Sfaturi si recomandari pentru calatorii

Tag: croaziera

Experimenteaza marile momente intr-o croaziera marca Dertour!

*Sursa foto: Aleksandar Todorovic / Shutterstock.com

Esti pregatit sa descoperi o destinatie  verde, cu plaje superbe, cu ritmuri muzicale fascinante, cu peisaje si arhitectura uimitoare? Luati calea valurilor si aventurati-va intr-o croaziera unde veti  petrece o noapte in Havana, sapte nopti pe vasul MSC Armonia si patru nopti in Varadero! Citeste in continuare »

Spune-mi ce fel de turist esti, ca sa iti spun ce fel de croaziera ti se potriveste!

*Sursa foto: Robert Cravens / Shutterstock.com

Vacanta pe o croaziera nu mai este un mister pentru turistii din Romania. In fiecare an, companiile de croaziera lanseaza vase din ce in ce mai mari, cu facilitati si activitati care transforma vacanta intr-o adevarata experienta memorabila. Citeste in continuare »

Cum te descurci pe un vas de croaziera – Descarca gratuit ghidul incepatorului

Vas de croaziera, foto NAN728Te plictisesti la plaja dar parca nu iti place nici sa bati tarile in lung si in lat cu masina sau autocarul? Vrei conditii de lux si preturi moderate? Vrei sa iti permiti sa vezi in fiecare seara cate un spectacol? Cauti o vacanta cu multe activitati pentru adulti dar si pentru copii? Nu iti face griji, nu este deloc imposibil ceea ce iti doresti. Alege o croaziera si vei avea parte de toate cele de mai sus si multe altele in plus. Citeste in continuare »

10 motive pentru care merita sa mergi intr-o croaziera

Croaziera, foto NAN728Gandul la o vacanta in care poti explora mai multe locuri fascinante, intr-un cadru relaxant si lipsit de griji iti aduce zambetul pe buze? Atunci cu siguranta pentru urmatoarea ta vacanta trebui sa iei in considerare o croaziera! Vasele de croaziera au fost create in asa fel incat sa ai totul la dispozitie, ca un mic oras care te poarta plutind catre locuri indepartate. Citeste in continuare »

Scrisoare de la castigatoarea croazierei pe Mediterana: ”O sansa unica, o poveste minunata, intamplari de neuitat, locuri superbe si prieteni noi!”

Croaziera pe MediteranaTotul a inceput cu un telefon intr-o zi de vineri, noiembrie 2015. Cei de la Dertour m-au sunat sa imi spuna ca sunt fericita castigatoare a concursului organizat pe Facebook si ca voi pleca intr-o croaziera pe Marea Mediterana. Citeste in continuare »

Croaziera 2012 – Mediterana de Vest

Ti-ai dorit intotdeauna sa ai o vacanta completa, in care sa mergi la plaja, sa admiri orase superbe, sa te plimbi in cele mai frumoase zone ale Europei, sa ai cazarea si masa asigurate si tu sa te distrezi pe cinste? Dertour iti propune o croziera fantastica pe Mediterana, cu opriri in cele mai interesante porturi: Barcelona, Genova, La Goulette (Tunisia), Marseille, Roma, Malta. Tot ce ai de facut este sa suni si sa iti rezervi un loc pe MSC Splendida!

Citeste in continuare »

Croaziera pe Marea Mediterana: Italia – Grecia – Israel

Iti doresti o vacanta de neuitat, la bordul unei nave de lux, care sa te poarte pe valurile Marii Mediterane, spre locatii superbe, ca Italia, Grecia si Israel, si totul la un pret imbatabil?! Nimic mai simplu! Dertour iti propune o croaziera fabuloasa cu MSC Magnifica, un vas elegant care te va purta pe tarmuri de vis.

Citeste in continuare »

© 2024 Blog Dertour