Untold, foto salajeanMai este aproape o luna pana la cel mai asteptat eveniment muzical al anului si probabil ca deja va faceti planul pentru cele 4 zile petrecute la UNTOLD. Aflat deja la cea de-a doua editie si ales la inceputul acestui an „Best Major Festival in Europe”, UNTOLD promite super muzica si o atmosfera de neuitat. O sa dansati si o sa va distrati alaturi de alti 300.000 de tineri romani si straini.

Nu o sa intram in detalii despre UNTOLD pentru ca sigur stiti ca vin aici cele mai tari trupe de muzica dance si electro si cei mai in voga DJ. Armin Van Buuren, Tiesto, Scooter, Faithless, Parov Stelar sunt doar cateva dintre numele prezente pe afis.

Noutatea Untold-ului de anul acesta este insa alta: impreuna cu colegii nostri specialisti in vacante in Romania, am creat doua pachete de vacanta prin Transilvania. Astfel, dupa ce petrecerea se va termina la Untold, continuam cu explorarea Transilvaniei, fie partea sudica cu bisericile fortificate, fie partea nordica cu Maramuresul si Cimitirul Vesel.

Programul are numele Transylvania All Inclusive si isi doreste sa provoace participantii la Untold sa duca petrecerea mai departe si sa exploreze regiunea-gazda pentru acest super-eveniment.

Cheia spre distractie va fi bratara „Transylvania All Inclusive”, pe care daca o aveti puteti opta pentru unul dintre cele doua trasee disponibile.

  1. Descopera sudul Transilvaniei si legendele despre Dracula

Calatorie prin cele mai cunoscute orase ale Transilvaniei, cu opriri la bisericile fortificate si la cetatile din zona, cu descoperirea celor mai intrigante povesti despre Dracula, la limita dintre real si fictiune, dar si despre alte momente din istoria destul de zbuciumata a acestor teritorii. Veti ajunge si la Viscri, unul dintre locurile preferate de printul Charles al Marii Britanii. Traseul se desfasoara in perioada 9-12 august (3 nopti), cu plecare si retur in Cluj Napoca.

Tariful incepe de la 230 euro/persoana si include transport cu autocarul, 3 nopti cazare cu demipensiune, ghid, taxele de intrare la obiectivele turistice din program.

Link: http://bit.ly/29gm85S

Ziua 1: Cluj Napoca – Alba Iulia – Sibiu

Ziua 2: Sibiu – Bran – Brasov

Ziua 3: Brasov – Prejmer – Viscri – Sighisoara

Ziua 4: Sighisoara – Targu Mures – Turda – Cluj Napoca

  1. Descopera nordul Transilvaniei si Maramuresul

Celor care deja cunosc partea sudica a Transilvaniei si bisericile fortificate le propune o calatorie de cateva zile prin Maramures, cu opriri si la Cimitirul Vesel de la Sapanta dar si la Mocanita de la Viseu de Sus. Traseul se desfasoara in perioada 9-12 august (3 nopti), cu plecare si retur in Cluj Napoca.

Tariful incepe de la 175 euro/persoana si include transport cu autocarul, 3 nopti cazare cu demipensiune, ghid, taxele de intrare la obiectivele turistice din program.

Link: http://bit.ly/29wNzWT

Ziua 1: Cluj Napoca – Huedin – Oradea

Ziua 2: Oradea – Sapanta – Barsana – Ieud – Viseu de Sus

Ziua 3: Viseu de Sus (Mocanita)

Ziua 4: Viseu de Sus – Gherla – Cluj Napoca

*Sursa foto: Salajean / Shutterstock.com