultura greceasca intr-un sejur de poveste marca Dertour.

Detalii oferta:

  • 7 nopti de cazare la Tassos Apartments
  • self catering
  • bilete de avion Bucuresti – Corfu
  • transfer aeroport-hotel-aeroport

Rezerva aici: http://bit.ly/2uOpecH

Sejur de 7 nopti in Thassos – 396 euro/persoana

*Sursa foto:  Lucian BOLCA/Shutterstock.com

Thassos este renumita pentru mancarea delicioasa si plajele superbe ce se intalnesc pe teritoriul sau. Cu intinderi de nisip lungi – cat vezi cu ochii, Thassos a reusit sa cucereasca inimile romanilor si sa ii faca mereu sa revina.

Afla care sunt motivele pentru care romanii iubesc atat de mult insula Thassos direct de la sursa. Rezerva acum un sejur in Thassos, in plin sezon si profita de cele mai bune preturi.

Detalii oferta:

  • 7 nopti de cazare la  Hotel Tripiti***
  • demipensiune

Rezerva aici: http://bit.ly/2uEJhcM