Atlantica Eleon Grand - ZakynthosFrumoasa insula Zakynthos este o destinatie de vacanta care atrage turisti de toate varstele, iar unitatile de cazare de aici sunt unul dintre principalele atuuri, deoarece indiferent de preferinte, insula poate safisface toate categoriile de persoane.

In cazul in care preferati o vacanta foarte confortabila, intr-un hotel cu regim all inclusive va dam o veste buna: in Zakynthos sunt cateva hoteluri ideale pentru dvs., un mare plus pentru aceasta destinatie fiind faptul ca, datorita dimeniunii reduse a insulei, excursiile optionale sunt la indemana indiferent de statiunea in care veti fi cazati.

Noi am realizat o selectie pentru dumneavoastra, iar in realizarea ei am tinut cont de criterii precum: calitatea preparatelor servite, proximitatea fata de plaja, existenta unor activitati care sa ii tina ocupati pe cei mici si sa ii distreze.

Atlantica Eleon Grand Resort & SPA 5* Tragaki

Un hotel all inclusive care este mai mult un sat de vacanta, acest resort din localitatea Tragaki ofera orice este necesar pentru o vacanta reusita pe domeniul de 41.000 mp: livezi de maslini, piscine superbe, SPA, tobogane, centru de scufundari, plaja privata, camere cu piscine private.

La Eleon Grand sunt disponibile 205 camere, de la camere duble standard la camere pentru familii cu piscina proprie.

De ce sa alegeti acest hotel: curatenie peste tot; personalul este mereu dispus sa va ajute; exista si echipa de animatori; va puteti relaxa printre sezlongurile dintre maslini; program de animatie ziua si seara; dispune de piscine superbe; se pot practica sporturi precum: volei, baschet, tenis; exista tobogane pentru copii; WiFi foarte bun peste tot in zonele publice

Mai mult, la cerere se pot oferi servicii de baby sitting. Hotelul este situat intr-o parte linistita a insulei, pentru deplasare este necesara o masina, sau sa folositi un taxi. Pana in cel mai apropiat oras, Tsilivi,  pretul pentru o cursa este de 7 euro.

Atlantica Eleon Grand 1 Atlantica Eleon Grand 2

Aqua Bay 5* Tsilivi: 5

Situat in Tsilivi, cea de-a doua statiune ca marime dupa Laganas, Aqua Bay este un hotel ideal pentru familiile cu copii, mai ales pentru cei foarte activi. Hotelul dispune  de 68 de camere cu toate dotarile moderne pe care le asteptati de la un hotel din aceasta categorie.

De ce sa alegeti acest hotel: exista un parc acvatic, cu acces nelimitat pentru oaspetii hotelului; cei cazati in acest hotel se pot bucura de programe de animatie ziua si seara; restaurante in parcul acvatic, snack bar in water park cu regim AI pentru oaspetii hotelului; aici se afla singura piscina cu valuri din Zakynthos. In plus, unele camere au acces direct la piscine, exista servicii de baby sitting la cerere.

Pentru a ajunge la plaja cu nisip din Tsilivi, aflata la 200 de m de hotel, se traverseaza o livada de maslini, o drumetie placuta.

Fiind situat intr-o statiune aglomerata, turistii au acces la magazine, supermarketuri, taverne, alte posibilitati de petrecere a timpului liber.

Aqua Bay 4 Aqua Bay 5

Nu numai hotelurile de 5 stele sunt ideale pentru familiile cu copii. In Zakynthos sunt cel putin 12 hoteluri de 3 stele care arata si ofera servicii mult superioare categoriei din care fac parte, acestea fiind hoteluri vizitate de catre echipa noastra de consilieri in cadrul unor excursii de informare asupra destinatiei.

Va prezentam mai jos doua dintre ele, iar pentru mai multe detalii puteti lua legatura cu consultantii nostri, care va vor indruma spre alegerea perfecta pentru o vacanta de vis.

Hotel Admiral 3* Tsilivi

Hotel All Inclusive cu 170 de studiouri, este situat la 50 m de plaja, foarte aproape de parcul acvatic, acelasi care este accesibil si de la Aqua Bay.

De ce sa alegeti acest hotel: camerele sunt curate si frumoase; este foarte aproape de plaja cu nisip din Tsilivi; oaspetii primesc cate 2 tichete gratuite/camera pentru parcul acvatic, in rest 30% reducere; sunt multe familii cu copii, micutii isi pot face usor prieteni; club pentru copii cu jocuri si animatie, mini fotbal; animatie seara; pentru copii de 3-15 ani sunt servicii de supraveghere la cerere.

Admiral 1 Admiral 2

Klelia Beach 3* – Kalamaki

Un hotel All Inclusive cu 73 de camere, situat la 90 de metri de plaja. Este un hotel linistit, preferat de familiile cu copii si de cupluri.

De ce sa alegeti acest hotel: camerele sunt foarte frumoase si spatioase; in hotel este foarte curat; hotelul este situat pe o proprietate mare cu gradini frumoase; exista piscina pentru copii.

Klelia 1 Klelia

Acestea sunt doar cateva din hotelurile in care o familie cu copii se poate bucura de o vacanta frumoasa. Este importanta alegerea unei unitati de cazare conform necesitatilor, deoarece de cele multe ori un hotel potrivit pentru cupluri nu este la fel de placut pentru familiile cu copii, sau invers. Mai mult, cuplurile tinere au anumite asteptari, cele mature cu totul altele, in cele mai multe cazuri.

Pentru mai multe detalii, va asteptam pe site-ul Dertour sau in agentiile noastre.