Vas de croaziera, foto NAN728Te plictisesti la plaja dar parca nu iti place nici sa bati tarile in lung si in lat cu masina sau autocarul? Vrei conditii de lux si preturi moderate? Vrei sa iti permiti sa vezi in fiecare seara cate un spectacol? Cauti o vacanta cu multe activitati pentru adulti dar si pentru copii? Nu iti face griji, nu este deloc imposibil ceea ce iti doresti. Alege o croaziera si vei avea parte de toate cele de mai sus si multe altele in plus.

Desi la prima vedere pare complicat sa iti petreci vacanta pe un vas care se afla aproape mereu in miscare, ei bine experienta unei croaziera poate deveni vacanta cea mai frumoasa pe care ai avut-o vreodata. Conditiile de cazare impecabile, mancarea delicioasa si variata, petrecerile de pe punte sau spectacolele din amfiteatru, activitatile pentru copii, magazinele in sistem de duty free, toate aceste mici elemente pot sa fie secretul pentru o vacanta perfecta.

Daca te-am convins si daca iti surade ideea unei croaziere, Dertour iti vine in intampinare cu o super vacante.

Ce inseamna sa calatoresti cu un vas de croaziera si care sunt micile secrete care iti pot face sejurul si mai frumos?

Vrem neaparat sa te luam cu noi in croaziera, asa ca vom incerca sa te pregatim pentru experienta de vis care urmeaza. In ghidul de mai jos am strans toate informatiile de care ai putea avea nevoie atunci cand te vei decide sa incerci o croaziera. De la cum iti poti petrece timpul la bordul unui vas de croaziera, pana la sugestii despre ce anume este indicat sa iei cu tine in bagaj.

Descarca de AICI ghidul nostru de croaziera si tine-l aproape pentru urmatoarea ta vacanta pe vas.

Mai multe detalii despre croazierele Dertour poti gasi aici: http://www.dertour.ro/

*Sursa foto: NAN728 / Shutterstock.com