Sfaturi si recomandari pentru calatorii

Tag: city break 2018

City break de vara. Cele mai ieftine si interesante destinatii

Sursa foto: Kite_rin/Shutterstock.com

Mai avem putin si intram in mod oficial in sezonul de vara, astfel ca gandurile noastre zboara involuntar catre alte meleaguri pe care dorim sa ne rasfatam chiar si pentru cateva zile. Vacantele pot fi scumpe, desigur, insa daca alegi cu atentie zborurile si locurile de cazare, poti avea parte de un city break de vara de neuitat, fara a-ti goli de tot conturile bancare.

Iata cateva sugestii de destinatii ieftine si interesante pentru un city break in aceasta vara:

Citeste in continuare »

Must-see: 5 atractii turistice de vazut intr-o viata

*Sursa foto: Andrey Yurlov/Shutterstock.com

Bucuria de a trai acel “joie de vivre” elogiat de francezi, precum si simplistul “il dolce far niente” se regasesc in descoperirile pe care le traim cu ochiul, trupul si sufletul. Frumusetile naturale si arhitecturale se regasesc in toate colturile lumii, adunand anual mii de turisti curiosi sa le descopere tainele si legendele. Citeste in continuare »

City break 2018: 5 experiente de trait in Edinburgh

*Sursa foto: f11photo/Shutterstock.com

Daca esti pus pe aventura, include Scotia in bucket list-ul de travel si rezerva-ti timp sa descoperi legendele locale, castelele care te lasa fara grai, lacurile ce au servit drept inspiratie pentru condeiele ilustre, jocurile traditionale si peisajele verzi. Citeste in continuare »

Hai-hui prin Stockholm: 5 atractii turistice de neratat

*Sursa foto: Scanrail1 / Shutterstock.com

Fie ca-ti planifici un city break, fie iti rezervi mai multe zile de vizitat si experimentat, un periplu prin frumosul oras “dintre poduri”  trebuie sa devina o prioritate de vacanta. Capitala Suediei este produsul dintre modernism si istoric, acestea doua contopindu-se intr-un oras al contrastelor. Citeste in continuare »

Descopera 4 destinatii unde sa calatoresti singur

*Sursa foto: Kokliang / Shutterstock.com

Ai simtit vreodata impulsul de a descoperi destinatiile preferate de unul singur? Daca raspunsul este da, afla ca aceasta forma de calatorie este din ce in ce mai practicata, mai ales atunci cand simti nevoia de cateva zile in compania propriei persoane, intr-un loc pe care il vizitezi pentru prima oara. Citeste in continuare »

TOP 4 city break-uri pentru anul 2018

*Sursa foto: Skreidzeleu / Shutterstock.com

Incet, incet, pasiunea pentru calatorii ne cuprinde pe toti, cele mai frumoase experiente fiind marcate de descoperirea unor orase fascinante, a marilor bulevarde, a faimoaselor monumente si a peisajelor graitoare. Varianta ideala pentru cei care isi doresc ajunga intr-o destinatie mult ravnita, la preturi accesibile, ramane si anul acesta city break-ul. Citeste in continuare »

Valentine’s day: Descopera cele mai frumoase destinatii pentru o escapada in doi

*Sursa foto: gpointstudio / Shutterstock.com

Cele mai frumoase surprize pentru persoana draga presupun zambete, experiente noi, peisaje idilice, apusuri spectaculoase si plimbari nesfarsite. Surprinde-ti partenerul cu o calatorie in doi intr-o destinatie in care stii ca isi doreste de mult sa ajunga! Citeste in continuare »

Top 4 destinatii pentru city break-uri in Europa

*Sursa foto: MarinaDa / Shutterstock.com

Daca esti dornic sa scapi de monotonia cotidiana si tanjesti dupa o escapada in cele mai populare destinatii turistice europene, un city break este optiunea ideala pentru tine!

Ai ocazia sa vizitezi cele mai relevante obiective turistice din marile orase, sa te rasfeti la o sesiune de shopping sau pur si simplu sa iei la pas marile bulevarde, degustand din deliciile culinare locale. Citeste in continuare »

© 2024 Blog Dertour