*Sursa foto: MarinaDa / Shutterstock.com

Daca esti dornic sa scapi de monotonia cotidiana si tanjesti dupa o escapada in cele mai populare destinatii turistice europene, un city break este optiunea ideala pentru tine!

Ai ocazia sa vizitezi cele mai relevante obiective turistice din marile orase, sa te rasfeti la o sesiune de shopping sau pur si simplu sa iei la pas marile bulevarde, degustand din deliciile culinare locale.

Iata 4 destinatii pe care trebuie sa le incluzi pe lista de calatorie:

  1. Praga

Este considerat unul dintre cele mai frumoase orase europene, aspect confirmat, de pilda, de catre spectaculosul centru vechi al orasului. Acesta este animat de numeroase terase, restaurante, buticuri, berarii, muzee si expozitii de arta. De asemenea, patrimoniul cultural al orasului abunda in castele, gradini, biserici si parcuri, care ofera minunate panorame  asupra Pragai.

*Sursa foto: Luciano Mortula – LGM / Shutterstock.com

Descopera ofertele Dertour pentru un city break in Praga: http://www.dertour.ro/city-break/cehia/praga

  1. Haga

O atmosfera boema si relaxanta domneste asupra orasului, astfel ca cei cu spirit artistic se vor indragosti iremediabil de Haga. Regasiti aici numeroase expozitii si evenimente culturale sustinute in cadrul muzeelor, precum: Muzeul Meermann, Galeria de Arta ”Mauritshuis”, Museon, si, pentru cei pasionati de industria auto, Muzeul de Automobile. Mai mult, peste 30% dintre olandezi folosesc ca mijloc de transport bicicleta, astfel ca te poti aventura pe doua roti pe minunatele stradute ale orasului.

*Sursa foto: Brian Morgan56 / Shutterstock.com

Descopera ofertele Dertour pentru un city break in Haga: http://www.dertour.ro/city-break/olanda/haga

  1. Bruges

Canale pe care plutesc elegantele lebede, constructii cu fatade parca vii, inspirate din povestile pentru copii, retele de canale si poduri arcuite – aceasta este descrierea orasului considerat ca fiind cel mai frumos din Belgia. Piata centrala pare desprinsa din cartile postale, animata de trasuri, turnuri care ascund legende si edificii impresionante.

Mai mult, daca esti un impatimit al dulciurilor, pe strazi sunt impanzite magazine si cofetarii in care vedeta este ciocolata, existand chiar si un muzeu. Ai ocazia sa degusti diferite soiuri, precum ciocolata cu busuioc, cu piper, sare sau curry.

*Sursa foto: Balate Dorin / Shutterstock.com

Descopera ofertele Dertour pentru un city break in Bruges: http://www.dertour.ro/city-break/Belgia/bruges

  1. Copenhaga

Capitala daneza o puteti descoperi in toata splendoare de la inaltime, stimulandu-va cheful de explorare din varful Turnului Rotund sau din turla Bisericii Mantuitorului. Nici colectiile de arta nu lipsesc, caci aveti la dispozitie numeroase capodopere in cadrul Muzeului Arken de Arta Moderna sau in cadrul Galeriei Nationale de Arta. Iar, daca tot ati ales Copenhaga pentru o evadare a spiritului, nu ratati parcul de distractii Tivoli, al doilea ca marime din lume.

*Sursa foto:  Sean Pavone / Shutterstock.com

Descopera ofertele Dertour pentru un city break in Bruges: http://www.dertour.ro/city-break/danemarca/copenhaga

Consulta toate ofertele Dertour pentru city break-uri: http://www.dertour.ro/city-break/