Safari in DubaiDubai este un loc minunat si hipnotizant, care are ceva de oferit pentru toata lumea. Fie ca doresti sa admiri constructii cu un design futurist incantator, moschei misterioase sau vrei sa te implici in aventuri de neuitat si pline de adrenalina, in Dubai vei putea face tot ce iti propui. Iar unul dintre lucrurile cele mai uimitoare pe care nu ai voie sa le ratezi intr-o excursie in Dubai este Desert Safari Dubai. Astfel vei avea ocazia sa te aventurezi in dunele desertului, experimentand lucruri extraordinare, pe care probabil nu vei mai avea ocazia sa le faci in alta parte a lumii.

Agentiile care organizeaza safari in Dubai ofera excursii extrem de energizante, punand in valoare spectaculoasele dune ale desertului. In general, toate aceste agentii ofera plimbari cu masina 4×4 prin desert, restul de activitati fiind variate, in functie de tipul de pachet turistic pe care il alegi. Asigura-te ca intrebi operatorul de turism care este itinerariul excursiei Desert Safari Dubai inainte de a te inhama in aceasta experienta. Acest lucru iti va oferi o idee despre ce anume vei savura in spectaculoasa aventura care te asteapta in Emiratele Arabe Unite.

Un pachet complet Desert Safari Dubai include, inainte de toate, o plimbare prin dune cu o masina 4×4 care va fi condusa de un profesionist instruit in sofatul prin desertul Dubaiului. Dupa cateva minute de plimbare cu masina, cu multe curbe si salturi ametitoare, vei opri in mijlocul desertului pentru a face cateva fotografii. Dupa aceea, calatoria ta va continua pana cand vei ajunge intr-o tabara administrata de cativa localnici obisnuiti (beduini). Tabara de turisti pentru safari este foarte bine structurata, oferind o serie de facilitati, inclusiv conexiune la internet, toalete complet igienice si servicii de apeluri telefonice.

Intrarea in contact cu niste camile prietenoase si calaritul lor este, de asemenea, o parte interesanta a acestei experiente. In desert exista campinguri special amenajate, unde esti asteptat cu ceai, cafea, bauturi racoritoare si apa minerala. Aici poti proba cateva costume arabe traditionale pentru suveniruri fotografice. De asemenea, cativa artisti te vor intreba daca doresti o mica pictura cu henna pe corpul tau, aceasta fiind, de fapt, o buna amintire din Dubai cu care vei ramane pentru o perioada de cateva saptamani. Mancarurile vegetariene si non-vegetariene din bucataria internationala iti vor fi servite pentru a-ti potoli foamea care va veni inevitabil dupa plimbarile pline de adrenalina cu masina 4×4 si cu camila.

Fructele proaspete iti vor alunga pofta de dulce, in timp ce dansatoarele profesioniste de belly dance vor incinge atmosfera in ritmuri orientale. Mai mult decat atat, experienta Desert Dubai Safari ofera si biciclete ATV, acestea necesitand un cost suplimentar. De asemenea, daca vrei sa consumi bauturi alcoolice, va trebui sa platesti cativa bani in plus. Iar pentru ca apusul de soare este feeric in desertul din Dubai, organizatorii acestei experiente fabuloase iti ofera sansa de a te da cu sandboarding-ul pe timp de seara, pentru a incheia aceasta excursie intr-un stil grandios si de neuitat.

Desi poate fi teribil de cald in desert, acest inconvenient va disparea din gandurile tale odata ce vei fi incarcat cu energie. Iata cateva sfaturi pentru a face aceasta experienta de safari in desertul din Dubai cat mai placuta cu putinta:

Apara-te de razele nemiloase ale soarelui! Niciodata, dar niciodata sa nu parasesti camera de hotel fara a te da cu un strat generos de crema cu protectie impotriva razelor ultraviolete. In ciuda faptului ca in masina 4×4 va fi destul de rece aerul, este inca posibil sa te alegi cu cateva arsuri solare teribile atunci cand parasesti masina.

Poarta un aparat de fotografiat cu tine! Nu ai voie sa ratezi imortalizarea punctelor fierbinti, pustii din desert. Splendoarea privelistii iti va taia rasuflarea si nu te va lasa sa nu opresti pentru a-i face o fotografie. Asadar, verifica daca aparatul de fotografiat este complet incarcat si ca ai baterii suplimentare. De asemenea, camilele se asteapta si ele sa fie imortalizate in compania ta.

Implica-ti familia sau prietenii in aceasta experienta unica! Fiecare moment frumos din viata ta este bine sa fie impartasit cu cineva drag inimii tale. Acesta poate fi partenerul tau de viata, familia ta, prietenul tau sau un companion.

Ia la tine ceva de baut care sa te hidrateze! Din cauza temperaturilor ridicate si a aerului foarte uscat, desertul te va deshidrata profund. Chiar daca plimbarea cu masina dureaza doar 20 de minute, este inteligent sa ai la tine ceva de baut. Apa este cea mai buna. Cu toate acestea, poti lua si alte tipuri de bauturi, cum ar fi ice tea.

Du-te in safari in desertul din Dubai cand apune soarele! Caderea noptii in desertul din Dubai este la fel de uimitoare ca si dunele. Asadar, aranjeaza-ti excursia astfel incat plimbarea ta prin desert sa aiba loc in momentul in care apune soarele. O modalitate buna de a savura acest moment unic este printr-o calatorie cu camila sau dandu-te cu sandboard-ul. In acest fel, experienta ta va fi mult mai semnificativa.

Un safari prin desertul din Dubai costa intre 160 si 200 de dirhami, pretul fiind diferit in functie de agentia de turism de la care achizitionezi aceasta excursie.

Dubai este unul dintre cele mai recomandate locuri turistice din ziua de azi. Denumit si Orasul Recordurilor, acesta merita, cu siguranta, vizitat de fiecare data cand ai ocazia, atat pentru a-i cunoaste cultura, cat si pentru a lua parte la aventurile pline de adrenalina pe care le ofera.

Pentru mai multe detalii, va asteptam pe site-ul Dertour sau in agentiile noastre.