Sfaturi si recomandari pentru calatorii

Tag: untold

Cum a fost la Untold 2016?

aa29866b-5f3e-46c3-9442-acf622961575Anul acesta am inceput o frumoasa traditie. Am fost transportatorul oficial al tinerilor catre distractie, cu destinatie finala UNTOLD. Mai multe autocare dar si un avion charter au dus tinerii catre nebunia de la UNTOLD, iar petrecerea a inceput de cand au plecat din Bucuresti. Citeste in continuare »

Ai bilet la Untold? Dertour ti-a pregatit 2 variante de transport spre Cluj-Napoca

Dertour la UntoldDoar doua saptamani ne mai despart pana la cel mai asteptat festival al verii, UNTOLD. Armin Van Buuren, Tiesto, Parov Stelar, Faithless, Scooter si multi alti artisti de renume international vin la Cluj-Napoca in perioada 4 – 7 August 2016. Prima editie a festivalului a castigat premiul “Best Major European Festival” si anul acesta organizatorii tintesc mult mai sus, estimand ca vor avea peste 300.000 de participanti. Citeste in continuare »

Mergi la UNTOLD? Poti vizita Transilvania la preturi foarte bune

Untold, foto salajeanMai este aproape o luna pana la cel mai asteptat eveniment muzical al anului si probabil ca deja va faceti planul pentru cele 4 zile petrecute la UNTOLD. Aflat deja la cea de-a doua editie si ales la inceputul acestui an „Best Major Festival in Europe”, UNTOLD promite super muzica si o atmosfera de neuitat. O sa dansati si o sa va distrati alaturi de alti 300.000 de tineri romani si straini. Citeste in continuare »

© 2024 Blog Dertour