Hotelul HeliotoposDaca ai vizitat deja Grecia intr-o vacanta de vara cu familia, atunci esti pe deplin constient de modul in care copiii pot avea intr-adevar o experienta de neuitat pe taramurile elene. Dar daca aceasta este prima ta vizita in Grecia si nu stii unde sa te cazezi alaturi de familia ta, vei gasi in acest articol un top 3 cu hoteluri din Grecia numai bune pentru familii, din care sa alegi ceea ce crezi ca vi se potriveste cel mai bine. Oricare dintre cele 3 hoteluri este ideal pentru relaxare si voie buna, oferind, totodata, o varietate de activitati distractive pentru cei mici.

1. Hotelul Heliotopos, SantoriniHotelul Heliotopos 2

Heliotopos este un hotel de 4 stele, de tip boutique, cu o arhitectura specifica insulei Santorini. Construit pe doua etaje, hotelul dispune de apartamente si garsoniere, toate decorate si amenajate cu obiecte de arta traditionale si originale ce le ofera un aer aparte.

Hotelul este situat in cel mai inalt punct al calderei din Santorini (craterul vulcanului), oferind vizitatorilor posibilitatea de a avea la geamul lor o panorama neasemuit de frumoasa, in care marea, insulele si vulcanul ofera un spectacol de culori si lumini indescriptibil.

Hotelul Heliotopos este recunoscut la nivel mondial, avand candva distinctia de “cea mai buna destinatie din lume pentru nunti” si castigand premii pentru “cel mai romantic hotel din Grecia” si “hotelul cu cel mai bun mic dejun”.

In total, acest boutique luxos dispune de 10 camere, divizate in mai multe tipuri: studio de 2-3 persoane (cu un pat dublu si un pat single), studio pe 2 niveluri (potrivit pentru familiile de 3-4 persoane, avand doua paturi duble si unul single sau doua paturi duble si doua paturi single), camera pentru familii de doua persoane sau pentru cupluri (cu un pat dublu) si camere conectate intre ele (pentru familii cu maxim 5 membri, avand 2 paturi de doua persoane, un pat de o persoana si 2 bai).

In fiecare camera a hotelului exista diferite facilitati si conditii de cea mai buna calitate, cum ar fi aer conditionat, televiziune prin satelit, acces la internet, telefon fix ce face conexiunea cu receptia, seifuri electronice, CD player, mini bar, baie cu uscator de par, prosoape si halate curate si, desigur, obiecte de ingrijire personala.

Una dintre frumusetile hotelului Heliotopos este faptul ca fiecare apartament sau garsoniera are balcon, astfel incat clientii sa se poata bucura in voie de cele mai frumoase privelisti din Santorini.

2. Hotelul Fantasy, RhodosHotel Fantasy

Acest hotel de 3 stele, localizat in regiunea Kolimbia din superba insula Rhodos, este ideal pentru cei care isi doresc un sejur relaxant si placut alaturi de familie.

Vastul complex intins pe o suprafata mare, cu 5 cladiri cu un etaj, pune la dispozitia clientilor 115 camere curate si primitoare, cu diferite facilitati. Fiecare camera are baie proprie, uscator de par, balcon cu vedere spre inverzita gradina, televiziune prin satelit, telefon fix care face conexiunea cu receptia, mini frigider, aer conditionat (cu plata in plus) si seif (cu plata in plus).

De asemenea, complexul hotelier Fantasy dispune de restaurant cu bar, pool bar, piscina pentru cei mici, piscina exterioara si biliard.

Cu o multime de facilitati pentru copii, hotelul Fantasy din insula Rhodos este ideal pentru o vacanta cu familia in Grecia.

3. Hotelul Mareblue Beach, CorfuHotel Mareblue Beach

Acest hotel de 4 stele este situat in insula Corfu, chiar la malul marii, vis-a-vis de plaja din Agios Spyridon, pe un teren mare si frumos ingrijit, ce masoara o suprafata de 50.000 de metri patrati.

Complexul hotelier Mareblue Beach este deschis din anul 2003 si are 350 de camere pentru clienti, un restaurant principal, un mini restaurant pentru gustari la piscina, un restaurant a la carte Ostrako si doua baruri in care se servesc diferite bauturi alcoolice si non-alcoolice.

Foarte multe camere ale acestui hotel sunt de tip family si toate cele 350 de camere dispun de mai multe facilitati, inclusiv televiziune prin cablu, telefon, acces la internet, baie, balcon cu vedere la mare sau la gradina hotelului, aer conditionat si posibilitatea de a prepara cafea si ceai.

De asemenea, acesta dispune de un loc de joaca pentru copii, cu terenuri de tenis, baschet si fotbal. Adultii se pot relaxa la masaj, in sala de fitness sau la piscina exterioara.