Aqualand CorfuVacanta de vara inseamna soare, nisip si foarte multa apa. Fie ca ne bucuram de apa in mare, intr-o piscina sau in parcuri acvatice, aceasta trebuie sa fie mereu prezenta si trebuie sa ne ofere o solutie in plus pentru distractie.

Cum Grecia a devenit in ultimii ani o atractie turistica ce actioneaza ca un magnet pentru turistii din Romania, iata cateva parcuri acvatice impresionante in care iti poti petrece zile intregi distrandu-te.

Allou Fun Park, Atena

Este unul dintre cele mai mari parcuri de distractie din Grecia, reusind sa atraga an de an peste 2 milioane de vizitatori. Este si normal, in conditiile in care ofera o multime de evenimente de divertisment, ce se schimba periodic. Daca ajungi in acest parc acvatic, vei descoperi 3 sectiuni foarte mari in care te poti distra pe numeroasele carusele, ziduri de catarat si evident, modalitati de distractie in apa. Printre atractiile foarte indragite din acest parc de distractii se numara roller coasterele, Star Flyer sau Roata Panoramica. Oricine se poate distra la maxim in acest parc, deoarece contine atat zone cu atractii extreme, destinate adultilor, cat si zone destinate celor intre 3 si 8 ani.

Parcul Limnoupolis, Creta

Este un parc urias care masoara nu mai putin de 100.000 de metri patrati. Subiectul principal al parcului este, evident, apa. Vizitatorii care ajung aici se pot da in numeroasele tobogane, pot inota in piscine sau pot incerca senzatii extreme, in locuri precum Black Hole, Crazy River sau Milti Slide. In interiorul parcului este construit si un rau artificial, care are o lungime de 260 de metri si este destinat relaxarii pe colace uriase. Este un parc de distractii apreciat de o multime de turisti care ajung in Creta si desi poate sa fie destul de costisitor, merita vizitat.

Parcul din Rhodos, Faliraki

Este un parc foarte atragator pentru turisti, fiind localizat intr-una dintre cele mai populare statiuni ale insulei Rhodos. Atat adultii cat si copiii se vor putea bucura de trasee extrem de spectaculoase, o multime de jocuri de apa si tobogane, care mai de care mai interesante. O vizita in Rhodos trebuie sa se concretizeze si printr-o zi in acest parc acvatic, deoarece este o buna modalitate prin care sa acumulezi energie si sa creezi momente minunate, numai bune de pus in album.

Parcul Aqualand, Corfu

Este un parc acvatic cu o locatie excelenta, gasindu-se in inima insulei Corfu, langa drumul principal. Daca vrei sa te bucuri de un parc de distractii plin de aventura, Aqualand din Corfu este o solutie extrem de placuta. Dispune de o multime de facilitati, este inconjurat de o padure verde, de 75.000 de metri patrati si este destinat unui numar foarte mare de vizitatori. In acest parc poti gasi magazine, mancare delicioasa, sezlonguri gratuite si o adevarata oaza de relaxare.

Numarul de piscine, tobogane si posibilitati de distractie este impresionant. Astfel, te poti da in nu mai putin de 16 waterslide-uri pentru adulti, 9 destinate celor mici si 6 piscine. Un lucru deosebit al parcului il reprezinta spatiile special amenajate pentru oamenii cu dizabilitati.

GrecoLand Club, Kos

Uneori iti doresti timp in care sa te distrezi singur, fara cei mici. In acele momente, poti sa ii lasi pe copii intr-un loc precum Grecoland, un spatiu de joaca de tip water park, destinat in exclusivitate celor mici. Acest club din Kos este amenajat cu zone de joaca indoor si outdoor, o corabie de pirati si o multime de posibilitati de distractie. Cei mici pot manca mancare special gatita pentru ei si sunt ingrijiti de personal bine pregatit, care vorbeste mai multe limbi straine.

Water Park Anopolis, Creta

Fiind o insula mare, posibilitatile de distractie din Creta sunt nenumarate. Astfel, aici exista mai multe parcuri acvatice, printre care si acest Water Park Anapolis. Suprafata pe care este intins este de 50.000 de metri patrati. Cei ce ajung aici vor putea sa se bucure de valurile artificiale, toboganele extrem de atractive si de restaurante, baruri si buticuri. Evident, copiii au locuri speciale de joaca, in care sa se poata distra toata ziua, fara sa fie deranjati de nimeni.

Tot in Creta, vei gasi si Water City, care este cel mai mare parc tematic din insula si poate fi gasit in statiunea Kokkini Hani din Muntii Anipolis.

Hydropolis Acharavi, Corfu

Chiar daca este un parc acvatic aparut recent, acesta aduce cateva elemente inedite. Este destinat celor mici si este echipat cu o multime de spatii de joaca, tobogane si piscine, dar si cu o gradina zoologica, unde cei mici vor putea sa cunoasca o parte din regnul animal.

Asadar, pe langa numeroasele varietati de distractie pe care le gasesti atat in insulele grecesti, cat si pe continent, poti descoperi si parcuri de distractie impresionante care iti vor completa cu succes intreaga vacanta.

Pentru oferte de cazare si pachete charter spre Grecia, te asteptam pe site-ul Dertour sau in agentiile noastre.

Aqualand Corfu-2 Aqualand Corfu-3 Aqualand Corfu-4