Sfaturi si recomandari pentru calatorii

Tag: cazare

Cele mai frumoase locuri de vizitat în Myanmar

Cei mai mulți călători și pasionați de turism spun despre Myanmar ca este una dintre destinațiile cele mai misterioase din întreaga lume. În același timp, este una dintre destinațiile cele mai remarcabile din Asia, datorită localizării și caracteristicilor sale geografice distinctive. Dar acesta este doar un plus față de siturile istorice, templele și peisajele magnifice a căror frumusețe îi lasă fără grai pe vizitatorii acestui tărâm. Citeste in continuare »

Top 10 hoteluri eco-friendly în #iuliefărăplastic

Cum efectele încălzirii globale sunt din ce în ce mai prezente în toată lumea, tot mai multe hoteluri au început să adopte un stil #plasticfree, încercând să minimizeze impactul activității lor asupra naturii. Sustenabilitatea și turismul sunt două concepte care nu s-au completat prea bine până acum puțin timp, având în vedere că atunci când călătorești impactul tău asupra mediului este mai mare decât în mod obișnuit, dar marile companii au început să acorde o importanță deosebită acestei probleme: biocombustibil folosit ca înlocuitor al kerosenului, alternativele biodegradabile sau sustenabile pentru plastic sau reducerea consumerismului prin promovarea unui stil de viață minimalist.

  Citeste in continuare »

Cele mai bune destinații pentru petrecerea burlacilor sau a burlăcițelor

Ziua nunții tale se apropie cu pași repezi, emoțiile sunt din ce în ce mai mari, iar pregătirile sunt aproape gata? Poate că ai omis ceva, destinația petrecerii burlacilor/burlăcițelor! Nu ar trebui să sari peste acest pas! De cele mai multe ori, evadarea cu băieții / fetele chiar înainte de a scăpa de burlăcie se dovedește a fi una dintre cele mai reușite și memorabile petreceri din viața cuiva! Prin urmare, am decis să alcătuim o listă cu cele mai bune destinații în care să ai parte de această ultimă distracție alături de cei mai buni prieteni înainte de a-ți lega destinul de persoana iubită. Citeste in continuare »

El Camino de Santiago, miraculosul drum de 1.000 de kilometri

El Camino de Santiago sau Drumul Sfântului Iacob este un drum vechi de pelerinaj ce începe din St. Jean Pied de Port, Franța, și se termină la Catedrala din Santiago de Compostela, Spania, unde se găsește mormântul apostolului Iacob cel Mare, cel dintâi apostol martir al creștinătății. Citeste in continuare »

5 idei de cazare „ca la tara”, in Romania

*Sursa foto: Peter Zamorowski / Shutterstock.com

Conceptul de vacanta „la tara” nu a fost nicicand mai atractiv si cautat ca in ultimii ani. Turistii, fie ei straini sau romani isi doresc autenticitate dincolo de standardele de cazare, isi doresc sa cunoasca viata localnicilor si sa le poata oferi copiilor lor o lectie de viata intr-o calatorie. Citeste in continuare »

Esti tanar si vrei sa petreci in concediu? Iata 3 hoteluri ideale pentru tine

Bodrum Beach Resort 2Atunci cand esti tanar este cea mai buna perioada sa cunosti intreaga lume. Experientele altor tari, ale altor culturi si ale unor noi persoane cunoscute, pot sa iti ofere o noua perspectiva asupra vietii si sa te educe. Citeste in continuare »

Grecia – 3 hoteluri numai bune pentru familii

Hotelul HeliotoposDaca ai vizitat deja Grecia intr-o vacanta de vara cu familia, atunci esti pe deplin constient de modul in care copiii pot avea intr-adevar o experienta de neuitat pe taramurile elene. Citeste in continuare »

5 hoteluri numai bune pentru cupluri

Hoteluri numai bune pentru cupluriO vacanta in familie este mereu binevenita, alaturi de copii, parinti si chiar alaturi de animalele de companie. Cu toate astea, exista momente in care iti doresti o vacanta in care sa fiti doar voi doi. Chiar daca vacantele in mai multe persoane pot sa fie extrem de distractive si pot ramane intiparite in memorie foarte multi ani, vacantele in cuplu au farmecul lor. Citeste in continuare »

Top 10 cazari Dertour!

In 2012, criza s-a mai “relaxat” putin si majoritatea se gandeste deja la un concediu fabulos pe malul marii sau in orasele istorice din apropierea Romaniei. Ofertele Dertour sunt numeroase si atragatoare, insa daca va intereseaza ce aleg romanii, iata mai jos un top cu cele mai interesante si mai cerute destinatii/cazari de pana acum:

Citeste in continuare »

© 2024 Blog Dertour